canim cok uzuldumMalesef kuzum dış gebelik çıktı o silik çizgiler bu yüzden koyulaasmiyor
Ya canım bu durumda çok bir şey demek istemiyorum ama. Bebek tüpte ise dış gebeliktir. Ve ciddi bir durumdur. Dış gebelik sonlanmadan klomen tedavisi önermek ne demek? Dış gebelikte sonucun sıfırlanması aylar sürüyor. Ben dahil bir çok kişi yaşadı bunu. Ve sonlandıktan sonra da üç ay korunma dönemi veriliyor en az. Ben sana söylenenlerden bir şey anlamadım valla.Ya işte bebek tüpte takılı kalmış rahime yerlesememis bu hangisi oluyorsa öyle canm valla yıkıldığı için o an tam sormadım dedi klomen tdavisi uygulayalım kabul etmedim
Anm doktor bana seni psikologa yonlendrieyim dedi kafandan sil at bebeği unut stres en kötü olumsuzluk dedi verdiği ilaç kuvvetli hem hap verdi hem fitil 5 6 güne adet olursun vücudun aticak onu dediEskigunler neyseki belirsizligin bitti. İlaclari kullan doktorunu dinle stres yapma. Banada doktorumun dedigi ilk sey buydu sakin dusunme kafana takma ozaman olmaz demisti. Adetinle birlikte kafanida temizle rahat rahat yeni calismalara hazirlan. Hersey rabbimden hayirlisi boyle demekki. Cok sukur bir evladin da var onunla ilgilen zaman cabucak geciyor. Yeni bebege odaklanip evdekilerin guzel anlarini kacirmayalim insallah yeni bebeklerinizde olacak sabir,dua ve sakin kafa lazim sadece.
Canm zaten bundan kurtul.öyle klomen tedavisine devam edelim dedi zaten hemen başla demedik ilaçlardan sonra tekrar cagirdi kontrol için zatenYa canım bu durumda çok bir şey demek istemiyorum ama. Bebek tüpte ise dış gebeliktir. Ve ciddi bir durumdur. Dış gebelik sonlanmadan klomen tedavisi önermek ne demek? Dış gebelikte sonucun sıfırlanması aylar sürüyor. Ben dahil bir çok kişi yaşadı bunu. Ve sonlandıktan sonra da üç ay korunma dönemi veriliyor en az. Ben sana söylenenlerden bir şey anlamadım valla.
Amin artık takmiycam dusunmiycem çocuk düşüncesini hayatimdan cikarcam nekadar stres okadar negatifcanim cok uzuldum
hakkinda hayirlisi olsun kuzum hayirli zamanda hayirli evlatlar versin rabbim hepimize
Beta takibi yapacak mı peki doktor?Canm zaten bundan kurtul.öyle klomen tedavisine devam edelim dedi zaten hemen başla demedik ilaçlardan sonra tekrar cagirdi kontrol için zaten
Ya şuanda ilaçlardan sonra muhtemelen adet olcam ve vücut aticak dışarı sonra kontrole gidicem ozaman ayrıntılı konuscaz drdiYa canım bu durumda çok bir şey demek istemiyorum ama. Bebek tüpte ise dış gebeliktir. Ve ciddi bir durumdur. Dış gebelik sonlanmadan klomen tedavisi önermek ne demek? Dış gebelikte sonucun sıfırlanması aylar sürüyor. Ben dahil bir çok kişi yaşadı bunu. Ve sonlandıktan sonra da üç ay korunma dönemi veriliyor en az. Ben sana söylenenlerden bir şey anlamadım valla.
