• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecikirsin muhtemelen. Benim yeni bat yok daha olmadim canim 17-18 engec olurum

Benim en son ovulasyon kullandigimda da adetime yakin gene koyu çıkmıştı ama o ay silik silik koyu sonra silik cikti biraktim 3 gun kala tekrar koyu idi yanlia dedim attim gitti adet oldum o ay da. Insallah gelecekse zamaninda gelir gekemzse de hayirli haberi acil geksin

Ovulasyon testi kullandiginda diger gunler calisma olmuyor mu?Oluyorsada zaten yine ona gerek yok kafan rahat olur cidden.Yani o silikken girdigin iliski bile sana bosuna gb geliyordur.Insan beyni tuhaf calisiyor valla :)
Gunasiri iliskiler zaten spermin yasama zamanina gore bi nevi ve dinlenmis haliyle.
Insallah bosuna konusuyoruzdurda bu ay gelmistir bebis :)

Hemde ne tuhaf :) yok adet bitiminde keyfi iliskilerde oluyor ama bebek icin 12. - 19. Gunler arasi devam ettik. Yani yumurtlama gunum kesin degerlendi cunki usg ye girdigim gun catlamisti gecen sali gecesi. Artik test fln yokya ben zaten akintidan agridan anliyorum test havaya kafa karistiriyor. Senin bat nezaman?

Benim en son ovulasyon kullandigimda da adetime yakin gene koyu çıkmıştı ama o ay silik silik koyu sonra silik cikti biraktim 3 gun kala tekrar koyu idi yanlia dedim attim gitti adet oldum o ay da. Insallah gelecekse zamaninda gelir gekemzse de hayirli haberi acil geksin
Aynen insan bebekten umudu kesince biran once adet gelsin istiyor suan benim gibi :) bakarsin gec kalmis yumurtan tutuverir belli olmaz :)

Aynen insan bebekten umudu kesince biran once adet gelsin istiyor suan benim gibi :) bakarsin gec kalmis yumurtan tutuverir belli olmaz :)

Eger gercekten dun catladi ise en son carsamba iliski olmustu. Tutarsa o tutar ancak. Dunu es geçtik ev cook soguktu . Cocuk olacak diye bi tarafimiz donardi valla :) tutarsa 1de 1 olur. Iki gebelikte boyle yumurtlama günlerinde o 2 once 1 sonra toplam 4 gunde tek iliski ile olmuştu. Ikisi de sabah ac karna idi. Ikisi de bununla hamile kalamam dusuncesinde ikendi:)

O zamanlarda hiç ikinci çizgi yoktu, ikinci çizgi 17. Günden itibaren belirmeye başladı bugün 21. Gün daha belirgin, ama çok da koyu değil
Senin test degisik gibi markasi ne? Varsa elinde yapmaya devam et ama iliskinide birakma silik diye

Eger gercekten dun catladi ise en son carsamba iliski olmustu. Tutarsa o tutar ancak. Dunu es geçtik ev cook soguktu . Cocuk olacak diye bi tarafimiz donardi valla :) tutarsa 1de 1 olur. Iki gebelikte boyle yumurtlama günlerinde o 2 once 1 sonra toplam 4 gunde tek iliski ile olmuştu. Ikisi de sabah ac karna idi. Ikisi de bununla hamile kalamam dusuncesinde ikendi:)
Ne guzel surpriz olmustur size :) allah yeterki ol desin

Senin test degisik gibi markasi ne? Varsa elinde yapmaya devam et ama iliskinide birakma silik diye

Predictor markası, daha önceki iki hamileliğimde de 18- 23. Gün arasında ilişkiye girdiğimde kalmıştım bakalım eğer bu ay hamile kalırsam bu testin çok da doğru sonuç vermediği kanıtlanmış olur, hamile kalmazsam test doğrudur :)

Predictor markası, daha önceki iki hamileliğimde de 18- 23. Gün arasında ilişkiye girdiğimde kalmıştım bakalım eğer bu ay hamile kalırsam bu testin çok da doğru sonuç vermediği kanıtlanmış olur, hamile kalmazsam test doğrudur :)
Daha iki gunun var demekki bekle insallah tutar bebegin

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Konuyu takip ediyorum mesaj yazamasam da. Umarım herkes hayırlı haberler alır er ya da geç.

Benim sorum olacak. BAT 17 Ekim, bugün sırf meraktan test yaptım Laboquick marka. Önce negatifti ikinci çizgiden eser yoktu. 10 dk sonra baktım yine aynı ve attım. Ama 3-4 saat sonra bir daha baktım çok silik çizgi var. Bu markada böyle oluyormuş diye okudum ama iyice umudu kesmek için fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden :)

Eklentiler

• D4D76523-9BB9-4006-AB98-A0AC39EC2D0F.webp
    D4D76523-9BB9-4006-AB98-A0AC39EC2D0F.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Konuyu takip ediyorum mesaj yazamasam da. Umarım herkes hayırlı haberler alır er ya da geç.

Benim sorum olacak. BAT 17 Ekim, bugün sırf meraktan test yaptım Laboquick marka. Önce negatifti ikinci çizgiden eser yoktu. 10 dk sonra baktım yine aynı ve attım. Ama 3-4 saat sonra bir daha baktım çok silik çizgi var. Bu markada böyle oluyormuş diye okudum ama iyice umudu kesmek için fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden :)
Canim bu cizgi pembe cikmis hamile olma olasiligin yuksek ben daha once laboquick yaptigimda saatler sonra cizgi cikiyodu evet ama pembe degil de grimsi bi renk cikiyodu sen testi tekrarla

Hoş buldum cnm tsk ederim:) benim kimyasalda en büyük belirtim baş dönmesiydi bat tan sonra ozellikle cok siddetlenmisti oyuzden simdi bu hafif donmeler beni heyecanlandirdi acikcasi bi senedir hic olmamisti iki gun once iş dönüşü otobuste bian dengem şaşti oturuyodum ayaga kalktim noluyo diye hemen aklima gebelik geldi ve gozlerim doldu bian acaba mi dedim sonra geçti bugünde yürürken kasiklarimda ağrı ve batma hissettim ve eve gelene kadar sürekli sallandim:) Allahım nolur bu sefer olmuş olsun ve rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin anneliği inşallah:'(
Inşallah bu sefer sağlıklı bi hamilelik geçirirsn ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım inşallah Anne ligi en kısa zamanda yaşarsın canım :)

Malesef bu marka hakkinda iyi birsey duymadim. Ayrica saatler sonra cikan test nekadar dogru olabilirki. İnsallah hamilesindir canim tekrar baska markayla yap

Nasılsınız kızlar bugün ve yarın adet günüm ama bugün olmadı bakalım yarın olur heralde olmayıncada hep aklına birşey geliyor insanın :))
İnsallah gelmez adetin.
Ben yine duygusal ve gerginim biran once adet olmak istiyorum artik :( hic olmazsa su duygu karmasasindan kurtulurum

Back