geç döllenme olabilir. adet olmazsan 2 gün sonra kan testini tekrarla mutlakaAdetim 4 gün gecti
Inşallah öyledir.geç döllenme olabilir. adet olmazsan 2 gün sonra kan testini tekrarla mutlaka
İnşallah çifti görürsün canm insallah boşa çıkmaz umutların canm benmokadar süre tutabilir miyim bilmiyorum cunku bi haftadır geceleri bile uyanıp tuvalete gidiyorum kasik ağrım çok fazlalaştı baş dönmem devam ediyo bilmiyorum çok umutluyum ve sınırsızım oyuzden alcam bakalım test dayanabilirsem yarın sabah dayanamazsam eve gidince yapicam galiba nolur bana da dua edin boşa umutlanmış olmayim
Inşallah canım çok saol aldım testi geldim yapicam sanırım şimdi de sabırsızlanıyorum ya gelmez:)İnşallah çifti görürsün canm insallah boşa çıkmaz umutların canm benm
Anliyorum kuzum. Sabah ola hayrola ozaman. Sabirla bekliyorum bende :)İnşallah umutluyum ama hem günüm geçmiş hemde daha önce hiç böyle birşey yaşamadım yani hamile olmadığım halde silik bile çıkmadı hiç yaşamadım o yüzden umudum cok
Canim ya yeni yeni tutundu bebegin yada uzmek istemem kimyasaldada yukselip adete yakin dusuyor deger. İnsallah seninki gec dollenmedir. Suan cikan sonuca gore yok desede doktor inanma ve iki guj sonra tekrarla. Bende 1bile cikmadi 0.0 idibhcg 3.47 çıktı. internetten görebiliyorum daha doktora çıkmadım sonra göre bir şey yok sanırım
Daha erken bence yapma bekle en azindan 1-2gun kala yapkızlar benimde bata 4 gün kaldı. sabah test yaptım negatifti lakin 2 saat sonra baktığımda hayalet bir çizgi gördüm. şimdi tekrarlamak istiyorum testi. biliyorum sonradan çıkan çizgiler pek birşey ifade etmez ama bata hala 4 gün olduğundan umudumu kaybetmedim :)
Bekliyoruz bakalim :) guzel haberlerle gel insallahInşallah canım çok saol aldım testi geldim yapicam sanırım şimdi de sabırsızlanıyorum ya gelmez:)
Bende sabırla o belirgin çizgi bekliyirm canmmAnliyorum kuzum. Sabah ola hayrola ozaman. Sabirla bekliyorum bende :)
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzumInşallah canım çok saol aldım testi geldim yapicam sanırım şimdi de sabırsızlanıyorum ya gelmez:)
Yap canim cikar benceokadar süre tutabilir miyim bilmiyorum cunku bi haftadır geceleri bile uyanıp tuvalete gidiyorum kasik ağrım çok fazlalaştı baş dönmem devam ediyo bilmiyorum çok umutluyum ve sınırsızım oyuzden alcam bakalım test dayanabilirsem yarın sabah dayanamazsam eve gidince yapicam galiba nolur bana da dua edin boşa umutlanmış olmayim
ya haklısın yarın evlilik yıldönümümüz biraz aceleci davramdım süpriz olurdu diye. bu arada yaptım ikinci testi dağıldı kırmızı kırmızı galiba negatif belirtimde yok zaten . neyse artık batı bekleyecez Rabbim den herşeyin hayırlısıDaha erken bence yapma bekle en azindan 1-2gun kala yap
Doktordan çıktım şimdi. Nasılda iyi bir doktor anlatamam ya. Devlette böyle doktor helal olsun. Değerin yükselebilir dedi. Şaşırdım öyle deyince. 1 hafta sonra yeniden gel dedi. Testi tekrarlayalım dedi. Bide tiroid mi dedi guatr mi anlamadım oda güzel dedi. Belki ondan dolayı yükselebilirmiş bhcg. Aman hayırlısı ya. Ilk kez bu heyecanı yaşadım. Buda prova oldu bana.Canim ya yeni yeni tutundu bebegin yada uzmek istemem kimyasaldada yukselip adete yakin dusuyor deger. İnsallah seninki gec dollenmedir. Suan cikan sonuca gore yok desede doktor inanma ve iki guj sonra tekrarla. Bende 1bile cikmadi 0.0 idi
Evet bazi durumlardada hcg yuksele biliyor. Hayirlisi olsun hakkindaDoktordan çıktım şimdi. Nasılda iyi bir doktor anlatamam ya. Devlette böyle doktor helal olsun. Değerin yükselebilir dedi. Şaşırdım öyle deyince. 1 hafta sonra yeniden gel dedi. Testi tekrarlayalım dedi. Bide tiroid mi dedi guatr mi anlamadım oda güzel dedi. Belki ondan dolayı yükselebilirmiş bhcg. Aman hayırlısı ya. Ilk kez bu heyecanı yaşadım. Buda prova oldu bana.
Yetti artik valla ne gücüm ne hevesim kaldı neden bukadar umutlandım bilmiyorum her ay ne güzel Nasıl olsa yok diye ne test yaptım ne heyecan ilk defa böyle acaba mi dedim onda da fos
Bu adam başhekimlik yapmış. Nezaketi bundandır belkide. Hayırlısı bakalım.Nedense ben devlette dogru duzgun doktora denk gelmedim hepsi ilgisiz ve suratsiz
Evet olabilir. Zaten vana gore ozel devlet diye birsey yok hersey doktora bagli. Doktor iyiyse devletede gidilir. Hamis kalirsam zaten devlette guzel bir doktor bulup onda dogum yapmak istiyorumBu adam başhekimlik yapmış. Nezaketi bundandır belkide. Hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?