Benimde bir buçuk sene oldu. Benim de ondan sonra gelen giden yok maalesef. Bu ay klomene başladık. Bakalım ne olacak. Sen klomen kullanmadın mı? Direkt tüp bebek mi önerdi?Ondan demekki sana 3ay korunma vermis. Benimki buyuktu herhalde direk laparoskopi yapildi tup temizlendi sonrada bidaha olmadi 3,5sene bekledim tup bebek yaptirdim.
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım.Kızlar kadınlar klubu hesabını katmayı düşünüyorum inanın okadar kötü oldumu bugün çok zor bi gündü kafamı toplama lazım sizlerde bırakmak istemiyorum ama iste
Kuzum sen kendi doktorun ol. Negerek var bide psikiyatri antidepresan verecek onunlami ugrasacaksin birak ya. Evde mis gibi psikologun var evladin var degermi doktora. Ayrica klomene baslamamana sevindim yani kabul etmemene demekki dollenme gerceklesiyor zaten o ilacta bunun icin degilmi? Baktin birkac ay daha olmazsa ozaman asilama diyordun onu denersin. Ama herseyden once sirf bebek olacak diye dusunceleri kafadan at iliskini zevk icin yap bebek diye dusununce afedersiniz valla benim heves fln kaciyor kendi adima. Gorevdeki asker gibi hissediyorum e ben boyleysem karsimdaki adam napsin :) pozitif ol yikilmak uzulmek yakismaz bize yeniden deniycez olana kadar devam insallah :)Anm doktor bana seni psikologa yonlendrieyim dedi kafandan sil at bebeği unut stres en kötü olumsuzluk dedi verdiği ilaç kuvvetli hem hap verdi hem fitil 5 6 güne adet olursun vücudun aticak onu dedi
Çünkü hurda pozitif testleri hamile haberlerini duyunca stres olcam yine sakin yanlış anlamayın nolur istem dışı üzülüyorum kafaya takıyorumKendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım.
Dualarımız seninle
Canm benim okadar doğru konusuyosnki çok sağol bitanem benim aynen ya bende görevdeki asker gibi hissediyodum zevksiz şartlı olacak diye stresli artık ne takip ne ilişki sonrasinuzanmak yokkk artık bittiiiiKuzum sen kendi doktorun ol. Negerek var bide psikiyatri antidepresan verecek onunlami ugrasacaksin birak ya. Evde mis gibi psikologun var evladin var degermi doktora. Ayrica klomene baslamamana sevindim yani kabul etmemene demekki dollenme gerceklesiyor zaten o ilacta bunuj icin degilmi? Baktin birkac ay daha olmazsa ozaman asilama diyordun onu denersin. Ama herseyden once sirf bebek olacak diye dusunceleri kafadan at iliskini zenk icin yap bebekndiye dusununce afedersiniz valla benim heves fln kaciyor kendi adima. Gorevdeki asker gibi hissediyorum e ben boyleysem karsimdaki adam napsin :) pozitif ol yikilmak uzulmek yakismaz bize yeniden deniycez olana kadar devam insallah :)
Üzülmeni anlarım da Allah sana bir evlat nasip etmiş çok şükür. Lütfen bunun kıymetini bilerek yaşa.Çünkü hurda pozitif testleri hamile haberlerini duyunca stres olcam yine sakin yanlış anlamayın nolur istem dışı üzülüyorum kafaya takıyorum
Kullandim kuzum 3sene ugrastim hemde. Ama benim zaten sorunlarim vardi polikistik vardi hormonlarim dengesizdi ilacsiz adet olamiyordum. Doktor asilamaya gecelim dedi kabul etmedim. Baska arayisa basladim iyi bir tup bebek merkezi arastirdim ve ditek tup bebek diye tutturdum.yorulmustum cunki heray dunya masraf usg takibi,ilaci, catlatma ignesi zaten bir tup parasiydi. Ayrica yurt disindaydik ssk fln hak getire hepsi cepten gidiyordu. Senin baska sorunun yoksa sikinti yapma canim.Benimde bir buçuk sene oldu. Benim de ondan sonra gelen giden yok maalesef. Bu ay klomene başladık. Bakalım ne olacak. Sen klomen kullanmadın mı? Direkt tüp bebek mi önerdi?
