- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Olur insallah bitanem rahat olsun kafaniz yeter. İste gununu vaktini rabbim biliyor sabirli olmak gerekirAynen cnm sebepsiz benimde eşimde sperm sayısı biraz düşük o kdar o da klomen neofortil bide keçiboynuzu özü kullanıyorz bakalım inşallah hayırlısi olur inşallah 7 yıllık evliym cnm 29 yasindaym ist dayım
Bata 4gun varken cok erken olmus benim gibi :) doktorlar bosuna demiyor gun gecmeden test yapmayin diye. Ben yedim kirmizi karti oturdum nasip diger aya insallah. Senden guzel haberler bekliyorum artikİyi pazarlar kızlar bugün bat günüm hafif sancım ağrım var tam bu sefer oldu diye gidiyorum yok benim pek şaşmazadetim sadece çok strese girdiğimde yada mevsim değişimlerinde olur nadiren bakalım kısmet bata 4 gün kala test yapmıştım ama hayalet çizgi bile çıkmadı bende yok kabul ettim bugün olmazsam yarın bir test daha yaparım yoksada beklerim olmasını artık
Cnm öle bnde Rabbimë biraktm vakti var diyorm ama inan beklemek zor insanlara bisy anlatmak zor hamile olayım sunların cenesi kapansın diyorm dayanicak gücüm kalmadı artık çok hassaslastm inankiOlur insallah bitanem rahat olsun kafaniz yeter. İste gununu vaktini rabbim biliyor sabirli olmak gerekir
Kuzum adet olana kadar umut var yani benim bugün 8 gun oldu gecikeli dün test yaptım silik cikti belli olmaz bu işler bi baktın sanada sürpriz oldu canmİyi pazarlar kızlar bugün bat günüm hafif sancım ağrım var tam bu sefer oldu diye gidiyorum yok benim pek şaşmazadetim sadece çok strese girdiğimde yada mevsim değişimlerinde olur nadiren bakalım kısmet bata 4 gün kala test yapmıştım ama hayalet çizgi bile çıkmadı bende yok kabul ettim bugün olmazsam yarın bir test daha yaparım yoksada beklerim olmasını artık
Normalde pek yaptığım birşey değildi bat gelmeden test yapmak ama gaza geldim kendi kendine sanırım canım hayırlısı olsun hepimiz içinBata 4gun varken cok erken olmus benim gibi :) doktorlar bosuna demiyor gun gecmeden test yapmayin diye. Ben yedim kirmizi karti oturdum nasip diger aya insallah. Senden guzel haberler bekliyorum artik
Canım çok sevindim inşallah koyulaşarak devam eder kan testi yaptıracak mısın?Kuzum adet olana kadar umut var yani benim bugün 8 gun oldu gecikeli dün test yaptım silik cikti belli olmaz bu işler bi baktın sanada sürpriz oldu canm Eki Görüntüle 2055650
Canım sen hemen git kan ver için rahatlasin 8 gün uzun bi süre değerin düşük olabilir cok silik cizgi kontrolünü ihmal etme inşallah geç dollenmedirKuzum adet olana kadar umut var yani benim bugün 8 gun oldu gecikeli dün test yaptım silik cikti belli olmaz bu işler bi baktın sanada sürpriz oldu canm Eki Görüntüle 2055650
İnşallah öyledir canm kan için evdeki testlerde daha net gorene kadar gitmeyi düşünmüyorum canisi bu çizgi bile nasıl mutlu etti beni varya evet 8 gun işte bugün eşim test alabilirse yarın sabah yapıcam tekrarCanım sen hemen git kan ver için rahatlasin 8 gün uzun bi süre değerin düşük olabilir cok silik cizgi kontrolünü ihmal etme inşallah geç dollenmedir
Canm kan testi için biraz daha bekliycem evdeki testlerde tam koyu yu goriyim öyle gidiyom diyorum kuzum inşallah darısı basina birtanemNormalde pek yaptığım birşey değildi bat gelmeden test yapmak ama gaza geldim kendi kendine sanırım canım hayırlısı olsun hepimiz için
Canım çok sevindim inşallah koyulaşarak devam eder kan testi yaptıracak mısın?
