- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Ben 3 gün öndeyim canım 13 Kasım:))Kuzum sen mi ödesin benmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 gün öndeyim canım 13 Kasım:))Kuzum sen mi ödesin benmi
Benim dün lekelenme oldu ama bugün hiçbişey gelmedi ya offff
Canm yok evde adaçayı yaAdaçayı çok iyi geliyor canım güzel söktürüyor
Hayırlısı kuzumBen 3 gün öndeyim canım 13 Kasım:))
Hastane yok mu yakında ?kizlar bat bugun
sari lekelenmem var sadece sabah adet belirtim vardi daha yok
sadece gogus hassasiyetim var azicik
testte yok evde yapmaya![]()
hayir canim carsiya yakin degilimHastane yok mu yakında ?
Bende cok bunaldigim icin kafam dagilsin diye temmuz agustosta ara vermistim. Zaten turkiyede ailelerin yanindaydik haberleri yok cocuk istedigimizden surekli sorup bizi strese sokmasinlar diye soylemedik. O ara cok iyi geldi bana eylulde yeniden basladik iste. Iyi gelecegini dusuniyorsan tabiki ara ver moral en onemlisi@GaSeLLe kuzum yeni bat belli oldu 19 kasım ama kararsizim bu ay bi ara mi versem vallaha çok yoruldum bu ay biraz dinledim kendimi yani bebiş konusunu çıkara bildim kafamdan acaba bu ay çalışma yapmasamda bati içi rahat mı beklesem acaba mi ki demem hiç değilse aralıkta da zaten doktora gitcem kasımda senem dolcak aralıkta gel demişti doktor tamamen rutin konturollerimizi oluruz eşimle sonra yeniden başlar çalışmalar bu ay bu rahat ediyim artık calismadanda yoruldum iligimiz kurudu yaAz da biz dinlenelim azda minişimiz beklesin
![]()
Hahahaha@GaSeLLe kuzum yeni bat belli oldu 19 kasım ama kararsizim bu ay bi ara mi versem vallaha çok yoruldum bu ay biraz dinledim kendimi yani bebiş konusunu çıkara bildim kafamdan acaba bu ay çalışma yapmasamda bati içi rahat mı beklesem acaba mi ki demem hiç değilse aralıkta da zaten doktora gitcem kasımda senem dolcak aralıkta gel demişti doktor tamamen rutin konturollerimizi oluruz eşimle sonra yeniden başlar çalışmalar bu ay bu rahat ediyim artık calismadanda yoruldum iligimiz kurudu yaAz da biz dinlenelim azda minişimiz beklesin
![]()
Hahahaha@GaSeLLe kuzum yeni bat belli oldu 19 kasım ama kararsizim bu ay bi ara mi versem vallaha çok yoruldum bu ay biraz dinledim kendimi yani bebiş konusunu çıkara bildim kafamdan acaba bu ay çalışma yapmasamda bati içi rahat mı beklesem acaba mi ki demem hiç değilse aralıkta da zaten doktora gitcem kasımda senem dolcak aralıkta gel demişti doktor tamamen rutin konturollerimizi oluruz eşimle sonra yeniden başlar çalışmalar bu ay bu rahat ediyim artık calismadanda yoruldum iligimiz kurudu yaAz da biz dinlenelim azda minişimiz beklesin
![]()
Sabahı bekleyeceksin mecbur. İnşallah gönlüne göre verirhayir canim carsiya yakin degilim
Ya kendimi sanki sadece bu işe adamis gibi hissettim onca ayy bu ayy kafam rahattı düşünmedim bile ama artık acaba demek yerine bu ay rahat rahat bekleyim kasım sonu başlarım yine çalışmalara ya bıkkınlık geldi artık ne bilim gelcekse gelse gelmiyceksede doktor dese beklemeyin olmaz vs die dr gidiyorum her şey çok güzel sağlıklı bi yumurtan var önümüzdeki günleri değerlendir diyor tamam diyorum acaba biz bi yerde hata mı yapıyoruz bi yerimi kaçıyoruz onu anlamadım :) ama hep hayırlısı dedim belkide hayırlı değil o yüzden zorlamayim artık diyorumBende cok bunaldigim icin kafam dagilsin diye temmuz agustosta ara vermistim. Zaten turkiyede ailelerin yanindaydik haberleri yok cocuk istedigimizden surekli sorup bizi strese sokmasinlar diye soylemedik. O ara cok iyi geldi bana eylulde yeniden basladik iste. Iyi gelecegini dusuniyorsan tabiki ara ver moral en onemlisi![]()
Aaahhhhh ahhhhhh ı çeneni bide ben tuttaydim da elti denen illete demiyeydim bebek çalışmalarını kv bi yandan eltiler bi yandan bunaltıyor her bi araya geldiğimizde yok mu bebek demelerinden ben sıkıldım bunlar sıkılmadi kendi annem daha sormadı ama o baskı bende de varHahahaha
Belli bir süreden sonra böyle oluyor. Ben de bıraktım. Dört bel ay hatta kk ya bile girmedim. Tatil falan girdi araya. Ohhh stressiz ne güzelmemelkete gittim anam bir baskı bir soru Bebek Bebek. Soluğu doktorda aldım. Yine başladım strese. Mahalle baskısı böyle bir şey sanırım
Buralardayim canim ara ara bakinip ciktim. Pek keyfim yokKızlar @GaSeLLe nerde yaaa hiç sesi çıkmıyor
Bugün pazar ya işi gücü vardır yazık kadın yönetici kolay mı bi bura bi ew bi çocuk bi koca hangi birimize baksın:)Kızlar @GaSeLLe nerde yaaa hiç sesi çıkmıyor
Neden kuzm nolduBuralardayim canim ara ara bakinip ciktim. Pek keyfim yok
Kız şaşırma 2 çocuk onunki :)Bugün pazar ya işi gücü vardır yazık kadın yönetici kolay mı bi bura bi ew bi çocuk bi koca hangi birimize baksın:)
Nasil istersen canim. Suan aynende o moddayim inanki. Yumurtlama yaklasiyor calismalarmis bilmem neymis hic mi hic canim istemiyor. Ben sanirim oglumu ozledim yine ondan bu karamsarlik@GaSeLLe kuzum yeni bat belli oldu 19 kasım ama kararsizim bu ay bi ara mi versem vallaha çok yoruldum bu ay biraz dinledim kendimi yani bebiş konusunu çıkara bildim kafamdan acaba bu ay çalışma yapmasamda bati içi rahat mı beklesem acaba mi ki demem hiç değilse aralıkta da zaten doktora gitcem kasımda senem dolcak aralıkta gel demişti doktor tamamen rutin konturollerimizi oluruz eşimle sonra yeniden başlar çalışmalar bu ay bu rahat ediyim artık calismadanda yoruldum iligimiz kurudu yaAz da biz dinlenelim azda minişimiz beklesin
![]()
Kuzum noldu ?Buralardayim canim ara ara bakinip ciktim. Pek keyfim yok