aynen oyle ama insan ister istemez takiyo bnde takmicam dedim bat yaklastikca icim icimi yiyoAmin artık takmiycam dusunmiycem çocuk düşüncesini hayatimdan cikarcam nekadar stres okadar negatif
İste boyle ol takma kafana. Olacak allahin ol demesini bekliyoruz sadeceCanm benim okadar doğru konusuyosnki çok sağol bitanem benim aynen ya bende görevdeki asker gibi hissediyodum zevksiz şartlı olacak diye stresli artık ne takip ne ilişki sonrasinuzanmak yokkk artık bittiiii
Removeben nerelerdesin kiz unuttun bizi:)
Valla ben gormemisim bitanem. Gozumden kacti yada sonradan unuttum. Askolsun ozaman kacmakmi lazim :) yumurtan gec catladiya ondan gecikmistir bekle azcik dahaAsil siz beni unuttunuz test attim kimse bir tek bile cevap vermediadet gecikmesinin 2. Gunu yumurtlama uzerinden de 6 gun gecti. Sabah gebelik testi de negatifti. Arz ederim
Benim de yumurtalıklarda pko görüntüsü var ama adet oluyorum her ay. Pko görüntüsü olduğunu o gebeliğimde öğrendim bilmiyordum. Yumurtalar kafalarına göre takılıyor benim. Adet zamanı yumurtluyorum falan. Hormon testlerim iyi sorun yok ama bakalım. Beklemedeyiz.Kullandim kuzum 3sene ugrastim hemde. Ama benim zaten sorunlarim vardi polikistik vardi hormonlarim dengesizdi ilacsiz adet olamiyordum. Doktor asilamaya gecelim dedi kabul etmedim. Baska arayisa basladim iyi bir tup bebek merkezi arastirdim ve ditek tup bebek diye tutturdum.yorulmustum cunki heray dunya masraf usg takibi,ilaci, catlatma ignesi zaten bir tup parasiydi. Ayrica yurt disindaydik ssk fln hak getire hepsi cepten gidiyordu. Senin baska sorunun yoksa sikinti yapma canim.
Valla ben gormemisim bitanem. Gozumden kacti yada sonradan unuttum. Askolsun ozaman kacmakmi lazim :) yumurtan gec catladiya ondan gecikmistir bekle azcik daha
Umutlanipta umutsuzluğa dusmek çok kötü geldiğinden beri ağlıyorum isyan etmiyorum etmemde ama çok kötüyüm darmadağın oldum o çizgileri görünce karnımı sevmeye bile baslsmistimEskigunler Canim çok üzüldüm. Ama sen bir annesin güçlü olmak zorundasin unutma. Evladın için güçlü ol. Sabırlı ol. Rahatla biraz. Seninle bu ay aynı şeyleri yaşıyoruz. Bugün9.günüm ve adet olmadım. Az once kan verdim. Sonucuna göre sokturucu kullanicam sonrada adetin 2.gunu2gidip hormon testi yaptiricam. Hormonal birsey olabilirmiş. Çünkü doktor ultrasonda bakti ve birsey goremedi. Genede kan testi istedi hani çok yeniyse falan diye ama umut yok yani.
İnşallah ama bıraktım ben artık ne kalmak için ilaç nede başka birşey unutcam bugün aksama kadar agliyim o şeyi içimden atiyom sabaha yepyeni ben olarak.kslkicam o silik çizgiler bana okadar şey hayal ettirdiki anlatamamİste boyle ol takma kafana. Olacak allahin ol demesini bekliyoruz sadece
Umutlanipta umutsuzluğa dusmek çok kötü geldiğinden beri ağlıyorum isyan etmiyorum etmemde ama çok kötüyüm darmadağın oldum o çizgileri görünce karnımı sevmeye bile baslsmistim
Ben takıntılı bi insanim ondan olsa gerek ama artık takmamsya karar verdimYa sen neden bu kadar takiyorsun sorun ediyorsun. Senin zaten çocuğun var. Belki benim hiç olmayacak cocugum. 5 aydır olmadı birsey. Yaşım 31 olacak surda 3 ay sonra. Ben bu kadar dert etmiyorum. Evet düşünüyorum istiyorum ama hayatı zindan etme kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?