Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülüyorum ama sonra geçiyor:) Toparlıyorum kendimi. Böyle komalara girdiğim söylenemez:) Allah hayırlı vakitte nasip etsin inşallah

Canım benim geçen ay değişik geçti yumurtlama kanamam uzun sürdü adetim geç geldi. Benim birde göğüs uçlarımda beyazlık var doktor süt akarsa problem olur dedi akmadı ama galiba pco olanlarda öyle durum var. hormonlarım bozuldu gibi geliyor soğan kürünü İbrahim saraçoğlu hiç zararı olmaz diyor. Pco kist ne varsa faydası olurmuş hormonları düzenlermiş. Bende kullanayımda hormonlarım düzene girsin istiyorum. Hamile kalan çok kişi var inşallah bende hamile kalırım.

Dene bakalım canım inşallah güzel haberini alırsın buda vesile olmuş olur :)

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım çalışmaların inşallah bu ay beklenen var gelmez

İnşallah canım ya hep birlikte:))

Çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına canım:))

Miniimalistt hayirli olsun baslamissin :) bende 12.gun itibariyle baslicam
Hadi bakalım hayırlısı hepimize:)

Ne verdin kuzum ne kaçırdım hamilemisin yoksa
Keskeee ama nerdeee :)) adet oldum ekimde. Histeroskopi cekildim hormon testi verdim hepsi iyi cok sukur. Esime spermiyogram tahlili verdik yarin oda elimizde olur insallah. Buaya siki calisma var :) soguk pres keciboynozu ozude aldim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ara ara yaz ozletme kendini gunune az kalmis hadi guzel haberlerle gel

Kizlar sizin heyecaniniz bana da heyecan oldu :)
Sadece regl beklesemde,zaman sizle cabuk gececek galiba ve inaniyorumm guzel haberler alacazzz

Kizlar sizin heyecaniniz bana da heyecan oldu :)
Sadece regl beklesemde,zaman sizle cabuk gececek galiba ve inaniyorumm guzel haberler alacazzz
Birde bizi dusun ama varya bugun cok uzuldum kac yasinda insanlar vardi 40in uzerinde hastanede ilk cocugu icin ugrasan hepsine icimden dua ettim. Tup bebek merkezinde oldu islemim kadinlarin biri hap aliyor biri yumurta toplattiriyor aygin baygin giren cikan rabbim yardimcilari olsun

Benim oglumda cok cok dusuktu ben hic bakmadim bile az mi cok mu diye cok sukur sonra cok guzel gelisti insallah bu da oyle olur. Rabbim cumlemizin evladini bagislasin
Bugün gttik dr göremedi perşembe gidicez 1500 olmayınca göremeyiz dedi hamilelik kesin dedi canim sıkıldı sen gittinmi cnm dr

Kuzum bende özledm ama işim okadar yoğun ki yazacak vakit bile bulamıyorum , kan testi yapmadm geçen ay aceleci davrandm :) bu ay cumaya kdar bekleyeyeim diyorum belirtiler nedir kızlar yaaa hele söyleyin :)hiç bişeyde yok
Bekle bakalım canım inşallah vardır belirti olmasa bile bebiş olabilir

Canım keçiboynuzu pekmezi ile soğuk pres keçiboynuzu arasında fark var mı? Ben eşime keçiboynuzu pekmezi almıştım onu kullandı yanlış şey mi aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…