Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh gule gule kullan :) dahada takma su kadini sen bol bol temel atma calismalarina bak. Su adetim bi bitsin bende baslasam sonra belirti arasam sonra gunum gelmeden test yapsam aah ah nekadar yapacak seyimiz var sen kvye sinir oluyorsun

Ohh gule gule kullan :) dahada takma su kadini sen bol bol temel atma calismalarina bak. Su adetim bi bitsin bende baslasam sonra belirti arasam sonra gunum gelmeden test yapsam aah ah nekadar yapacak seyimiz var sen kvye sinir oluyorsun
Kuzum benim ya ❤ ne güzelse yazmış sağol canım daha güzelleri senin olsun adet bitimi dr sor ve basla canım çalışmalara ben seninle beraber hamile kalcam eminim sen bi an once kalda benimde yol açılsın içime oyle doğdu :) sen kalamdan bende kalmiycam

Oyy bitanem ben bu sanssizlikla topigi eskitirim sanki saka biryana hic farketmez sende hamis kalsan inan tum samimiyetimle diyorum kendim kalmis gibi musmutlu olurum. Rabbimden dilegim hepimizi o guzel sonuca vardirsin insallah. Kimseyi gozu yolda birakmasin. Sende hep boyle gul pozitif ol gereksiz yerlere kafa yorma. birbirimizden destek alacagiz burada. Bende sorup devam edicem insallah ki korun fln demez. Mutlu haberleri alacagimiz gunler yakindir Allahin izniyle

Inşallah kuzum dualarını kabul etsin Rabbim insalalh seninde yüzünden gülücükler hiç eksik olmaz hep güzel haberler alırsın ve güzel haberler verirsin Rabbim ne isteğin varsa hepsini kabul etsin tez zamanda ❤

Alma benim bat 30 ekimde ama ben meraktan catlayacagım birde bel agrım var sızlıyor miğde bulantısı var

Günaydın kızlar hala adet olmadım belim çok ağrıyor oldu olacak gibi bu ay çok kafaya taktım belkide ondan gecikiyor. İzin dönüşü işe başlıyorum bugün durur durur gidince işyerinde olursa çok kötü:)

Günaydın herkese. Bat bugün 4 gün önce çok az kahverengi leke gelmişti bu her gün devam etti. Tabi arada sağ kasığım ağrıyor alt tarafa batma gibi ağrı giriyor. Dün de öyle lekelenmem olmadı ama sol kasığım falan bir ağrıyor bu arada bel ağrısı yok sadece kasığım ağrıyor. Sinirlerim bozuldu baya ağladım. Eşimde adet geçmeden test asla istemiyordu ama nöbetçi eczane evimizin ordaymış hemen gittik erken gebelik testi aldık predictor early markası. Testi yaptım ama negatif. Bu arada pede hiç bişi gelmiyor yatmadan önce peçeteye sildim çok açık bir pembe leke. Bu sabahta aynı şekilde çok açık pembelik. Ağrım sızım yok ama adet olucam hissediyorum olsamda olmasamda doktora gidicem. Psikolojim bozuldu resmen neden böyle akıntılar oluyor anlamadım.

Seni umutlandirmak istemem ama dun ani acik kan gelince benden biraz arastirdim. Yerlesme kanamasini tarif etmissin resmen ve bu kan yerlesme esnasinda oldugu icin daha kana hcg hormonu karismazmis yaziyordu. Bulursam linki atarim. Bebek yerlestikten sonra hcg hormonu salgilanirmis oyuzden o kanamadan 3-4gun sonra test yapilmali vede kan testi idrar degil diye okudum. Sen yinede adet olurum gozuyle bakta unutlanip adet gorunce insan kotu oluyor. İnsallah hamilesindir

Dilerim Allahtan adet olmazda hamile kalmis olursun insallah

Cevabın için çok teşekkür ederim. Herşey allahtan. Kendimi adete şartlandırdım zaten bekliyorum bakalım haftaya bir gün için doktordan randevu alıcam.

Günaydın canlar Nasılsıniz ne var ne yok
Gunaydin kuzum rutin kontrolumu ediyordum topigimde :) gece adet sancisi cektim cok fazla suan iyiyim cok sukur. Adet olmanin verdigi hirsla gidip dip kose temizlige vurucam kendimi sonrasindada koyu bi kahve :) napalim hersey bebek uzerinden yurumuyor ve kafaya taktikcada olmuyor. Buaydan artik saldim kendimi nasilsa kuzumun dogacagi gun yalniz olucam o gunu tek basina atlattiktan sonra dahada bana birsey olmaz.

Cevabın için çok teşekkür ederim. Herşey allahtan. Kendimi adete şartlandırdım zaten bekliyorum bakalım haftaya bir gün için doktordan randevu alıcam.
Rica ederim bildiklerimizi paylasirsak hepimize yardimci olur canim. Bence adetin gelirse al hem hormon filan bakilirsa 2. 3. Gunune denk gelir. İnsallah gerek kalmaz hicbirinede bebegin cika gelir. Bende yarina randevu alip gidicem hormon tahlili ve esime spermiyogram yaptirmak istiyoruz. Birsey cikmaz insallahta kafamiz rahat bekleriz bu sureci. Varsada caresine bakariz artik napalim

Kuzum inşallah iyi birşekilde atlatirsin şükür bugunumuzede inşallah kuzucum yakın zamanda seninle olur kuzummm ben yarın testi tekrarliycam

Kuzum inşallah iyi birşekilde atlatirsin şükür bugunumuzede inşallah kuzucum yakın zamanda seninle olur kuzummm ben yarın testi tekrarliycam
Amin canim benim insallah. Bukadar dua bosuna degildirya elbet rabbimin bir bildigi vardir. Bebegime sebep olan enfeksiyon vucumdumdan tamamen cikmamisti 1.40 oraninda hala var gozukuyordu. Doktor hernekadar sorun olmaz desede hep korkuyordum aslinda. O enfeksiyonda tamamen gecmis olur iste daha rahat olur kafam. Bitanem sende yarin tekrarla testini kopkoyu cizgiyi gorde at buraya insallah.

İnşallah kuzum inşallah tek dileğim o ikinci çizgi hayırlısı senin içinde ozamana kadar enfeksiyonunda geçer tatlim

Evet bugun 6.gün hala adet olmadım. Cumartesi testim negatif çıkmıştı. Hiç bir belirti falan yok. Yarın doktor randevum. Hayırlısı olsun İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…