Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2055385 Kızlar testimin en Son hali bu daha yorum size kalmış aslında keşke sabretseydim sabah yapsaydim
Canım benim moralini bozmak istemem fotoda belli değil gibi ama benim gözde de sorun olabilir eski topiklerin birinde de foto koymuşlar ben bisey görmemiştim ama herkes var demiş belki ben görmedim sabret bakalım eşin tekrar bi test alsin yada bi kaç test hergun yap çizgi takibi yap inşallah koyulaşır inşallah vardır melegin ❤

Kızlar mrb bende katılmak istiyorum araniza bat 18 ekim bikac gündür hafif baş dönmelerim vardı ama gün de bi kez falan bugün alışverişe gittiğimde eve zor döndüm sürekli bi dönme oldu umutlanıyorum bi yandan ama bi yandan da psikolojik mi diye korkuyorum geçen sene ekimde hamile kalmıştım ama kasım başı düşük oldu kimyasalmis yani tam bi sene oldu rabbim bi sene sonra aynı ayda verdi mi diye çok heyecanlıyım bi yandan da umutlanmak istemiyorum kafam çok karışık hafif kasik ağrımda var ilk kimyasal da yine aynı belirtiler vardı ama bilmiyorum test yapıp negatif görmekten korkuyorum uzun oldu kusura bakmayin

Bugünkü ovulasyon testim de böyle yine çok koyu değil, 21. Günüm bugün acaba test yanılıyor

Eklentiler

• CA72E38E-6732-4C80-9F2B-5387880630E7.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 58
Hoşgeldin canım aramıza :) 1 sene olmuşsa var olma olasılığıni daha yüksek buldum inşallah vardır benimde kasımda 1 senem dolcak Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı ewlatlar versin inşallah bende baş dönmesi hiç olmamıştı kızımda ama kişiden kışiye değişiyor belirtiler inşallah vardır günün geçerse test yaparsın hemen yapcam azcık sabırli ol canım ben bi heycanladim okuyunca hadi hayırlısı

Testin son halini yorumlarmısınız kızlar

Eklentiler

• 20171014_183054-1.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 68

Ovulasyon testi kullandiginda diger gunler calisma olmuyor mu?Oluyorsada zaten yine ona gerek yok kafan rahat olur cidden.Yani o silikken girdigin iliski bile sana bosuna gb geliyordur.Insan beyni tuhaf calisiyor valla :)
Gunasiri iliskiler zaten spermin yasama zamanina gore bi nevi ve dinlenmis haliyle.
Insallah bosuna konusuyoruzdurda bu ay gelmistir bebis :)

Canlar bi yardimci olun da

Canim bende goremedim ama kameraya cekince cikmadiginida biliyorum bizzat :) insallah oyledir

Son attığım teste bak canm

Hoş buldum cnm tsk ederim:) benim kimyasalda en büyük belirtim baş dönmesiydi bat tan sonra ozellikle cok siddetlenmisti oyuzden simdi bu hafif donmeler beni heyecanlandirdi acikcasi bi senedir hic olmamisti iki gun once iş dönüşü otobuste bian dengem şaşti oturuyodum ayaga kalktim noluyo diye hemen aklima gebelik geldi ve gozlerim doldu bian acaba mi dedim sonra geçti bugünde yürürken kasiklarimda ağrı ve batma hissettim ve eve gelene kadar sürekli sallandim:) Allahım nolur bu sefer olmuş olsun ve rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin anneliği inşallah:'(

Canim acaba sen geç mi kaldın ki benim bildiğim 21 güne pek kalmaz yumurta ama adetin duzenlimidir ?
Aslında daha önceki iki hamileliğimde de geç döllenme olmıştı bir hafta geç yumurtlamışım doktor öyle demişti, 28 günde bir adet oluyorum ama geç yumurtluyorum, ama ne kadar geç yumurtlar ki bi İnsan anlayamadım

Testin son halini yorumlarmısınız kızlar

Canim yatay T harfinin bas kismina dogru olan pembeligi demiyorsun di mi?Onu goruyorum ama T cizgisinin yeri orasi degil.Ama o arada baska ince cizgi varsa onu goremiyorum iste :) Fotografta oldugundanda silik cikiyor cizgiler o yuzden sen gordugune inan.

Benim gördüğüm silik cizgi ama çok silik kuruduktan dahada netleşti

Var gibi kuzum ya telinin kmerasi dusuk cekiyor yada kameraya yansimiyor. Var pembelik ama hemen yanindada pembe golge oldugu icin net algilanmiyor
Canm testte ilk başta tam net değildi gözünü zorlsdikca çıkıyordu ama kuruduktan sonra netleşti alt tarafı dağıldı biraz ama çizgi var

Hosgeldin canim. Belirtiler yokmu o belirtiler tam yok diyorum gebeligimde olan bi belirti cikiyor var tamam diyorum :) sonra yine umutsuzlasiyor yok diyorum adet gelsede kurtulsam ya var ya yok anlarim artik. Belkide geldi bebegin hayirlisi bekleyelim bakalim brnimde 17-18 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…