Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bosverin kizlar herkesin bi dusus noktasi umutauzlugun ve mutsuzlugun en dibine girdigi an oluyor. Aglamam ozlemem bile esimin gozunr batiyor. Sasiriyorum sadece nede cabuk unuttu onun cocugu degilmiydide bukadar rahat?! Herseyi gectim benim ozlemim uzuntum neden batiyor ona

Nasil istersen canim. Suan aynende o moddayim inanki. Yumurtlama yaklasiyor calismalarmis bilmem neymis hic mi hic canim istemiyor. Ben sanirim oglumu ozledim yine ondan bu karamsarlik ne bebek yapasim var ne bekleyesin
Kuzum yapma böyle lütfen bizi de üzme biliyorum çıkmıyor aklından hiç kolay değil yaşadıkların ama biraz olsun çıkarmaya çalış aklından sen güçlü bi annesin iki tane ewladin daha var onları düşün ruhen ve psikolojikmen kendini yıpratma o seni cennete bekliycek unuttun mu annemi almadan girmem cennete diycek şefaatçi olcak sana bunları düşün ve mutlu ol o sana bahşedilen en güzel şey cennet o senin için zor ama sen güçlüsun Rabbim kalrimiycan yükü yüklemez sana üzülme artık lutfen

Hayirlisi canim bende oyleyim ama Hersey vaktini bekler benim vaktim daha gelmemis diyorum ama ara vermek bana gercekten iyi gelmisti..

Hayirlisi canim bende oyleyim ama Hersey vaktini bekler benim vaktim daha gelmemis diyorum ama ara vermek bana gercekten iyi gelmisti..

Erkekler anlamaz kuzum takma sen ama çokta yıpratma kendini nolur tabikide çok zor ama azcık kendine gelmen lazım ikizlrin hatrina

Aynen kafanı rahat bırak ve başkalarının baskısına yenilme benim gibi. Ben yaşımdan dolayı biraz dezavantajlıyım. Otuzun altındaysan gez toz tadını çıkar

Erkekler bizim kadar ince dusunmuyorlar cunku. Bizde kavga ediyiruz been surekli bebek konusuyormusum baska bisey konusmuyormusum. Diyorum destege ihtiyacim var senle konusmasam kimle konusacam. Bi basimayim zaten yaban ellerde dil sorunum var hic arkadasim yok burda gun boyu evdeyim..

Aynen kafanı rahat bırak ve başkalarının baskısına yenilme benim gibi. Ben yaşımdan dolayı biraz dezavantajlıyım. Otuzun altındaysan gez toz tadını çıkar
Canim kac yasindasin ilk cocukmu ben nerdeyse 31 olcam ilk cocuk icin ugrasiyorum

Kızlar iyi akşamlar benim bat 7 Ekim di pko var diye gecikti klomen kullanmıştım bir umut belki hamileyim diye gittim değilmişim tarlusal ve progesteron verdi adet oldum gittim 19 Ekim'de başlayalım iğneye dedi ve gonal f 75 verdi 4 gündür kullanıyorum.yarin kontrole gideceğim bakalım ne durumdayiz doktor bu doz yetmez dedi gelişme yoksa çoğaltabiliriz dedi

Kıyamam canm ya seninki bebek Bebek diyosun diyo benimkide ev ev diyosun diyo ama onlar için hava hoş bizim gibi derin ve ince dusunmuyolarki buarada yurt dışında nerdesn

Gonal f ne işe yarıyor canm

Biz hep istedik hayirlisyla nasip et Allahım sağlıklı sıhhatli bi ewlat dedik ama işte belki hayırlı vakit değil belkide hayırlı değil bunu bilemedik belkide hiç o dua kapisini çalamadik belki maneviyatimiz eksik belki gunahimiz çok nerden bilelim ki biz sadece istedik...
Kapıyı çalmayı bilmeyene kapı açılır mı ?
İstemeyi bilmeyene istediği verilir mi ?
O yüzden sabır içinde beklemek en güzeli çoğumuz bende dahil yiprandik. Çünkü bilmiyorduk en azından kendi öz eleştiri mi yapiyim ben kızıma çok kolay kavuşunca 2. De öyle olcak sandım ama baktım aylar geçiyor ama hiç birşey yok bu sefer dua etmeye başladım başta o duayı etseydim belki şimdi doguma gün sayanlardan olcaktim ama başta ben zaten olcak gözüyle baktım hep zorluğunu bilmedim olur dedim hep sabretmetmeyi bilmedim çoğu konuda belki o yüzden sabrim sinaniyor ve ben bu sınavı vercem yikilsamda duam kabul olana kadar o kapıdan ayrilmiycam hergun yeniden dua etcem isteyen tüm arkadaşlarada ben cidden bu kadar zor olduğunu bilmiyordum

Kızlar iyi akşamlar benim bat 7 Ekim di pko var diye gecikti klomen kullanmıştım bir umut belki hamileyim diye gittim değilmişim tarlusal ve progesteron verdi adet oldum gittim 19 Ekim'de başlayalım iğneye dedi ve gonal f 75 verdi 4 gündür kullanıyorum.yarin kontrole gideceğim bakalım ne durumdayiz doktor bu doz yetmez dedi geli
Gonal f ne işe yarıyor canm
Yumurta geliştirici

Hımmm yumurta geliştirici klomen degilmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…