Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
P pinkglove Size ne dedi doktor?? Evet yapiyorum ovulasyon testi. Preseed jel aldim. Ates olcuyorum. Gecen ay sogan suyu yaptim.. ne duyuyorsam yapiyorum yani iyice bozdum kafayi

İyiyim kizlar sagolun. Sanirim 10sene oncesine dondum bebek diye doktor doktor gezdigimiz gunler... Artik ayni gunleri ve ayni seyleri yasamak istemiyorum hastaneden doktorum mesaj atti hani dogum ve kurtaj oldugum dr. Yarin histeroskopi icin cagiriyor saat 1de randevum var. Sabahtan esime randevu almistim o yatacak capaya yetisemem yoksa. Olmazsa ikna edip ozele gotururm sabahtan dua edin nolur ameliyatlik bisi cikmasin temiz ciksin artik ugrasicak o masaya yatacak gucum yok

Allah yardimcin olsun
Erkekler daha net ve gorduklerine odakli olduklari olduklarindan senin her uzulmen ona da seni oyle gore goe gerginlik olarak dönüyordur.Sonucta yine onlar yoldaş herseye....
Insallah guzel haberler olur bundan sonrasi..

Kizlar hep yastik koymak,yatmak vs konusulurda
Gerci zaten olabilecek ihtimallerinde hepsi denenmistirde bi cogunuz tarafindan
Iliskiden sonra yatıyor musunuz?
Yatın kalkmayin,uyuyun hatta.

Oncesinde 2şer rekat namaz kılın,bunu denemeye kalkip umut etmek bile bi sükürdür...
Ne bileyim aklima geldi yazayım dedim
Bir de ilk geldigimde de yazmistim galiba 'ya halik' diye esma zikrediliyor sifa icin esmalarda bu rahim icin.Arastirabilirsinizde.

Ovu. yaklaşıyor, karnım şiş, bugün misafir vardı herkes kilo almışsın dedi sağ kasığımda ağrı var. Akıntı yoğun olmaya başladı. Sipariş verdiğim testler de ulaşmadı henüz Değerlendirmeye çalışcam hayırlısıyla

Oylede canim sonucta evlat kaybettim nasil âglamayayim uzulmeyeyim hemen unutulacak seymi amin canim benim agrisiz acisiz su islemde bitsinde rahatlasin su kafam

Sağol canım bilgiler için ❤ ben yatıyordum yatmadan denediğim aylarda oldu yatsikta koydum herşeyi denedim sayılır Kuran ı Kerim hatimi yaptım bi kaç kez meryem suresi okudum 41 gün tesbih namazı kıldım tesbihler çektim ama nasip değilmiş ne zamansa nasip o zaman gelcek sanırım bide ben zamanında büyük bi dua ettim sanırım o yüzden de çekiyorum ne zaman secdeye gitsem el açsam Allah'a o dua aklıma gelir çokta tövbe ettim ama demekki daha kabul olmamış sende dua et bize inşallah bu ay hepimiz seviniriz ❤

Ben kendi adima evlat isteme icin nekadar tesbih esma varsa hepsini cekiyorum. Gerisi allaha kalmis. Allahin gucune gitmesin oyle yatmak istemesemde iliski sonrasinda yastik koyup 15-20dakka yatiyorum sonra yumurtam olan tarafa donup uyuyorum. Sabaha karsi dus aliyorum

Kucucuk yumurta neler yapiyor :) goren koca bisi sanir oysa topu topu 2 cm bisi :)

P pinkglove Size ne dedi doktor?? Evet yapiyorum ovulasyon testi. Preseed jel aldim. Ates olcuyorum. Gecen ay sogan suyu yaptim.. ne duyuyorsam yapiyorum yani iyice bozdum kafayi
Eşimde sorun yok. Benim de hormon tahlilleri iyi bir sıkıntı yok. Ama yumurtlama düzensiz. Yakalayamıyoruz :) pko görüntüsü var bende sadece. Dedikleri bunlar. Bu ay ilaç kullandım yumurtlama için ve çatlatma iğnesi. Öyle umutlu başlamıştım ki ama sonradan umudum kırıldı )) hayırlısı artık

Sonu guzel olsun insallah ovulasyon testleri tam senlikmis o zaman.. onlarda yakaliyomusun cift cizgiyi???

Sonu guzel olsun insallah ovulasyon testleri tam senlikmis o zaman.. onlarda yakaliyomusun cift cizgiyi???
Canım bir kaç ay yaptım ama yakalayamadım. Doktora tedavi için adetim başladığında gittim ve o an yumurta olduğunu gördük ilginç bir şekilde. O yüzden bende ovulasyon testleri işe yaramadı. Çünkü adet yaklaşınca bırakıyordum yapmayı

Benim bat 20 ekimdi, 20 ekimde kan verdim negatif çıktı, ancak hala adet olamadım geç döllenmeden şüpheleniyorum, ne zaman yaptırsam ki bir daha test, bilgisi olan var mı

Benim bat 20 ekimdi, 20 ekimde kan verdim negatif çıktı, ancak hala adet olamadım geç döllenmeden şüpheleniyorum, ne zaman yaptırsam ki bir daha test, bilgisi olan var mı
Canım umarım dediğin gibidir ve hamilesindir. Ama benden sana ufak bir tavsiye çok umutlanma. Sonrasında hayal kırıklığı yaşama. Biraz daha bekle istersen bir kaç gün daha eğer adetin gelmezse doktora git mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…