- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Soru isareti olanlari sil kuzum gelirlerse yazarsin tekrar hamileler bizim topigin elmasi uğuru ondan soru işaretleri havamizi az bozuyor şöyle bakanin içi açılması lazım benim baktıkça içim açılıyor valla :)Kizlar adet olanlar yeni bati belirtirseniz listeye eklerim. Olmazsa kasimda bati yazanlarla devam ederiz ekimi silicem cunki. Kabarik liste ama cogu ses etmedi silmek zorunda kaldim.
Hamisleri sormaya sari sari ne tatlilarSoru isareti olanlari sil kuzum gelirlerse yazarsin tekrar hamileler bizim topigin elmasi uğuru ondan soru işaretleri havamizi az bozuyor şöyle bakanin içi açılması lazım benim baktıkça içim açılıyor valla :)
canim su ugurlu listene beni de eklermisinHamisleri sormaya sari sari ne tatlilarsoru olanlara baktim daha adet olmayanlar var bazilarinada bakiyorum baska topikte kasima hazirlaniyo kaldiriyorum listeden. Bi haber vermek zor degil :) ay sonu duzenleme yapicam kuzum. Senide hamis olarak eklerim insallah ekimde kalirsin:)
Inşallah kuzum :) @Hadi Yaa da hamiş olalı buralara uğramaz oldu :)Hamisleri sormaya sari sari ne tatlilarsoru olanlara baktim daha adet olmayanlar var bazilarinada bakiyorum baska topikte kasima hazirlaniyo kaldiriyorum listeden. Bi haber vermek zor degil :) ay sonu duzenleme yapicam kuzum. Senide hamis olarak eklerim insallah ekimde kalirsin:)
Valla sorma hepsi tek tek kacti :) hamis topiklerindelerdin artik. Napalim bizde kendi cabamizla birseyler yapariz :)Hamiş olan gidiyor az bi tüyo falan verelim bunlarda nasiplensin diyen yokdua edelim toplu doğum yapalım diyen de yok
Hem hamiş oluyum bol bol dua etcem Allahım hepimiz aynı anda doğum yapalım topiktekilerle die yada kirkimiz karşısın yada 3 aymiz 5 aymiz karissin die dua etcem :)
Eskidi buralarInşallah kuzum :) @Hadi Yaa da hamiş olalı buralara uğramaz oldu :)
Ekliyim kuzum hamis kalirsan kacmak yok ona gore :)canim su ugurlu listene beni de eklermisin
bat 22 ekim ☺
Bak bi hamile kalayım söz sabah akşam herkese herşeyi anlatacağım en ince ayrıntısına kadarValla sorma hepsi tek tek kacti :) hamis topiklerindelerdin artik. Napalim bizde kendi cabamizla birseyler yapariz :)
kızzzz saat üç oldu! Bilgisayar başında bekliyoruzİnşallah kuzmmmm
Dimi iste boyle arkadaslara ihtiyacimiz varBak bi hamile kalayım söz sabah akşam herkese herşeyi anlatacağım en ince ayrıntısına kadar
Saka yapiyoruz canim benim. Hamilr kalalimda onemli degil hicbirsey :)Bende baska topiklerdeyim ama hergun burayi kontrol ediyorum kizlar❤❤
Kesin hamile havaya uçmakla meşguldur (İNŞALLAH)Eskigunler dizi izler gibi merakla seni bekliyoruz gelde guzel haberler ver :)
İnsallah ya :)Kesin hamile havaya uçmakla meşguldur (İNŞALLAH)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?