21 ekim kuzucumListeyi duzenledim kizlarEskigunler canim yeni bati yazarsin senide eklerim.
InşAnladim canim. Darisi bizlere insallah. Yarin benim esimde tahlil yaptiracak insallah temiz cikar
Aynen islemlerden gecirip oyle calistiricam :)Aman iyi kuzum dur şimdi zamanı değil adam işlev görsün öyle
Yok kiz yeni tarih :) ekimi oldun ya kasinda hangi gune bekliyorsun gelmiyesice kirmizilari :))21 ekim kuzucum
Canim ekimde sesi cikmayan haber vermeyeni kaldirdim listeden. Birsuru isim oluyor ama ses yok :) ekliyorun hemen kasim listemize@GaSeLLe Benim liste de ismim yok heralde canım 13 Kasım benimde
Canım benim inşallah isteyen herkesle birlikte:)Insallah çabaların boşa çıkmaz canım güzel haberi bu ay alırsın ❤
İnşallaj hepimize bu ay uğurlu gelir canım ben dün başladımAynen tatlım stres yapınca düzenimiz bozuluyor çalışmalarımız yakın başlıyor benimde yarın hadi hayırlısı:))
İnşallaj hepimize bu ay uğurlu gelir canım ben dün başladımbelirtilerimizde aynı zamanlarda başlar muhtemelen
Amin canım inşallahHadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım evet belirtilerimiz aynı zamanlara denk gelecek inşallah hayra alamet belirtilerimiz olur :))
Heee anladım kuzum 16 kasım canmYok kiz yeni tarih :) ekimi oldun ya kasinda hangi gune bekliyorsun gelmiyesice kirmizilari :))
İnşallah canım :)mi-nick canım bende bu ay ovulasyonla takip edeceğim birde akıntıları tabi çok sevindim keseyi görmene darısı hepimize artık:)
3 gün varmış aramızda canım:))Heee anladım kuzum 16 kasım canm
Rica ederim kuzum nedemek. Evet canim 1-9 yapsan yeterli olur bende sabah 10 aksam 6gibi yapiyordum hadi hepimizin yeni ayi hayirli olsun insallah :)Şindi baktımda kistemiz harika görünüyır eline emeğine sağlık canım uğurlu topiğimiz oldu sayende @GaSeLLe
Tamamdir canim listedesin :)Heee anladım kuzum 16 kasım canm
Kuzum sen mi ödesin benmi3 gün varmış aramızda canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?