• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıyamam canm ya seninki bebek Bebek diyosun diyo benimkide ev ev diyosun diyo ama onlar için hava hoş bizim gibi derin ve ince dusunmuyolarki buarada yurt dışında nerdesn
Amerikadayim canim bizimde daha ev falan hic birsey yok ama once bebek istiyorum ya :(

Amerikadayim canim bizimde daha ev falan hic birsey yok ama once bebek istiyorum ya :KK43:
Kuzum inşallah rabbim gönlüne göre versin amerika güzel yer ama değilmi calisiyomusun peki sen orda kaç yıldır ordasin hep ingilizce dil kullaniyolar sanirim

Ay olarak sayma vaktimiz geçti :) bir yılı aştık bakalım. Siz kaç ay oldu?
Bu 12. Ayim canim. Kasimdada hamile kalmazsam bir yil olacak iste bebek isteyeli ama her ay deneme olmadi ara verdim 2 ay. Bir iki ayda gunu yakalayamadik falan oyle iste :(

Benim 18 ay tam tamam oldu bü sefer dedim ama 19. Aya girmiş bulunuyorum :KK61:

Kuzum inşallah rabbim gönlüne göre versin amerika güzel yer ama değilmi calisiyomusun peki sen orda kaç yıldır ordasin hep ingilizce dil kullaniyolar sanirim
Evet canim ingilizce anliyorumda konusamiyorum :( oyle olunca evdeyim. Uc yildir burdayim guzel ama ben bi yerini gormedimki evde oturunca nerde oldugunun bi farki yok bence..

Bu 12. Ayim canim. Kasimdada hamile kalmazsam bir yil olacak iste bebek isteyeli ama her ay deneme olmadi ara verdim 2 ay. Bir iki ayda gunu yakalayamadik falan oyle iste :KK43:
Hayırlısı olsun canım. Zaman çabuk geçiyor. Belli bir yaştan sonra da zor oluyor biliyorsun. O yüzden ihmal de etme ama çok da kafanı takma

Evet canim ingilizce anliyorumda konusamiyorum :KK43: oyle olunca evdeyim. Uc yildir burdayim guzel ama ben bi yerini gormedimki evde oturunca nerde oldugunun bi farki yok bence..
Demi peki türkiyeye gelme gibi bi düşüncenin yokmu

Hayırlısı olsun canım. Zaman çabuk geçiyor. Belli bir yaştan sonra da zor oluyor biliyorsun. O yüzden ihmal de etme ama çok da kafanı takma
Ben ve esim doktora falan gitmedik infertility yi sigorta karsilamiyor hersey cepten ve cook pahali olunca dogal olsun diye ugrasiyorum iste..

Back