- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
İnşallah kuzum inşallah dua edin nolurAyyy hadi insallah bu sefer net bi sekilde cikar canim :)
Gençler benim aklım hala bu 3.47 de Tamam negatif ama niye 0 değil de 3.47 0 çıksa kafam rahat edecekti. ne adet oldum Ne de Hamile olup olmadığım belli. yani şuan hamile olmadığımı kesin öğrensem sevineceğim. En nefret ettiğim şey belirsizlik O da geldi beni bulduİnşallah kuzum inşallah dua edin nolur
Ay ben böyle planlar hiç yapamıyorum çokda özeniyorum Bizim koca astsubay adam bakıyorsun bi hafta yanımda ohh diyorum ertesi gün pat göreve çok sinirlerim bozuldu o yüzden o konuda amann diyorum ne zaman olursa hep böyle dediğimde daha yolunda oluyor gibuNapalim kuzum sakaya vurmayinca zaman hic gecmiyor :) benimde haftaya persembe 12. Gun baslayip 20.gun ekonomik paket
Allahtan umut kesilmez canim insallah gonlune gore en hayirlisi olurBebis oldugunu sanmiyorum cnm ya keske ole olsaydi
Olsun canm benim önemli değilEskigünler çok özür dilerim Farketmeden senin mesajın altına yazmışım.
Amin cnm hepimiz icin en hayirlisi olsun ..bu ay cok beklentim.yoktu zaten o yuzden cok uzulmedim ama gecen ay yikilmistim resmenAllahtan umut kesilmez canim insallah gonlune gore en hayirlisi olur
ne yalan söyleyeyim sabrına hayran kaldım. bi çok topikte gördüm elinde ki silik testi defalarca sordun şimdi nasıl dayanıyorsun şaşırdımKız valla işimi şansa bırakmak istemiyorum sabaha ne kaldı az kaldı yarın daha net olur kuzum ya bekliyim diyom şimdi yapsam yine silik çıksa bu sefer yarın tekrarlamak zorundayım en iyisi sabah ilk idrarla yapmak
Gençler benim aklım hala bu 3.47 de Tamam negatif ama niye 0 değil de 3.47 0 çıksa kafam rahat edecekti. ne adet oldum Ne de Hamile olup olmadığım belli. yani şuan hamile olmadığımı kesin öğrensem sevineceğim. En nefret ettiğim şey belirsizlik O da geldi beni buldu
Canım bir kaç yorum önce yazmıştım doktor tiroid diğerine de baktı o da yükseltiyor diye değerim çok Normal dedi.O 3 kusurler ya gebelik oluyor yada prolaktin yuksekligi beta yi tetikliyor. Bo ihtimal de tiroidlerde sıkıntı oluyor ve betaa yukseliyor. Benim gecen ay 4 ondan once 7 cikmisti. Tiroid rahatsziligi imis sebebi
Canım bir kaç yorum önce yazmıştım doktor tiroid diğerine de baktı o da yükseltiyor diye değerim çok Normal dedi.
Aslında ben bu ay adetin 3. günü hormon testleri yaptıracaktım İlk defa o da nasip olmadı. kanı tekrar Perşembe günü vereceğim birkaç gün geçsin istiyorum. Eger adet olursam direkt Hormonlara bakacağım zaten. Sanırım o dediğin hormon ancak o zaman bakılıyor tam bilgim de yok ama. Dediğin gibi kendimi bitirmeye hiç gerek yok. Kurban olduğum Allah isteyen herkesin kucağıni doldursun..Prolaktin ne durumda ?
Mesaji unutmusum kuzum yazmıştın hatirladim. Niye boyle kendini yiyorsun ki sende bi umut var gene yarin gidip kan ver.Benim 1.2 cikti oturdum yerime
Canım bende o markanın ovu testini aldım Ama hiç aynı tonda çift çizgiyi yakalayamadım o kadarda dikkat ettim sıvı almadım ama olmadı adetim ise tam gününde gelmişti o ay oydaki ovu testini aksatmamıştım. Ya ben yanlış kullandım yada bozuktu ama burdan kullanan çoğu kişi çift çizgiyi yakaladı o testleKızlar merhaba,
Deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var..
Bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım(laboquick marka) Adetin 8.günü başladım bugün 16. Gündeyim ama halen çift çizgi göremedim, hep silik çıkıyor. Fakat 3-4 gün önce yumurta akı gibi az bir akıntım oldu, 2 gündür de hafif pembe akıntım var ve karnımda bir gerginlik şişlik hissi.. Şimdi bunlar benim bildiğim yumurtlama belirtileri ama neden testte çift çıkmıyor? Bu arada adet döngüm her ay 25-28 gün arası düzenlidir.
Canım bende o markanın ovu testini aldım Ama hiç aynı tonda çift çizgiyi yakalayamadım o kadarda dikkat ettim sıvı almadım ama olmadı adetim ise tam gününde gelmişti o ay oydaki ovu testini aksatmamıştım. Ya ben yanlış kullandım yada bozuktu ama burdan kullanan çoğu kişi çift çizgiyi yakaladı o testle
Aslında ben bu ay adetin 3. günü hormon testleri yaptıracaktım İlk defa o da nasip olmadı. kanı tekrar Perşembe günü vereceğim birkaç gün geçsin istiyorum. Eger adet olursam direkt Hormonlara bakacağım zaten. Sanırım o dediğin hormon ancak o zaman bakılıyor tam bilgim de yok ama. Dediğin gibi kendimi bitirmeye hiç gerek yok. Kurban olduğum Allah isteyen herkesin kucağıni doldursun..
Almadım ilk ve son testimdi o ay hamile kalamadım canım evet şuan hamileyim yani teste göre öyleSadece bizde mi sorun varmış kuzum ya ben çok sinir oldum valla :) başka test aldın mı sonra peki? Hamilemisin şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?