Kız bat 30 ekim:)))) Doktor çarşamba çağırdı. Ne diye çağırdı onu da bilmiyorum:) Çarşamba bana bir şey demezse eğer test yapacam valla. Sipariş verdim yarın gelirler elimeGeçtimi günün canım hayır geçmedi yasak sana test :) günün geçtiyse hadi bi nepze yapma torpilin var oda sabiriszsin diye
İnsallah canim bu guzel dualar yeter zaten. Hep beraber guzel haberlerimizi paylasiriz insallahOhh ne güzel kuzum çok şükür bak bi engel yokmuş belki bu aydan sonra hamile kalırsin buda vesile olmuş olur çok sevindim senin adına artık hiç üzülme ❤
O zaman kan testi onerelim lütfen o daha az heyecan içerikliBen herkese test yapmasini oneriyorum :) bir laf var hani hoca yaparsa cemaat ne yapmaz gibi anladin iste
Kızlar siteye kople gebelik testini yasaklamak lazım gününu 1 hafta geçmeden test mest yok diye yasak çıkarmak lazım :)
Yoksa üzülüyoruz ya hem birsürü heyecan umut yüklüyoruz sonra ya negatif ya adet oluyoruz 1 hafta geçmeden umut da etmeyelim testte yapmayalım en iyisi
Allah seni ya madem doktora gitcem bırak doktor baksın ne diye heyecana sokan kendiniKız bat 30 ekim:)))) Doktor çarşamba çağırdı. Ne diye çağırdı onu da bilmiyorum:) Çarşamba bana bir şey demezse eğer test yapacam valla. Sipariş verdim yarın gelirler elime
Görüşürüz kuzum ❤Vapur gelmis bile gorusuruz kizlar
Noldu bize ya bi hamiş kalma çabaları bizi psikopat yapcak r3smen su içer gibi test yapcaz sabah test akşam testYa bir de burada yapanları gördükçe insanın yapası geliyor. Mesela biz o günlerde eşimle grip olmustuk ve haliyle bir şey de olmadı ama iki gündür yalvarıyorum eşime nolur yapsam diye :) psikopatlık derecemi sen düşün :)
Kızlar siteye kople gebelik testini yasaklamak lazım gününu 1 hafta geçmeden test mest yok diye yasak çıkarmak lazım :)
Yoksa üzülüyoruz ya hem birsürü heyecan umut yüklüyoruz sonra ya negatif ya adet oluyoruz 1 hafta geçmeden umut da etmeyelim testte yapmayalım en iyisi
Noldu bize ya bi hamiş kalma çabaları bizi psikopat yapcak r3smen su içer gibi test yapcaz sabah test akşam test
Bırakacağım zaten:) Çarşamba doktora gidecem ne diyecek ona göre yapacam:)Allah seni ya madem doktora gitcem bırak doktor baksın ne diye heyecana sokan kendini
Oyyy canım benim :) ne kadarlık ewlisin kaç yasindasinEvliliğimin ilk ayında batımdan 15 gün geçmişti, acayip heyecanlanmıştımmeğer strestenmiş
Ondan işte gün geçmeden eşlere çitlarmak yok :)İyi ki erkekler bu konuda biraz sert. Yoksa düşünsene esinin de senin gibi olduğunu. Saat bası test yapardık artık :)
Millet heyecan yaşamak için kendini paraşütle dağdan uçaktan atar bide bize bakBırakacağım zaten:) Çarşamba doktora gidecem ne diyecek ona göre yapacam:)
Heyecan seviyorum ben hahaha
Oyyy canım benim :) ne kadarlık ewlisin kaç yasindasin
O kadar cesaretli değilim:) Gebelik testleri yeterli benim adrenalinimi yükseltmeye:)Millet heyecan yaşamak için kendini paraşütle dağdan uçaktan atar bide bize bak
Ayyy canım pek yeniymissin ❤❤❤2 aylık evliyim balım
24 yaşım :))
Ilaç kullanıyorsan seninki en güzeli canım ben sadece üzülmemek için günü geçmeden yapmayalım zaten günümüz 4 gün gectimi illaki biseyler vardır ki geçti diye sevinebiliriz yani en azından kendim için öyle 31. Gün geçtimi sevinebilirim :)O kadar cesaretli değilim:) Gebelik testleri yeterli benim adrenalinimi yükseltmeye:)
Ya keşke yapmadan durabilsem. Ama olumlu ya da olumsuz bilmek beni rahatlatıyor. Migrenim var ilaç içemeden hatta bazen hastaneye gitmeden geçmiyor. En azından ona göre hareket ederim diyorum. Ha bir de çok merak ediyrum sabırsızım
Ayyy canım pek yeniymissin ❤❤❤
Ben kizma 3. Ayimda hamile kalmıştım inşallah sende bu ay kalirsin mutlulugunuz ikiye katlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?