Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben adet oldum ne yazık ki. İnşallah isteyen herkese bu ay nasip etsin rabbim ama ben kafayı çok fazla taktığım için artık girip okumayacağım yazılanları. Sorularıma verdiğiniz cevaplar için çok çok teşekkür ederim rabbim gönlünüzden geçenleri en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Kızlar bata 2 gün kaldı şimdi eve gidiyorum bi test alıp yapsammi çıkarmı sizce çok kararsizim

Amin canm insallah ayyy valla heyecan yaptim simdi nasıl yarın olcak
Yarin olur sen sabirli ol ve nolursun cokda umutlarini bu teste baglama. Biliyorsun benimde basima geldi ve beni nasil hayal kirikligina ugratti buay olmasa baska ay onemli olan bir kuzun var olmasa oda olmazdi. Cok cok icten dua ettim sana insallah yarin bu testtende koyu ve net birsekilde hamileligini ogrenirsin ve senide hamis olarak listeye eklerim

İnşallah canm benjm inşallah yarın hayal kırıklığına ugramam

Sikisik olunca iyi oluyor hcg seviyesi yukseliyor yarin sabah yaptigin dahada iyi olur ac karnina ilk idrarla daha net cikar
İnşallah umutluyum ama hem günüm geçmiş hemde daha önce hiç böyle birşey yaşamadım yani hamile olmadığım halde silik bile çıkmadı hiç yaşamadım o yüzden umudum cok

bhcg 3.47 çıktı. internetten görebiliyorum daha doktora çıkmadım sonra göre bir şey yok sanırım

kızlar benimde bata 4 gün kaldı. sabah test yaptım negatifti lakin 2 saat sonra baktığımda hayalet bir çizgi gördüm. şimdi tekrarlamak istiyorum testi. biliyorum sonradan çıkan çizgiler pek birşey ifade etmez ama bata hala 4 gün olduğundan umudumu kaybetmedim :)

Cikar ama yinede 2-3saat sikisik olman daha iyi

Benimki 6 saat sıkışıklığı ile öyle çıkmıştı canm
okadar süre tutabilir miyim bilmiyorum cunku bi haftadır geceleri bile uyanıp tuvalete gidiyorum kasik ağrım çok fazlalaştı baş dönmem devam ediyo bilmiyorum çok umutluyum ve sınırsızım oyuzden alcam bakalım test dayanabilirsem yarın sabah dayanamazsam eve gidince yapicam galiba nolur bana da dua edin boşa umutlanmış olmayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…