Biraz daha beklesin canim yeniyse belki gec cikabilirAcaba foto diyemi tam bellı olmuyo
valla bilsem onlardan alırdım. ama eşim alınca böyle oldu. tecrübe etmiş oldum.Ewt o markanin testi pahalı daha doğrusu erken gebelik testleri pahalı canım bende 25 almıştım nöbetçi eczaneden normal 3 bucukluk testi bile 5 satıyor çoğu eczane o yüzden günü 4-5 gün yada 1 hafta geçmeden test yapıp eczaneleri zengin etmeyelim
Evet elimde bariz gozukuyo kuzum foto çekince sanki yok atmam hiç atarmiyimCanim cok silik oldugu icin kamerada cikmaz zaten eger elinde varsa tamam ama burda gozukmuyor. Atma testi kaldikca belirginlesir
Evet benimde basima geldi eldeyken cikiyor fotoda yok. İnsallah koyulasarak devam ederEvet elimde bariz gozukuyo kuzum foto çekince sanki yok atmam hiç atarmiyim
İnşallah tek dileğim bu bu testi atmam saklamayı düşünüyorum şu küçük şey bana okadar mutluluk veriyoki bitanem anlatamamEvet benimde basima geldi eldeyken cikiyor fotoda yok. İnsallah koyulasarak devam eder
Benden uc gun ondesin canim bakalim benimki kac cikicak daha da meraklandim simdi degerin cok guzel belki ikiz filandr :)
4 haftaya göre yüksek sanki dimi ayy bende heycanlandım şimdi...Sen nezaman vericeksin kan
Okadar iyi anliyorum ki seni ama nolur umutlanma sevinme kesinlessin sonra istedigin kadar sevin ama ya olmazsaİnşallah tek dileğim bu bu testi atmam saklamayı düşünüyorum şu küçük şey bana okadar mutluluk veriyoki bitanem anlatamam
Ama ben teste bakınca goruyomBEn göremedim canım
Ama ben teste bakınca goruyom[/QUO
Demek buraya yükleyince görünmedi çok silik demek olsun çıkmış ya çizgi yarın tekrarlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?