• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adet olanlar yeni bati belirtirseniz listeye eklerim. Olmazsa kasimda bati yazanlarla devam ederiz ekimi silicem cunki. Kabarik liste ama cogu ses etmedi silmek zorunda kaldim.
Soru isareti olanlari sil kuzum gelirlerse yazarsin tekrar hamileler bizim topigin elmasi uğuru ondan soru işaretleri havamizi az bozuyor şöyle bakanin içi açılması lazım benim baktıkça içim açılıyor valla :)

Soru isareti olanlari sil kuzum gelirlerse yazarsin tekrar hamileler bizim topigin elmasi uğuru ondan soru işaretleri havamizi az bozuyor şöyle bakanin içi açılması lazım benim baktıkça içim açılıyor valla :)
Hamisleri sormaya sari sari ne tatlilar :D soru olanlara baktim daha adet olmayanlar var bazilarinada bakiyorum baska topikte kasima hazirlaniyo kaldiriyorum listeden. Bi haber vermek zor degil :) ay sonu duzenleme yapicam kuzum. Senide hamis olarak eklerim insallah ekimde kalirsin:)

Hamisleri sormaya sari sari ne tatlilar :D soru olanlara baktim daha adet olmayanlar var bazilarinada bakiyorum baska topikte kasima hazirlaniyo kaldiriyorum listeden. Bi haber vermek zor degil :) ay sonu duzenleme yapicam kuzum. Senide hamis olarak eklerim insallah ekimde kalirsin:)
canim su ugurlu listene beni de eklermisin
bat 22 ekim ☺

Hamisleri sormaya sari sari ne tatlilar :KK70: soru olanlara baktim daha adet olmayanlar var bazilarinada bakiyorum baska topikte kasima hazirlaniyo kaldiriyorum listeden. Bi haber vermek zor degil :) ay sonu duzenleme yapicam kuzum. Senide hamis olarak eklerim insallah ekimde kalirsin:)
Inşallah kuzum :) @Hadi Yaa da hamiş olalı buralara uğramaz oldu :)

Hamiş olan gidiyor az bi tüyo falan verelim bunlarda nasiplensin diyen yok :KK70:dua edelim toplu doğum yapalım diyen de yok :KK70:
Hem hamiş oluyum bol bol dua etcem Allahım hepimiz aynı anda doğum yapalım topiktekilerle die yada kirkimiz karşısın yada 3 aymiz 5 aymiz karissin die dua etcem :)

Hamiş olan gidiyor az bi tüyo falan verelim bunlarda nasiplensin diyen yok :KK70:dua edelim toplu doğum yapalım diyen de yok :KK70:
Hem hamiş oluyum bol bol dua etcem Allahım hepimiz aynı anda doğum yapalım topiktekilerle die yada kirkimiz karşısın yada 3 aymiz 5 aymiz karissin die dua etcem :)
Valla sorma hepsi tek tek kacti :) hamis topiklerindelerdin artik. Napalim bizde kendi cabamizla birseyler yapariz :)

Back