Herşeyin hayırlısı tabi randevu aldim doktora gitcem artik bebek yoksa bu baş dönmesi ve kasik ağrısının bi nedeni olmalıuzuldum senin adina. Valla artik ne desem bende bilemedim cok zor o hayal kirikligi. En guzeli umursaz davranmak. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin
Insallahhh herkese allah muradını versin..Evet olabilir. Zaten vana gore ozel devlet diye birsey yok hersey doktora bagli. Doktor iyiyse devletede gidilir. Hamis kalirsam zaten devlette guzel bir doktor bulup onda dogum yapmak istiyorum
Bende yapmistim bunu eskiden. Rabbin sifa versin. Ben yapmaya cekiniyorum eskiden polikistigim vardi. Simdi tahlillerimi yaptiricam esimede keciboynozu kuru yada pekmezi uygulayacam.Kızlar yoğunluktan yeni bakabildim negatif sonuç alanlar üzülmeyin umutlarımız gelecek aya inşallah bekleyenler için de Allahtan sağlıklı sıhhatli bebişler diliyorum ben yarından itibaren bal çörekotu tarçın kürüne başlıyorum daha önce faydasını görmüştüm kızlar hayırlısı kusmet bakalım:) yapmak isteyen olursa tarifi aşağıda yumurta üretimi ve kalitesini arttırıyor özel bir durumunuzvarsa doktorunuza danışın tabi:)
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
reg2.gün başlasabah akşam 1 yemek kaşığı
12.güne kadar(10 gün boyunca)
Inşallah güzel sonuç alırsın canım umutsuzluk değil belki ama hayal kırıklığı sabırsızlık sanki hiç olmayacakmış hissi bıkkınlık geliyo negatifi yiyince bide ben elimde olmadan direk eşime yukleniyorum ona tavır alıyorum kızıyorum doğru değil biliyorum onunda sucu değil ama nebilimKızlar sabah kan verdim yarın sonuç alıcam inşallah kan sonucu da yüzümü güldürür.
kızlar negatifi görünce umutsuzluğa kapılmayın çoğumuz erken yaştayız önümüzde uzun zamanlar var ben pozitif gördüm ama hala bir korku şüphe var kan da çıkmazsa büyük hayal kırıklığı yaşayacağım ama öyle olursa önümüzde ki ay kocanın benden çekeceği var
Rahat ol canim ben gecen ay tam 40 testi bir bucuk haftda bitirdim oyle manyaklasmistim ondan sonra hizimi kestim bu ay rahat davrandim ve oldu gercekten bu isin sirri psikoloji, ben olmazsa diye ara ara is ilanlarina bile bakiyordum belki ise donerim diye, hersey nasip kismet.Inşallah güzel sonuç alırsın canım umutsuzluk değil belki ama hayal kırıklığı sabırsızlık sanki hiç olmayacakmış hissi bıkkınlık geliyo negatifi yiyince bide ben elimde olmadan direk eşime yukleniyorum ona tavır alıyorum kızıyorum doğru değil biliyorum onunda sucu değil ama nebilim
Canim seninki kesin artik. Cok sukur koyu cizgileri gordun artik silik fln degil yani. İnsallah kandada guzel haberleri alir adamcagizi rahat birakirsin :) ben buayki calismayi bal ayinda yapmamistimKızlar sabah kan verdim yarın sonuç alıcam inşallah kan sonucu da yüzümü güldürür.
