- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
Klomen hap oluyor bana etki etmedi işte buda daha kuvvetli halı iğneHımmm yumurta geliştirici klomen degilmiydi
Ha bu iğne ben hap sandimKlomen hap oluyor bana etki etmedi işte buda daha kuvvetli halı iğne
Dur bakalim off deme canimİlk çocuk için uğraşıyorum bende. Yaş 35 off off
İğne evetHa bu iğne ben hap sandim
Amerikadayim canim bizimde daha ev falan hic birsey yok ama once bebek istiyorum yaKıyamam canm ya seninki bebek Bebek diyosun diyo benimkide ev ev diyosun diyo ama onlar için hava hoş bizim gibi derin ve ince dusunmuyolarki buarada yurt dışında nerdesn
Ay olarak sayma vaktimiz geçti :) bir yılı aştık bakalım. Siz kaç ay oldu?Dur bakalim off deme canimkac aydir istiyorsunuz???
Kuzum inşallah rabbim gönlüne göre versin amerika güzel yer ama değilmi calisiyomusun peki sen orda kaç yıldır ordasin hep ingilizce dil kullaniyolar sanirimAmerikadayim canim bizimde daha ev falan hic birsey yok ama once bebek istiyorum ya
Bu 12. Ayim canim. Kasimdada hamile kalmazsam bir yil olacak iste bebek isteyeli ama her ay deneme olmadi ara verdim 2 ay. Bir iki ayda gunu yakalayamadik falan oyle isteAy olarak sayma vaktimiz geçti :) bir yılı aştık bakalım. Siz kaç ay oldu?
Yazdım diye biliyordum buraya o yüzden ses çıkarayım dedim:)Canim ekimde sesi cikmayan haber vermeyeni kaldirdim listeden. Birsuru isim oluyor ama ses yok :) ekliyorun hemen kasim listemize
Evet canim ingilizce anliyorumda konusamiyorumKuzum inşallah rabbim gönlüne göre versin amerika güzel yer ama değilmi calisiyomusun peki sen orda kaç yıldır ordasin hep ingilizce dil kullaniyolar sanirim
Hayırlısı olsun canım. Zaman çabuk geçiyor. Belli bir yaştan sonra da zor oluyor biliyorsun. O yüzden ihmal de etme ama çok da kafanı takmaBu 12. Ayim canim. Kasimdada hamile kalmazsam bir yil olacak iste bebek isteyeli ama her ay deneme olmadi ara verdim 2 ay. Bir iki ayda gunu yakalayamadik falan oyle iste
Demi peki türkiyeye gelme gibi bi düşüncenin yokmuEvet canim ingilizce anliyorumda konusamiyorumoyle olunca evdeyim. Uc yildir burdayim guzel ama ben bi yerini gormedimki evde oturunca nerde oldugunun bi farki yok bence..
Canim destek olalim birbirimize.. belki soyledin kusura bakma seninde mi ilk cocuk???Benim 18 ay tam tamam oldu bü sefer dedim ama 19. Aya girmiş bulunuyorum
Ben ve esim doktora falan gitmedik infertility yi sigorta karsilamiyor hersey cepten ve cook pahali olunca dogal olsun diye ugrasiyorum iste..Hayırlısı olsun canım. Zaman çabuk geçiyor. Belli bir yaştan sonra da zor oluyor biliyorsun. O yüzden ihmal de etme ama çok da kafanı takma
Yok kuzum ne kusuru canm 1 tane oğlum var 6 yaşındaCanim destek olalim birbirimize.. belki soyledin kusura bakma seninde mi ilk cocuk???
Var canim bi bes yila falan olabilir :) buralarda kalmak istemiyorum been cook seviyorum turkiyeyi herkes orda tum hayatim orda benimDemi peki türkiyeye gelme gibi bi düşüncenin yokmu
Allah bagislasin canim bak ne guzl oglun varmis :) insallah en kisa surede bide kardesi olurYok kuzum ne kusuru canm 1 tane oğlum var 6 yaşında
Biz gittik de ne oldu :)Ben ve esim doktora falan gitmedik infertility yi sigorta karsilamiyor hersey cepten ve cook pahali olunca dogal olsun diye ugrasiyorum iste..
İnşallah kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada en kisa zamandaAllah bagislasin canim bak ne guzl oglun varmis :) insallah en kisa surede bide kardesi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?