Malesef kızlar yine husran daha kötüsü kimyasal gebelik dış gebelik tüplerde gelişen gebelik varmış ilaç verdi vücudunun atması lazım dedi doktor herseyden önemlisi stres yapma stres yaparsa unut bebeği hamileliği dedi
Canım benim çok geçmiş olsun Allahım beterinden korudun acil ifalar versin üzüntünü anlıyorum ama bunuda arlatacaksın ilaçlarını kullan tuhen bedenen dinlen çalışnaya devam inşallah sonrasındaMalesef kızlar yine husran daha kötüsü kimyasal gebelik dış gebelik tüplerde gelişen gebelik varmış ilaç verdi vücudunun atması lazım dedi doktor herseyden önemlisi stres yapma stres yaparsa unut bebeği hamileliği dedi
Belki yanlış anlamışsındır dış gebelik değil kimyasal gebeliktir ki umarım öyledir. Zira dış gebelikte iki günde bir beta takibi yapılıyor. ben neredeyse 3 ay gittim bu şekilde. Ayrıca dış gebeliğin hap ya da fitille düştüğünü de duymadım hiç. Bir iğne ile sonlandırılıyor ve hastanede yatman gerekiyor. İnşallah böyle bir durumla karşılaşmazsın ama takip etmeyi unutma. bebek büyümeye devam ederse tüplerine zarar verebilir.Ya şuanda ilaçlardan sonra muhtemelen adet olcam ve vücut aticak dışarı sonra kontrole gidicem ozaman ayrıntılı konuscaz drdi
Ama calismalari çocuk diye sartlandirmiycam artikCanım benim çok geçmiş olsun Allahım beterinden korudun acil ifalar versin üzüntünü anlıyorum ama bunuda arlatacaksın ilaçlarını kullan tuhen bedenen dinlen çalışnaya devam inşallah sonrasında
Bende anlamadım tam o an nasıl bir üzüntü bilemezsiniz işte ilaçla fitille vücudun aticak dedi sonra kontrole gel alttan ultrsonla bakocam dedi birseyler anlattı yani kimyasal miydi dis gebelikmiydi tam anlamadim dedim ya o üzüntüden anlamadım pek biseyBelki yanlış anlamışsındır dış gebelik değil kimyasal gebeliktir ki umarım öyledir. Zira dış gebelikte iki günde bir beta takibi yapılıyor. ben neredeyse 3 ay gittim bu şekilde. Ayrıca dış gebeliğin hap ya da fitille düştüğünü de duymadım hiç. Bir iğne ile sonlandırılıyor ve hastanede yatman gerekiyor. İnşallah böyle bir durumla karşılaşmazsın ama takip etmeyi unutma. bebek büyümeye devam ederse tüplerine zarar verebilir.
Bugün kahrolsun resmen evdeyim o testleri kırdım attım suan kötüyüm. Bugünü atlstiyim biÜzülme canım hakkında hayırlı tedavini ol ilaçla atsın dış gebelik kolay değil...Stres yok kafaya takma yok
Canım benim ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum inan. aynı şeyleri yaşadım ben de Ama dünyaya geleceği yoksa ağzınla kuş tutsan olmuyor. O yüzden kendi sağlığına öncelik ver. Dış gebelik dedi ise ciddi bir durum var demektir. İhmal etme. tekrar geçmiş olsun.Bende anlamadım tam o an nasıl bir üzüntü bilemezsiniz işte ilaçla fitille vücudun aticak dedi sonra kontrole gel alttan ultrsonla bakocam dedi birseyler anlattı yani kimyasal miydi dis gebelikmiydi tam anlamadim dedim ya o üzüntüden anlamadım pek bisey
Amin aynen cok zor. Bende gelisimi durmamisti bebegin. Tup genisliyordu usg ile izlediler genisledigini gorunce ayni anda beta artinca ameliyat oldum.Canım bende de baya sürdü teşhis konulması ama bende bebek hiçbir şekilde görülmedi. İlk önce kahve akıntı ile düşük olduğu söylendi ama beta artınca dış gebelik teşhisi konuldu. Zor bir dönemdi. Allah yaşatmasın
Sagol canm allah razı olsun insallagCanım benim ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum inan. aynı şeyleri yaşadım ben de Ama dünyaya geleceği yoksa ağzınla kuş tutsan olmuyor. O yüzden kendi sağlığına öncelik ver. Dış gebelik dedi ise ciddi bir durum var demektir. İhmal etme. tekrar geçmiş olsun.
Canım benim ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum inan. aynı şeyleri yaşadım ben de Ama dünyaya geleceği yoksa ağzınla kuş tutsan olmuyor. O yüzden kendi sağlığına öncelik ver. Dış gebelik dedi ise ciddi bir durum var demektir. İhmal etme. tekrar geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım. Benim bebek görülmedi. Kendiliğinden düştü. Ama üç ay sürdü. Doktor yorulduysan ilaçla düşürelim dedi ama çok şükür atlattım.Amin aynen cok zor. Bende gelisimi durmamisti bebegin. Tup genisliyordu usg ile izlediler genisledigini gorunce ayni anda beta artinca ameliyat oldum.
Ondan demekki sana 3ay korunma vermis. Benimki buyuktu herhalde direk laparoskopi yapildi tup temizlendi sonrada bidaha olmadi 3,5sene bekledim tup bebek yaptirdim.Çok geçmiş olsun canım. Benim bebek görülmedi. Kendiliğinden düştü. Ama üç ay sürdü. Doktor yorulduysan ilaçla düşürelim dedi ama çok şükür atlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?