• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk defa silikte olsa o.2.ci cizgiyi gördüm ya çok şükür bide tam emin olmak için eltimin kızına ve yan tarafta oturan arkadaşıma gösterdim onlarda iyice bakınca evet var gördük dediler

Tum ictenligimle amin kuzum. Ne dilediysen bana o guzel dualarin kabul olsun insallah ve sanada aynilarini diliyorum. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin sana en buyuk destek verenim sen oldun burada belki hamile kalmayiz ama guzel dualar ettik burda birbirimize ve yalniz olmadigimizi ogrendik.
Amin canim. Hamile kalamasakta ben hep sana yazarım canım tek hamil3 kalincami arkadas olcaz kalamasakta konuşuruz:)

Sesi olmayani sil kuzum ama topik kalsin sadece bebek değil başka şeylerde konuşuruz sohbet topigine çeviririz olmadı:)
Haklisin kuzum. Tabikide burdan degerli arkadaslar kazandik ekim olmaz kasim olur 2017 olmaz 2018 olur zaman cook :) hayirlisi olsun yeterki

20171014_183054-1.webp Kızlar testimin en Son hali bu daha yorum size kalmış aslında keşke sabretseydim sabah yapsaydim

Back