Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum inşallah dua edin nolur
Gençler benim aklım hala bu 3.47 de Tamam negatif ama niye 0 değil de 3.47 0 çıksa kafam rahat edecekti. ne adet oldum Ne de Hamile olup olmadığım belli. yani şuan hamile olmadığımı kesin öğrensem sevineceğim. En nefret ettiğim şey belirsizlik O da geldi beni buldu

Napalim kuzum sakaya vurmayinca zaman hic gecmiyor :) benimde haftaya persembe 12. Gun baslayip 20.gun ekonomik paket
Ay ben böyle planlar hiç yapamıyorum çokda özeniyorum Bizim koca astsubay adam bakıyorsun bi hafta yanımda ohh diyorum ertesi gün pat göreve çok sinirlerim bozuldu o yüzden o konuda amann diyorum ne zaman olursa hep böyle dediğimde daha yolunda oluyor gibu ama gebelik oluşmuyor tabi ama sabırla bekliyorum hayırlı bir zamanda gelecek evlatlarimiz

Kız valla işimi şansa bırakmak istemiyorum sabaha ne kaldı az kaldı yarın daha net olur kuzum ya bekliyim diyom şimdi yapsam yine silik çıksa bu sefer yarın tekrarlamak zorundayım en iyisi sabah ilk idrarla yapmak
ne yalan söyleyeyim sabrına hayran kaldım. bi çok topikte gördüm elinde ki silik testi defalarca sordun şimdi nasıl dayanıyorsun şaşırdım

Evet durum bu. Oglen 1 de yaptigim testi aksam 6da gordum pecete icinde olan. Boyle bi cizgi vardı bende Cisimi 4 saat tuttum 11 de yaptim bi tane daha boyle bi cizgi var. Simdi bu laboquick kurbanları kafilesine bende mi katıldım?

Eklentiler

• 20171017_000635.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 112

O 3 kusurler ya gebelik oluyor yada prolaktin yuksekligi beta yi tetikliyor. Bo ihtimal de tiroidlerde sıkıntı oluyor ve betaa yukseliyor. Benim gecen ay 4 ondan once 7 cikmisti. Tiroid rahatsziligi imis sebebi

O 3 kusurler ya gebelik oluyor yada prolaktin yuksekligi beta yi tetikliyor. Bo ihtimal de tiroidlerde sıkıntı oluyor ve betaa yukseliyor. Benim gecen ay 4 ondan once 7 cikmisti. Tiroid rahatsziligi imis sebebi
Canım bir kaç yorum önce yazmıştım doktor tiroid diğerine de baktı o da yükseltiyor diye değerim çok Normal dedi.

Eklentiler

• Screenshot_20171017-002151.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 119
Canım bir kaç yorum önce yazmıştım doktor tiroid diğerine de baktı o da yükseltiyor diye değerim çok Normal dedi.

Prolaktin ne durumda ?
Mesaji unutmusum kuzum yazmıştın hatirladim. Niye boyle kendini yiyorsun ki sende bi umut var gene yarin gidip kan ver.Benim 1.2 cikti oturdum yerime

Prolaktin ne durumda ?
Mesaji unutmusum kuzum yazmıştın hatirladim. Niye boyle kendini yiyorsun ki sende bi umut var gene yarin gidip kan ver.Benim 1.2 cikti oturdum yerime
Aslında ben bu ay adetin 3. günü hormon testleri yaptıracaktım İlk defa o da nasip olmadı. kanı tekrar Perşembe günü vereceğim birkaç gün geçsin istiyorum. Eger adet olursam direkt Hormonlara bakacağım zaten. Sanırım o dediğin hormon ancak o zaman bakılıyor tam bilgim de yok ama. Dediğin gibi kendimi bitirmeye hiç gerek yok. Kurban olduğum Allah isteyen herkesin kucağıni doldursun..

Kızlar merhaba,
Deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var..
Bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım(laboquick marka) Adetin 8.günü başladım bugün 16. Gündeyim ama halen çift çizgi göremedim, hep silik çıkıyor. Fakat 3-4 gün önce yumurta akı gibi az bir akıntım oldu, 2 gündür de hafif pembe akıntım var ve karnımda bir gerginlik şişlik hissi.. Şimdi bunlar benim bildiğim yumurtlama belirtileri ama neden testte çift çıkmıyor? Bu arada adet döngüm her ay 25-28 gün arası düzenlidir.

Canım bende o markanın ovu testini aldım Ama hiç aynı tonda çift çizgiyi yakalayamadım o kadarda dikkat ettim sıvı almadım ama olmadı adetim ise tam gününde gelmişti o ay oydaki ovu testini aksatmamıştım. Ya ben yanlış kullandım yada bozuktu ama burdan kullanan çoğu kişi çift çizgiyi yakaladı o testle

Sadece bizde mi sorun varmış kuzum ya ben çok sinir oldum valla :) başka test aldın mı sonra peki? Hamilemisin şu an

Merhaba herkese kızlar adetime 10 gün kaldı ama göğüslerim çok acıyor normalde adetime 4 5 gün kala olurdu birde belim çok ağrıyor sizde varmı böyle bişey

Aynen oyle umudunu yitirme. Hormon testi adet ortasi oluyor

Sadece bizde mi sorun varmış kuzum ya ben çok sinir oldum valla :) başka test aldın mı sonra peki? Hamilemisin şu an
Almadım ilk ve son testimdi o ay hamile kalamadım canım evet şuan hamileyim yani teste göre öyle Daha kan vermeye gidemedim canım inşallah değerimde güzel çıkar bence sen yumurtanın çatladığını hissediyosan değerlendir drla yumurta takibi yaptım bu ay dr çatladığını gaz sıkışmasından şişlikten anlarsın demişti bana inşallah tez zamanda bebiş haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…