Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım:) yok anam sabretcem ben yapmiycam yapınca hem negatif görüyorum hem 2 saat sonra adet oluyorum öyle daha sinir bozucu oluyor :)

Benim belim hep ağrır kuz7m zaten ama kızımda anı öğrenmiştim hamileligi hiç hatırlamıyorum ilk belirtileri adetim gelmediği için test yapmıştım onun dışında unuttum :) ama bu ay hiç belirti yok geçen adetlerde bir bir yaşadım gebelik belirtilerini göğüs buymesi ağrısı şişmesi karın kaşık ağrısı vsleri bu ay normal insanlar gibi hiç belirti yok :) normal insan dediysem biz anormal oldugumzdan değil bebek beklemeyen insalar gibi yani

Tatlım 14.gün daha iyi değilmi çatlamak üzere olduğu gün kist falan getirme aklına olmaz birşey inşallah:) Benimde haftaya pazartesi başlıyor çalışmalar günaşırıdevam:) İnşallah olur bu ay çünkü şu dünyada bize kalan tek gerçek onlar:)

Kan verdim kızlar 2 bucukta sonuclarrrr doktor gebelik daha çok yeni olabilir dedi
İnşallah canım:))

Son 2 saat kaldi kizle elime geldim şimdi o hastanenin orda otryo 2 de gidicem hataneye ama feci şekilde başım dönüyo inşallah düşmem giderken dua edin nolur pozitif çıksın canlarim

Anladim kuzum :) sabret bakalim insallah sasirtir seni bebegin :)

Canim eskidendi o 14.gun yumurtlama. Bu ay 18.gunde yumurtladim cok gec oyuzden oyle dedim. Ama sunuda dusundum belki yeni yeni oturuyordur duzenim dogumdan sonra. Buay belirtilere gore bakarim ozaman erken belirtiler baslarsa anlarim ona gore giderim doktoruma. İnsallah bitanem aynen bize birtek onlar kalacak

Kizlar adet olanlar yeni bati belirtirseniz listeye eklerim. Olmazsa kasimda bati yazanlarla devam ederiz ekimi silicem cunki. Kabarik liste ama cogu ses etmedi silmek zorunda kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…