Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlısı olur canm

Netten baktım biraz kimyasal olabilir sanki. Bilemiyorum yaa. Bu ay ovulasyon testi yapmıştım ama hic koyu çizgiye denk gelmedim. 12.ve 22.günler arasinda yaptim. Sonra zaten rahatsızdim 1 hafta ne test yaptim nede ilişki oldu. O yüzden hic umutlu değilim. Ama minnacık bir ihtimal geç yumurtlama olduysa belki. Off ne zor kadınların işi ya. Herşeyi biz düşünüyoruz. Olsa bi dert olmasa bi dert.

Günaydın hanımlar , bat 15 ekimdi benim. Ama idrar testinde ben hayal edersem ikinci çizgiyi görebiliyordum yani negatifti. Hem erken gebelik hem adet günü normal ebelik testinde ikinci çizgi yoktu. Az önce hastaneden geldim sizlere yazıyorum. Belki geç döllenmedir kanda çıkar . Şimdi sonuç bekliyorum iki saat sonra belli olacak. Dua edin lütfen Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

Aynen canm ya valla kadınların işi zor benim testilde böyle cikti sende gorebiliyomusun canm bi baksan

İnşallah çıkar hayırlısı hakkında inşallah vardir melegin

Canım benimde 4 gün kahverengi akıntı geldi 5. Gün adet söküldğ. Adet tarihimden 8 gün geçmişti. Havalardan yada stres belkide bu ay birkaç kişi okudum böyle geciken ve birkaç gündür kahverengi akıntı gelen. İnşallah seninki gelmez yerleşme kanaması olurda.

Kan verdim devlette. 2 2.30 gibi çıkarmış. Doktora 4 gün geçti ve adet olmam gereken günde bir iki damla peçeteye kan geldi açık renk o gün ve sonraki gün kahverengiye yakın bir akıntı oldu dedim. Direk kan testi istedi öğleden sonra kan testine göre bakalım dedi. Bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum.

Kizlar bu test bozukmu ya

Eklentiler

• 20171016_125110.webp
    9 KB · Görüntüleme: 148
Sanirim sonucun negatif canim diger topige yazmissin uzuldum ama elden birsey gelmiyor malesef. Rabbim hayirli zamanda hayirli haber almayi nasip etsin. Allah istemedikce herseyimiz 4/4luk olsada olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…