Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef kızlar yine husran daha kötüsü kimyasal gebelik dış gebelik tüplerde gelişen gebelik varmış ilaç verdi vücudunun atması lazım dedi doktor herseyden önemlisi stres yapma stres yaparsa unut bebeği hamileliği dedi

Üzülme canım öncelikle geçmiş olsun demekki hayırlı vakit daha gelmemiş ilaçlarını kullan inşallah hemen geçer stres yapma üzüntü sen uzak dur elbet gelcek o bebiş hem çok şükür bi ewladin var 2.3. De olur inşallah ❤

Yaa Nasip değilmiş canım önümüzdeki aya artık.
Kimyasal mı? Dış gebelik mi?
Bana dış gebelik teşhisi koymaları bir haftayı bulmuştu ne çabuk dış gebelik dediler ya.

Canim gecmis olsun kan degerin kac cikti? Kimyasal ayri dis gebelik ayri birsey. Kinyasali bircok kadin anlayamadan geciriyormus, adetle atiyormus. Ama dis gebelik oyle masum degil ben ameliyat oldum onun yuzunden? Doktorun tuhaf geldi bana biraz

Kuzum dış gebelik miş bebek rahimde değil tüplerde kalmış o yüzden 1 haftadır testler hep silik koyulasmamis
Şimdi anladım. Tüplerde gördüler demek. benimkinde görülmemişti bebek o yüzden geç teşhis edildi. Geçmiş olsun canım. kendine dikkat et. Olacaktır mutlaka sabret

Şimdi anladım. Tüplerde gördüler demek. benimkinde görülmemişti bebek o yüzden geç teşhis edildi. Geçmiş olsun canım. kendine dikkat et. Olacaktır mutlaka sabret
Bende oyle degildi ama kan degerim baya yuksekti. İdrarda kopkoyu cizgi vardi hamilr sandim kendimi bide ilk bebekti. Sonra kahve akintilar sancilarla ayrintili usgde gunlerce ugrasip o teshisi koydular

Canım geçmiş olsun dış gebelik tehlikeli diye biliyorum dr un başka bişey demedi mi kimyasal neyse de dış gebelik masum bşey değil

Eskigunler neyseki belirsizligin bitti. İlaclari kullan doktorunu dinle stres yapma. Banada doktorumun dedigi ilk sey buydu sakin dusunme kafana takma ozaman olmaz demisti. Adetinle birlikte kafanida temizle rahat rahat yeni calismalara hazirlan. Hersey rabbimden hayirlisi boyle demekki. Cok sukur bir evladin da var onunla ilgilen zaman cabucak geciyor. Yeni bebege odaklanip evdekilerin guzel anlarini kacirmayalim insallah yeni bebeklerinizde olacak sabir,dua ve sakin kafa lazim sadece.

Bende oyle degildi ama kan degerim baya yuksekti. İdrarda kopkoyu cizgi vardi hamilr sandim kendimi bide ilk bebekti. Sonra kahve akintilar sancilarla ayrintili usgde gunlerce ugrasip o teshisi koydular
Canım bende de baya sürdü teşhis konulması ama bende bebek hiçbir şekilde görülmedi. İlk önce kahve akıntı ile düşük olduğu söylendi ama beta artınca dış gebelik teşhisi konuldu. Zor bir dönemdi. Allah yaşatmasın

Yaa Nasip değilmiş canım önümüzdeki aya artık.
Kimyasal mı? Dış gebelik mi?
Bana dış gebelik teşhisi koymaları bir haftayı bulmuştu ne çabuk dış gebelik dediler ya.
Ya işte bebek tüpte takılı kalmış rahime yerlesememis bu hangisi oluyorsa öyle canm valla yıkıldığı için o an tam sormadım dedi klomen tdavisi uygulayalım kabul etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…