Üzülüyorum ama sonra geçiyor:) Toparlıyorum kendimi. Böyle komalara girdiğim söylenemez:) Allah hayırlı vakitte nasip etsin inşallahIlaç kullanıyorsan seninki en güzeli canım ben sadece üzülmemek için günü geçmeden yapmayalım zaten günümüz 4 gün gectimi illaki biseyler vardır ki geçti diye sevinebiliriz yani en azından kendim için öyle 31. Gün geçtimi sevinebilirim :)
Kan vermismiydin canım ? Nerelerdesin özledik seni :)Kızlar ekim ayı içinde 2 kez reglime 6 gün var hiç birbelirti yok
Canım benim geçen ay değişik geçti yumurtlama kanamam uzun sürdü adetim geç geldi. Benim birde göğüs uçlarımda beyazlık var doktor süt akarsa problem olur dedi akmadı ama galiba pco olanlarda öyle durum var. hormonlarım bozuldu gibi geliyor soğan kürünü İbrahim saraçoğlu hiç zararı olmaz diyor. Pco kist ne varsa faydası olurmuş hormonları düzenlermiş. Bende kullanayımda hormonlarım düzene girsin istiyorum. Hamile kalan çok kişi var inşallah bende hamile kalırım.Canım bende yaptım o kürden ama ben 1 hafta falan devam edebildim sonra etmedim bazı arkadaşlara fayda ettiği gibi bazılarına da adet gecikmesi yaşatmış iltihap yoksa hiç yapma istersen benimde iltihap yoktu denemek için denedim bunu da yapmadım demeyim diye :)
Dene bakalım canım inşallah güzel haberini alırsın buda vesile olmuş olur :)Canım benim geçen ay değişik geçti yumurtlama kanamam uzun sürdü adetim geç geldi. Benim birde göğüs uçlarımda beyazlık var doktor süt akarsa problem olur dedi akmadı ama galiba pco olanlarda öyle durum var. hormonlarım bozuldu gibi geliyor soğan kürünü İbrahim saraçoğlu hiç zararı olmaz diyor. Pco kist ne varsa faydası olurmuş hormonları düzenlermiş. Bende kullanayımda hormonlarım düzene girsin istiyorum. Hamile kalan çok kişi var inşallah bende hamile kalırım.
Sagol kuzum artik top kocada ben alnimin akiyla ciktim bu sinavlardan :)
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım çalışmaların inşallah bu ay beklenen var gelmez
Çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına canım:))İyiyim kuzum @Erva Yaren
Kizlar cok sukur bitti. Histeroskopimi oldum geldim yapisiklik vs hicbisi yok cook sukur bebeginin olmasi icin hic bir sorun yok dedi dr. Vee en guzeli korunmaya gerek yok iceriye siktigimiz sadece tuzlu suydu dedi. Yani ilac vs yok. 3gunluk antibiyotik yazdi sadece. Simdi esimin tahlilini yaptirmaya gidiyoruz sabah ozele gittik 125tlcik oldugunu soyledi bende ozel labarotuvara sordum 40tl dedi. Sizce fiyattan dolayi yalnis sonucla karsilasirmiyizki? Digeri cok pahali. Devletteki randevumuz yatti benim isimden dolayi birdahada randevu alamadim cok gec tarih veriyorlar
Hadi bakalım hayırlısı hepimize:)Miniimalistt hayirli olsun baslamissin :) bende 12.gun itibariyle baslicam
Allah'ın izniyle o da sağlıklı sonuçlar alır canım inşaallah :)Sagol kuzum artik top kocada ben alnimin akiyla ciktim bu sinavlardan :)
Verdik bakalim insallah guzel sonuclar aliriz yarin cikacakmisAllah'ın izniyle o da sağlıklı sonuçlar alır canım inşaallah :)
Kuzum bende özledm ama işim okadar yoğun ki yazacak vakit bile bulamıyorum , kan testi yapmadm geçen ay aceleci davrandm :) bu ay cumaya kdar bekleyeyeim diyorum belirtiler nedir kızlar yaaa hele söyleyin :)hiç bişeyde yokKan vermismiydin canım ? Nerelerdesin özledik seni :)
Ne verdin kuzum ne kaçırdım hamilemisin yoksaVerdik bakalim insallah guzel sonuclar aliriz yarin cikacakmis
Keskeee ama nerdeee :)) adet oldum ekimde. Histeroskopi cekildim hormon testi verdim hepsi iyi cok sukur. Esime spermiyogram tahlili verdik yarin oda elimizde olur insallah. Buaya siki calisma var :) soguk pres keciboynozu ozude aldim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinNe verdin kuzum ne kaçırdım hamilemisin yoksa
Birde bizi dusunKizlar sizin heyecaniniz bana da heyecan oldu :)
Sadece regl beklesemde,zaman sizle cabuk gececek galiba ve inaniyorumm guzel haberler alacazzz
Bugün gttik dr göremedi perşembe gidicez 1500 olmayınca göremeyiz dedi hamilelik kesin dedi canim sıkıldı sen gittinmi cnm drBenim oglumda cok cok dusuktu ben hic bakmadim bile az mi cok mu diye cok sukur sonra cok guzel gelisti insallah bu da oyle olur. Rabbim cumlemizin evladini bagislasin
Bekle bakalım canım inşallah vardır belirti olmasa bile bebiş olabilirKuzum bende özledm ama işim okadar yoğun ki yazacak vakit bile bulamıyorum , kan testi yapmadm geçen ay aceleci davrandm :) bu ay cumaya kdar bekleyeyeim diyorum belirtiler nedir kızlar yaaa hele söyleyin :)hiç bişeyde yok
Canım keçiboynuzu pekmezi ile soğuk pres keçiboynuzu arasında fark var mı? Ben eşime keçiboynuzu pekmezi almıştım onu kullandı yanlış şey mi aldıkKeskeee ama nerdeee :)) adet oldum ekimde. Histeroskopi cekildim hormon testi verdim hepsi iyi cok sukur. Esime spermiyogram tahlili verdik yarin oda elimizde olur insallah. Buaya siki calisma var :) soguk pres keciboynozu ozude aldim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinara ara yaz ozletme kendini gunune az kalmis hadi guzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?