İnşallah hayırlısı olur canm
Aynen canm ya valla kadınların işi zor benim testilde böyle cikti sende gorebiliyomusun canm bi baksanNetten baktım biraz kimyasal olabilir sanki. Bilemiyorum yaa. Bu ay ovulasyon testi yapmıştım ama hic koyu çizgiye denk gelmedim. 12.ve 22.günler arasinda yaptim. Sonra zaten rahatsızdim 1 hafta ne test yaptim nede ilişki oldu. O yüzden hic umutlu değilim. Ama minnacık bir ihtimal geç yumurtlama olduysa belki. Off ne zor kadınların işi ya. Herşeyi biz düşünüyoruz. Olsa bi dert olmasa bi dert.
İnşallah çıkar hayırlısı hakkında inşallah vardir meleginGünaydın hanımlar , bat 15 ekimdi benim. Ama idrar testinde ben hayal edersem ikinci çizgiyi görebiliyordum yani negatifti. Hem erken gebelik hem adet günü normal ebelik testinde ikinci çizgi yoktu. Az önce hastaneden geldim sizlere yazıyorum. Belki geç döllenmedir kanda çıkar . Şimdi sonuç bekliyorum iki saat sonra belli olacak. Dua edin lütfen Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
Aynen canm ya valla kadınların işi zor benim testilde böyle cikti sende gorebiliyomusun canm bi baksanEki Görüntüle 2055814
İnsallah bitanem hayirlisi olsunİnşallah kuzum inşallah tek dileğim o ikinci çizgi hayırlısı senin içinde ozamana kadar enfeksiyonunda geçer tatlim
Onumuzdeki aya insallah bizde hamile kaliriz. Ekliyorum yeni bati. Benimkide 13-14 kasim bakalimKırmızı kartı gördüm kızlar ama rahatladım valla soru işaretleri sıfırlandı şindi kısmet önümüzdeki aya inşallah :)) yeni bat 13 Kasım @GaSeLLe
Canım benimde 4 gün kahverengi akıntı geldi 5. Gün adet söküldğ. Adet tarihimden 8 gün geçmişti. Havalardan yada stres belkide bu ay birkaç kişi okudum böyle geciken ve birkaç gündür kahverengi akıntı gelen. İnşallah seninki gelmez yerleşme kanaması olurda.Günaydın herkese. Bat bugün 4 gün önce çok az kahverengi leke gelmişti bu her gün devam etti. Tabi arada sağ kasığım ağrıyor alt tarafa batma gibi ağrı giriyor. Dün de öyle lekelenmem olmadı ama sol kasığım falan bir ağrıyor bu arada bel ağrısı yok sadece kasığım ağrıyor. Sinirlerim bozuldu baya ağladım. Eşimde adet geçmeden test asla istemiyordu ama nöbetçi eczane evimizin ordaymış hemen gittik erken gebelik testi aldık predictor early markası. Testi yaptım ama negatif. Bu arada pede hiç bişi gelmiyor yatmadan önce peçeteye sildim çok açık bir pembe leke. Bu sabahta aynı şekilde çok açık pembelik. Ağrım sızım yok ama adet olucam hissediyorum olsamda olmasamda doktora gidicem. Psikolojim bozuldu resmen neden böyle akıntılar oluyor anlamadım.
Bunda silik cizgi gozukuyor canimAynen canm ya valla kadınların işi zor benim testilde böyle cikti sende gorebiliyomusun canm bi baksanEki Görüntüle 2055814
Sanirim sonucun negatif canim diger topige yazmissin uzuldum ama elden birsey gelmiyor malesef. Rabbim hayirli zamanda hayirli haber almayi nasip etsin. Allah istemedikce herseyimiz 4/4luk olsada olmuyorGünaydın hanımlar , bat 15 ekimdi benim. Ama idrar testinde ben hayal edersem ikinci çizgiyi görebiliyordum yani negatifti. Hem erken gebelik hem adet günü normal ebelik testinde ikinci çizgi yoktu. Az önce hastaneden geldim sizlere yazıyorum. Belki geç döllenmedir kanda çıkar . Şimdi sonuç bekliyorum iki saat sonra belli olacak. Dua edin lütfen Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
Bozuk canim yada idrar fazla gelmisKizlar bu test bozukmu ya
Tek 4 damla yaptim cnmBozuk canim yada idrar fazla gelmis
Evet kuzum silik cizği var digerlerine gore daha belirgin. Yarinda yap bakalim rabbim bosa cikarmasin insallahDemi bende sonradan dahs net gördüm canm.insallah yarın sabah daha net görürüm sende gördün demi Eki Görüntüle 2055857
Benim gozum yanilmiyorsa sanki siliklik var o bolgede.. gectimi gunun? Ama testte sanki bozuk gibiTek 4 damla yaptim cnm
Cnm 2 gun var yaBenim gozum yanilmiyorsa sanki siliklik var o bolgede.. gectimi gunun? Ama testte sanki bozuk gibi
Senin elinde test sende nasil gorunuyor? Burdan silik pembelik var. Birdaha tekrarla bence varCnm 2 gun var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?