• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
okadar süre tutabilir miyim bilmiyorum cunku bi haftadır geceleri bile uyanıp tuvalete gidiyorum kasik ağrım çok fazlalaştı baş dönmem devam ediyo bilmiyorum çok umutluyum ve sınırsızım oyuzden alcam bakalım test dayanabilirsem yarın sabah dayanamazsam eve gidince yapicam galiba nolur bana da dua edin boşa umutlanmış olmayim:KK43:
İnşallah çifti görürsün canm insallah boşa çıkmaz umutların canm benm

bhcg 3.47 çıktı. internetten görebiliyorum daha doktora çıkmadım sonra göre bir şey yok sanırım
Canim ya yeni yeni tutundu bebegin yada uzmek istemem kimyasaldada yukselip adete yakin dusuyor deger. İnsallah seninki gec dollenmedir. Suan cikan sonuca gore yok desede doktor inanma ve iki guj sonra tekrarla. Bende 1bile cikmadi 0.0 idi

kızlar benimde bata 4 gün kaldı. sabah test yaptım negatifti lakin 2 saat sonra baktığımda hayalet bir çizgi gördüm. şimdi tekrarlamak istiyorum testi. biliyorum sonradan çıkan çizgiler pek birşey ifade etmez ama bata hala 4 gün olduğundan umudumu kaybetmedim :)
Daha erken bence yapma bekle en azindan 1-2gun kala yap

okadar süre tutabilir miyim bilmiyorum cunku bi haftadır geceleri bile uyanıp tuvalete gidiyorum kasik ağrım çok fazlalaştı baş dönmem devam ediyo bilmiyorum çok umutluyum ve sınırsızım oyuzden alcam bakalım test dayanabilirsem yarın sabah dayanamazsam eve gidince yapicam galiba nolur bana da dua edin boşa umutlanmış olmayim:KK43:
Yap canim cikar bence

Yetti artik valla ne gücüm ne hevesim kaldı neden bukadar umutlandım bilmiyorum her ay ne güzel Nasıl olsa yok diye ne test yaptım ne heyecan ilk defa böyle acaba mi dedim onda da fos:KK61:

Daha erken bence yapma bekle en azindan 1-2gun kala yap
ya haklısın yarın evlilik yıldönümümüz biraz aceleci davramdım süpriz olurdu diye. bu arada yaptım ikinci testi dağıldı kırmızı kırmızı galiba negatif belirtimde yok zaten . neyse artık batı bekleyecez Rabbim den herşeyin hayırlısı

Canim ya yeni yeni tutundu bebegin yada uzmek istemem kimyasaldada yukselip adete yakin dusuyor deger. İnsallah seninki gec dollenmedir. Suan cikan sonuca gore yok desede doktor inanma ve iki guj sonra tekrarla. Bende 1bile cikmadi 0.0 idi
Doktordan çıktım şimdi. Nasılda iyi bir doktor anlatamam ya. Devlette böyle doktor helal olsun. Değerin yükselebilir dedi. Şaşırdım öyle deyince. 1 hafta sonra yeniden gel dedi. Testi tekrarlayalım dedi. Bide tiroid mi dedi guatr mi anlamadım oda güzel dedi. Belki ondan dolayı yükselebilirmiş bhcg. Aman hayırlısı ya. Ilk kez bu heyecanı yaşadım. Buda prova oldu bana.

Doktordan çıktım şimdi. Nasılda iyi bir doktor anlatamam ya. Devlette böyle doktor helal olsun. Değerin yükselebilir dedi. Şaşırdım öyle deyince. 1 hafta sonra yeniden gel dedi. Testi tekrarlayalım dedi. Bide tiroid mi dedi guatr mi anlamadım oda güzel dedi. Belki ondan dolayı yükselebilirmiş bhcg. Aman hayırlısı ya. Ilk kez bu heyecanı yaşadım. Buda prova oldu bana.
Evet bazi durumlardada hcg yuksele biliyor. Hayirlisi olsun hakkinda

Yetti artik valla ne gücüm ne hevesim kaldı neden bukadar umutlandım bilmiyorum her ay ne güzel Nasıl olsa yok diye ne test yaptım ne heyecan ilk defa böyle acaba mi dedim onda da fos:KK61:
:( uzuldum senin adina. Valla artik ne desem bende bilemedim cok zor o hayal kirikligi. En guzeli umursaz davranmak. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin

Back