- 3 Ağustos 2017
- 637
- 385
- 33
- 35
Cnm var gibi ama bozuk gibide anlamadim yaSenin elinde test sende nasil gorunuyor? Burdan silik pembelik var. Birdaha tekrarla bence var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm var gibi ama bozuk gibide anlamadim yaSenin elinde test sende nasil gorunuyor? Burdan silik pembelik var. Birdaha tekrarla bence var
Anca yeni bir testle belli olur. Hayirlisi hakkindaCnm var gibi ama bozuk gibide anlamadim ya
Aynen bi kac saat sonra tekrar yapimAnca yeni bir testle belli olur. Hayirlisi hakkinda
Tuta bilirsen 4saat tut ozaman net cikarAynen bi kac saat sonra tekrar yapim
Amin canm insallah ayyy valla heyecan yaptim simdi nasıl yarın olcakEvet kuzum silik cizği var digerlerine gore daha belirgin. Yarinda yap bakalim rabbim bosa cikarmasin insallah
Yarin olur sen sabirli ol ve nolursun cokda umutlarini bu teste baglama. Biliyorsun benimde basima geldi ve beni nasil hayal kirikligina ugrattiAmin canm insallah ayyy valla heyecan yaptim simdi nasıl yarın olcak
İnşallah canm benjm inşallah yarın hayal kırıklığına ugramamYarin olur sen sabirli ol ve nolursun cokda umutlarini bu teste baglama. Biliyorsun benimde basima geldi ve beni nasil hayal kirikligina ugrattibuay olmasa baska ay onemli olan bir kuzun var olmasa oda olmazdi. Cok cok icten dua ettim sana insallah yarin bu testtende koyu ve net birsekilde hamileligini ogrenirsin ve senide hamis olarak listeye eklerim
![]()
Varsa cikiyor canim burdanda tecrube edip gordugum hamis olanlarinki gununden once cikti olmayanlar bende dahil negatifi yediKızlar bata 2 gün kaldı şimdi eve gidiyorum bi test alıp yapsammi çıkarmı sizce çok kararsizim
Sabah ilk idrar olması şart değil dimi şimdi de yapsam çıkar yaniVarsa cikiyor canim burdanda tecrube edip gordugum hamis olanlarinki gununden once cikti olmayanlar bende dahil negatifi yedi![]()
Cikar ama yinede 2-3saat sikisik olman daha iyiSabah ilk idrar olması şart değil dimi şimdi de yapsam çıkar yani
Benimki 6 saat sıkışıklığı ile öyle çıkmıştı canmCikar ama yinede 2-3saat sikisik olman daha iyi
Sikisik olunca iyi oluyor hcg seviyesi yukseliyor yarin sabah yaptigin dahada iyi olur ac karnina ilk idrarla daha net cikarBenimki 6 saat sıkışıklığı ile öyle çıkmıştı canm
İnşallah umutluyum ama hem günüm geçmiş hemde daha önce hiç böyle birşey yaşamadım yani hamile olmadığım halde silik bile çıkmadı hiç yaşamadım o yüzden umudum cokSikisik olunca iyi oluyor hcg seviyesi yukseliyor yarin sabah yaptigin dahada iyi olur ac karnina ilk idrarla daha net cikar
2 nin üstündeki her değer umut taşır. adetine kaçgün varbhcg 3.47 çıktı. internetten görebiliyorum daha doktora çıkmadım sonra göre bir şey yok sanırım
Cikar ama yinede 2-3saat sikisik olman daha iyi
okadar süre tutabilir miyim bilmiyorum cunku bi haftadır geceleri bile uyanıp tuvalete gidiyorum kasik ağrım çok fazlalaştı baş dönmem devam ediyo bilmiyorum çok umutluyum ve sınırsızım oyuzden alcam bakalım test dayanabilirsem yarın sabah dayanamazsam eve gidince yapicam galiba nolur bana da dua edin boşa umutlanmış olmayimBenimki 6 saat sıkışıklığı ile öyle çıkmıştı canm
Adetim 4 gün gecti2 nin üstündeki her değer umut taşır. adetine kaçgün var