Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E hadi yap birini catlatma
Kız valla işimi şansa bırakmak istemiyorum sabaha ne kaldı az kaldı yarın daha net olur kuzum ya bekliyim diyom şimdi yapsam yine silik çıksa bu sefer yarın tekrarlamak zorundayım en iyisi sabah ilk idrarla yapmak

Kız valla işimi şansa bırakmak istemiyorum sabaha ne kaldı az kaldı yarın daha net olur kuzum ya bekliyim diyom şimdi yapsam yine silik çıksa bu sefer yarın tekrarlamak zorundayım en iyisi sabah ilk idrarla yapmak
Peki ozaman canim nasil istersen. Guzel mutlu musmutlu haberlerini bekliyorum :)

Ay bende cok merak ettim simdi insallah vardir sabah ilk is testi bize at

Kizlar cift cizgiyi gordukten sonra lekem geldi hasta oluyorm galiba hayatimda ilk defa gunumd3n once regl oluyorum

Canim ara ara oluyor o da ya sabah saatlerinde yada aksam saatlerin de oluyor ogle vakitkerinde kendimi pek dinleyemedigimden bisey hissetmiyorum ama mesela bu sabah kan vermeye gitmeden acayip bel ve kasik agrim oldu aha dedim adet olucam simdi ama cok sukur gelen giden olmadi ara ara dinlendigim zaman kasigimda bi agirlik hissi olusuyor ben kan testi sonucumu henuz almadim kesin ve net hamile miyim degil miyim bilmiyorum :)
Amin insallah canim :)

Kizlar cift cizgiyi gordukten sonra lekem geldi hasta oluyorm galiba hayatimda ilk defa gunumd3n once regl oluyorum
Dur bakalim canim belki devami gelmez kan vermis miydin ?

Ayyy hadi insallah bu sefer net bi sekilde cikar canim :)

Ayyy hadi insallah bu sefer net bi sekilde cikar canim :)

Cnm bi hafta once vermistim 0.2 cikmisti bu sabah bi umut test yaptim cift cizgi cikmisti simdide lekem geldi sacma sapan bi hal aldi bu surec artk doktora gitme vakti geldi galiba

Cnm bi hafta once vermistim 0.2 cikmisti bu sabah bi umut test yaptim cift cizgi cikmisti simdide lekem geldi sacma sapan bi hal aldi bu surec artk doktora gitme vakti geldi galiba
Bence de bi git canim insallah bebisin sana simsiki tutunmustur

Bende aynı anlattığın gibi birebir yaşıyorum canım dinlenince ağırlık baskı hissediyorum daha kan bende vermedim inşallah perşembe günü vericem sanırm kalp atışınu duyana kadar hamiş olduğuma inanamicam Rabbim sağ salim kucağımıza almayı sağlıklı gebelik geçirmeyi değerlerimizin kat kat yükselmesini nasip etsin ve Rabbim isteyen herkesede tez zamanda nasip etsin

Amiiinnnnn insallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…