kızlar negatifi görünce umutsuzluğa kapılmayın çoğumuz erken yaştayız önümüzde uzun zamanlar var ben pozitif gördüm ama hala bir korku şüphe var kan da çıkmazsa büyük hayal kırıklığı yaşayacağım ama öyle olursa önümüzde ki ay kocanın benden çekeceği var
Bnde eşime dedim kavga etmek yok dedim bu ay gün aşırı yapıcam çocuk için hersyi yapıcam napayim bacim Rabbim inşallah bu ay nasip eder bize.daha adet olmadim bugün du bat ama umutlu degilm zatnCanim seninki kesin artik. Cok sukur koyu cizgileri gordun artik silik fln degil yani. İnsallah kandada guzel haberleri alir adamcagizi rahat birakirsin :) ben buayki calismayi bal ayinda yapmamistim
Ama oldumu hayir. Oyuzden kasimda gun asiri denicem insallah belki oyle tutar
Canım ben ayağa kalkınca yada birazcık yürünce kasık ağrım oluyor arada ağrıda değil sızlanma sende oluyor mu? Bende idrar testinde çift çizgiyi gördüm adetim 2 gün gecikti. Sende var mı böyle bişi normal miKızlar sabah kan verdim yarın sonuç alıcam inşallah kan sonucu da yüzümü güldürür.
Oo sende baya coşmuşsunRahat ol canim ben gecen ay tam 40 testi bir bucuk haftda bitirdim oyle manyaklasmistim ondan sonra hizimi kestim bu ay rahat davrandim ve oldu gercekten bu isin sirri psikoloji, ben olmazsa diye ara ara is ilanlarina bile bakiyordum belki ise donerim diye, hersey nasip kismet.
Canım ya :)) Haftaya pazartesi mesai başlıyor benimde 8.gün ile 22.gün arası gün aşırı paket program:))ben buayki calismayi bal ayinda yapmamistim
Ama oldumu hayir. Oyuzden kasimda gun asiri denicem insallah belki oyle tutar
Napalim kuzum sakaya vurmayinca zaman hic gecmiyor :) benimde haftaya persembe 12. Gun baslayip 20.gun ekonomik paketCanım ya :)) Haftaya pazartesi mesai başlıyor benimde 8.gün ile 22.gün arası gün aşırı paket program:))
Dur bakalim hemen plan yapma :) belkide gelmistir bebisin :) nornalde gununde gelirmiydi kirmizilar?Bnde eşime dedim kavga etmek yok dedim bu ay gün aşırı yapıcam çocuk için hersyi yapıcam napayim bacim Rabbim inşallah bu ay nasip eder bize.daha adet olmadim bugün du bat ama umutlu degilm zatn
Evt cnm gelio genlde adetim bugün 27.günüm bakalım kesin yarın olurum.umut yok cnm çünkü 19.ve 23 gün oldu sadece.ama adet olayım bu ay full çalışma yapcam gün aşırı 8 günden 25 e kadr gün aşırıDur bakalim hemen plan yapma :) belkide gelmistir bebisin :) nornalde gununde gelirmiydi kirmizilar?
Kiz yap eger birden fazlaysaKızlar testlerim elime ulaştı sonunda ama ben dayanamıyorum ne zaman sabah olucakkkkk
İste bende gune takilmayanlardanim. Ayda tek iliskiyle gebe kaldigim icin rabbim ol derse oluyor. Bunu dusun icini ferah tut bak bem hergun denedim ama olmadi. İnsallahki hamilesindir degilsen dedigin gibi calismalara devam et bugun degilse elbet birgun olacak insallah. Onca dua bosuna degil kuzumEvt cnm gelio genlde adetim bugün 27.günüm bakalım kesin yarın olurum.umut yok cnm çünkü 19.ve 23 gün oldu sadece.ama adet olayım bu ay full çalışma yapcam gün aşırı 8 günden 25 e kadr gün aşırı
İnşallah cnm bebislerimiz bir an önce gelsin bizi bekletmesinler artık dualarım seninle tatlimİste bende gune takilmayanlardanim. Ayda tek iliskiyle gebe kaldigim icin rabbim ol derse oluyor. Bunu dusun icini ferah tut bak bem hergun denedim ama olmadi. İnsallahki hamilesindir degilsen dedigin gibi calismalara devam et bugun degilse elbet birgun olacak insallah. Onca dua bosuna degil kuzum
2 tanecikkkkKiz yap eger birden fazlaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?