Çok iyi anlıyorum seni tabiki çok çok mutlu eder bilmez miyim.. Seni korkutmak istemem ama benim kimyasalında böyle olmuştu kanda değer de düşük cıktı oyuzden silik çizgiden bi korkarım ben bide benim bat tan bigun sonra böyle çıkmıştı senin bi haftayı geçmiş baya koyu çıkması gerekirdi diye düşünüyorum oyuzden kan vermek için bekleme derim ben kuzum ınsallah sağlıklı bi gebeliktir sadece geç dinlenmiştir insallahİnşallah öyledir canm kan için evdeki testlerde daha net gorene kadar gitmeyi düşünmüyorum canisi bu çizgi bile nasıl mutlu etti beni varya evet 8 gun işte bugün eşim test alabilirse yarın sabah yapıcam tekrar
İnşallah sağlıklı bisekilde ilerler canm benim ama ben hiç kimyasal yaşamadım rabbim yasatmasin geç döllenme bende gelenek oldu oğlumda geç farkettim okadar test tahlil cikmamisti ama bi öğrendim geç döllenme olmuş demişti doktorum canmÇok iyi anlıyorum seni tabiki çok çok mutlu eder bilmez miyim.. Seni korkutmak istemem ama benim kimyasalında böyle olmuştu kanda değer de düşük cıktı oyuzden silik çizgiden bi korkarım ben bide benim bat tan bigun sonra böyle çıkmıştı senin bi haftayı geçmiş baya koyu çıkması gerekirdi diye düşünüyorum oyuzden kan vermek için bekleme derim ben kuzum ınsallah sağlıklı bi gebeliktir sadece geç dinlenmiştir insallah
İnşallah yine öyle olmuştur canım çok güzel olur :)) Yarın için testin varmı? Bende ovulasyon testi almıştım onun yanında 5 erken gebelik testi varmış olmazsa salı sabah ondan yapayım diyorum:)İnşallah sağlıklı bisekilde ilerler canm benim ama ben hiç kimyasal yaşamadım rabbim yasatmasin geç döllenme bende gelenek oldu oğlumda geç farkettim okadar test tahlil cikmamisti ama bi öğrendim geç döllenme olmuş demişti doktorum canm
Yok canm ya valla keşke fazla alsaydım eşim alcak ti bulursa nebetci eczane alcak yoksa yarın alcak salı sabahı testin sonucunu paylaşırım canm benim inşallah Seninki de pozitif çıkar cnmİnşallah yine öyle olmuştur canım çok güzel olur :)) Yarın için testin varmı? Bende ovulasyon testi almıştım onun yanında 5 erken gebelik testi varmış olmazsa salı sabah ondan yapayım diyorum:)
Inşallah buda öyledir ozaman canım benim bugün yine feci bi baş dönmem oldu çok umutlandım olmazsa çok uzulcem sanırım hiç böyle olmamıştım ya çok garipİnşallah sağlıklı bisekilde ilerler canm benim ama ben hiç kimyasal yaşamadım rabbim yasatmasin geç döllenme bende gelenek oldu oğlumda geç farkettim okadar test tahlil cikmamisti ama bi öğrendim geç döllenme olmuş demişti doktorum canm
İnşallah tum bu belirtilerin sahibi bebiste cabm inşallah vardir inşallah uzulmezsin o üzüntü yıkıntı çok kötü çok yasadimInşallah buda öyledir ozaman canım benim bugün yine feci bi baş dönmem oldu çok umutlandım olmazsa çok uzulcem sanırım hiç böyle olmamıştım ya çok garip
Olsun canim bazen cok sabirsiz oluyoruz kolay degil onca gun beklemek. Ben oldumya sinir stres kalmadi kus gibi hafifledim. Muallakta kalmak insani bunaltip gergin bir hale sokuyor. Yoksa simdi yarinin savasini veriyor olacaktim test yapsammi yapmasammi diye.Normalde pek yaptığım birşey değildi bat gelmeden test yapmak ama gaza geldim kendi kendine sanırım canım hayırlısı olsun hepimiz için
Canım çok sevindim inşallah koyulaşarak devam eder kan testi yaptıracak mısın?
Suan sana cok kizdim nedemek kv inadina agir agir isler yapmak ya geldiyse bebeginKızlar bisey sorcam 23. Gün yumurta çatlar mı? Normal de hiç akinti vs yok 14. Gün olmuştu ama şuan sağ da çok fena kasik ağrım var nefes aldık ya bıçak gibi batıyor anlamadım unuttum geçen aylarda nasıl oluyordu bugün temizlik yaptık ondan olabilir mı ya kv 'nin inadına ne ağır varsa kaldırdım sırf beni hamile vs die düşünmesin die dur sen yapma bisey vardır sende dedikçe dolap kanape baza ne varsa ittim yok bende bisey olmuycakta dedim şimdi de kasigim batıyor kas yaparken gözü mu çıkardım ne yaptım anlamadım ya
Ayy sinir ediyor beni ama tamam bitti temizlik vs işi kuzum bi kış rahatız bebişten emin değilim bu ayda yok yani hiç kendimi öyle hissetmiyorum hayırlısı kuzum sağol desteğin için ewt ben aklı başındayım da işte delilikte doğuştan olmuyor zorla deli ediyorlar bazenSuan sana cok kizdim nedemek kv inadina agir agir isler yapmak ya geldiyse bebeginsen akli basinda bir kadinsin cahil birinin tutumuna karsilik boyle davranmak sana gore olmasin kuzum. Kv bebeginden cokmu onemli? Yat dinlen yarin. birdahada kv icin bir ispatlama girisiminde bulunma sen ne desende o ayni kafadan devam edip dahada sinirini bozacak. Muhtemelen agir islerden yordun vucudunu oyuzden akintin cogalmistir. Uzme kendini kimse icin degmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?