Aynen çıktı çok silik ama bunu görünce bile havalara uctum
P.tesi gunu vericem bende sali gunu alirim sonucu da, tam 4haftalik olcak p.tesi gunu :)
Yazarim canim :)Sonuçunu yaz canım
Aynen çok şükür ya diğer yaptığım testlerde silik bile değildi hiç yoktu ama bunda gördüm belki sabah ilk idrarla yapmadığım için bukadar silik ciktiÇok şükür canım
Canm teste bakına gorunuyoBEn göremedim canım
Aynen çok şükür ya diğer yaptığım testlerde silik bile değildi hiç yoktu ama bunda gördüm belki sabah ilk idrarla yapmadığım için bukadar silik cikti
Amin canim. Hamile kalamasakta ben hep sana yazarım canım tek hamil3 kalincami arkadas olcaz kalamasakta konuşuruz:)Tum ictenligimle amin kuzum. Ne dilediysen bana o guzel dualarin kabul olsun insallah ve sanada aynilarini diliyorum. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin sana en buyuk destek verenim sen oldun burada belki hamile kalmayiz ama guzel dualar ettik burda birbirimize ve yalniz olmadigimizi ogrendik.
Sesi olmayani sil kuzum ama topik kalsin sadece bebek değil başka şeylerde konuşuruz sohbet topigine çeviririz olmadı:)Basta birsuru arkadas isim yazdirdi gunu gecen ses vermiyor. Ay sonu silicem kizlar listeyi hamislere hayirli olsun digerlerinden ses yok
İşte lanet olsun almadim ya negatif çıkarsa diye 1 tane aldım keşke alsaydım 2 taneO da olabilir evet evde testin varsa yarın sabah tekrar dene
İşte lanet olsun almadim ya negatif çıkarsa diye 1 tane aldım keşke alsaydım 2 tane
Malesef ilçe dışında otryorum otrdum yerde eczane yok:) olsun ya dur bakalım belki nöbetçi ecz. yakınlarındadır.
Haklisin kuzum. Tabikide burdan degerli arkadaslar kazandik ekim olmaz kasim olur 2017 olmaz 2018 olur zaman cook :) hayirlisi olsun yeterkiSesi olmayani sil kuzum ama topik kalsin sadece bebek değil başka şeylerde konuşuruz sohbet topigine çeviririz olmadı:)
Canlar bi yardimci olun da
Bir adkadas daha vardi M mf.aysegul degerleri azdi. En son kan vercem dedi birdaha yok. Sanirim onunda olmadi. Bencede olup dusmesindense hic olmasin insani yikiyor kayiplarCnm yok bence bişey göremedim yani hayırlısı olsun ben gördüm de ne oldu sanki 3 gun hamileyim dedim
Aynen kuzum hayırlısı ❤Haklisin kuzum. Tabikide burdan degerli arkadaslar kazandik ekim olmaz kasim olur 2017 olmaz 2018 olur zaman cook :) hayirlisi olsun yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?