Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olur tatlım, bilmiyorum bakalım bende özledm hepinizi lavaboda bakabiliyorum eee akşamda çocuk yemek :) gözüm dönmüş bi biçimde yatağa :) kısmet artık

cok haklisin canim bugun daha kendime gelemedim negatifi gorunce

Benim 30 31 ekim Çarşamba kontrolüm var. Geçsin artık zaman. Herhangi bir şey uyguluyor musun tedavi falan
Cnm esim klomen neofortil kullanıyo birde keçiboynuzu özü 10 gündur içiyor.yarında incir yedirmeye başlıcam eşime.kendimde incir yiyorm bakalım inşallah bu ay yüzümuz guler

Sperm testi mi sorunlu tatlım
Valla cnm 10 ay önce yaptirdm morfoloji 1 çıktı sayısıda 15 milyondu galiba.2 ay önce hormon testi yapıldı fsh 19 çıktı dr bu değer yüksek olursa sperm sayısı düşer dedi neofortil ve klomen verdi 2 aydır kullanıyo eşim bakalım inşallah faydası olur.diğerlerini de ben arastirdm faydasını çok gören olmuş bnde yapayım dedim eşime.sizde ney cnm sorun varmi yani

Çok geçmiş olsun canım. Ne zor işler değil mi ya evlenmeden önce dünyadan haberimiz yokmuş. Eşimde bir sıkıntı yok canım. Benim de hormon testleri gayet iyi çıktı rahim filmi temiz çıktı pko görüntüsü varmış yumurtalıklarımda. Yumurtlama sıkıntı. Klomen kullandım bu ay bakalım

Bende böyle bir öneri arıyordum. Valla iyi oldu. Bende deneyim.. soğuk presi eczaneden mu aldın canim

Bende eczaneden almistim ama kendi bilincli yapan birinden alirsaniz tatlarinin arasinda dunyalar fark var gorursunuz.

Hmf'si dusuktur ve koyden alinacaksa andiz ve keciboynuzu önerilir özellikle ısıl islemde reaksiyona giren proteinleri olmadigindan.

bat bugün kasık ağrısı yok,şişkinlik ve göğüs hassasiyeti var test yapmadan akşamı bekleyebilir miyim bilmyorum

Kizlar test sonucunu mail attilar. Bakarmisiniz anlayan varsa G gulsahali88 canim bakarmisin

Eklentiler

• IMG_20171024_113727_347.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 38
bat bugün kasık ağrısı yok,şişkinlik ve göğüs hassasiyeti var test yapmadan akşamı bekleyebilir miyim bilmyorum

Bugun negatif cikabilir sonucta deyip kendini teselli edip uzulmeyeceksen bekleme hic :))))) yap bize de at :)))))

Kizlar test sonucunu mail attilar. Bakarmisiniz anlayan varsa G gulsahali88 canim bakarmisin

Hadi hayirli haberler olsun insallah
Iyi gorunuyor..

Bunlari doktor mu istedi?

Bugun negatif cikabilir sonucta deyip kendini teselli edip uzulmeyeceksen bekleme hic :))))) yap bize de at :)))))

Hadi hayirli haberler olsun insallah
Iyi gorunuyor..

Bunlari doktor mu istedi?
Hayir canim eskiden sikintiliydi esildede bendede bircok sorun vardi. Ben sirasiyla hepsini yaptirdim esimde bu tahlili verdi iste doktora gostermedim daha iyimi sence? Ben anlayamadim hic. Birde baska tahlillerde kafa kuyruk anormallisi yazardi bunda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…