Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçtimi günün canım hayır geçmedi yasak sana test :) günün geçtiyse hadi bi nepze yapma torpilin var oda sabiriszsin diye
Kız bat 30 ekim:)))) Doktor çarşamba çağırdı. Ne diye çağırdı onu da bilmiyorum:) Çarşamba bana bir şey demezse eğer test yapacam valla. Sipariş verdim yarın gelirler elime

Ben herkese test yapmasini oneriyorum :) bir laf var hani hoca yaparsa cemaat ne yapmaz gibi anladin iste
O zaman kan testi onerelim lütfen o daha az heyecan içerikli
Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın de bari az destek çık bana

Ya bir de burada yapanları gördükçe insanın yapası geliyor. Mesela biz o günlerde eşimle grip olmustuk ve haliyle bir şey de olmadı ama iki gündür yalvarıyorum eşime nolur yapsam diye :) psikopatlık derecemi sen düşün :)

Kız bat 30 ekim:)))) Doktor çarşamba çağırdı. Ne diye çağırdı onu da bilmiyorum:) Çarşamba bana bir şey demezse eğer test yapacam valla. Sipariş verdim yarın gelirler elime
Allah seni ya madem doktora gitcem bırak doktor baksın ne diye heyecana sokan kendini

Noldu bize ya bi hamiş kalma çabaları bizi psikopat yapcak r3smen su içer gibi test yapcaz sabah test akşam test

Evliliğimin ilk ayında batımdan 15 gün geçmişti, acayip heyecanlanmıştım meğer strestenmiş

Noldu bize ya bi hamiş kalma çabaları bizi psikopat yapcak r3smen su içer gibi test yapcaz sabah test akşam test

İyi ki erkekler bu konuda biraz sert. Yoksa düşünsene esinin de senin gibi olduğunu. Saat bası test yapardık artık :)

Benim testlerim de bugün geldi

@GaSeLLe gözün aydın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz bu ay

Millet heyecan yaşamak için kendini paraşütle dağdan uçaktan atar bide bize bak
O kadar cesaretli değilim:) Gebelik testleri yeterli benim adrenalinimi yükseltmeye:)
Ya keşke yapmadan durabilsem. Ama olumlu ya da olumsuz bilmek beni rahatlatıyor. Migrenim var ilaç içemeden hatta bazen hastaneye gitmeden geçmiyor. En azından ona göre hareket ederim diyorum. Ha bir de çok merak ediyrum sabırsızım

Ilaç kullanıyorsan seninki en güzeli canım ben sadece üzülmemek için günü geçmeden yapmayalım zaten günümüz 4 gün gectimi illaki biseyler vardır ki geçti diye sevinebiliriz yani en azından kendim için öyle 31. Gün geçtimi sevinebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…