Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@GaSeLLe Bosver en iyisi :) degerlendirmissinizde hem.
Benim bat yok daha :) Dış gebelik yasadim degerlerimin sifirlanmasini bekliyorum 3 ayda korunma var :) Halbuki Eylulde regl oldugumu saninca Ekim'e kaldi diyordum keske Ekim'e kalsaymis :) Simdi korunmam gerekiyor 3 ay

Sonradan cikmasi hep iyi degildir aslinda.Sen normal bi test dene derim canim,hayirlisi olsun

Predictorun bi early bi express olani var express daha hizlidir.
Bende dogru cikti canim
Degerim dusuk oldugu icin regl oncesi cikmamis erken testtede :)

İnsallah gelmez adetin.
Ben yine duygusal ve gerginim biran once adet olmak istiyorum artik hic olmazsa su duygu karmasasindan kurtulurum
O gerginlik bende de fazlasıyla mevcut canım her ay böyle maalesef benim adete bir hafta kala içimden bir canavar çıkıyor olunca geçiyor

Gecmis olsun canimm. Vallah bugun aklima ne geldi buay olmazsam kasima korunacagim ufak bi operasyon yapilacak rahme sonrasindada korunsam diyorum. Psikolojikmen iyi olana kadar. En azindan heray varmi acaba diye diye kendimi yemem

Yaptir bence belki ondan sonra hamile kalirsin canm

Yaptir bence belki ondan sonra hamile kalirsin canm
Korkudan ertelemistim dogumda okadar canim yandiki bide canli canli kutaj derken korktum gitmege. Gitmezsem artik birdahaki ay ben gitsemde yapmazlar. Kendim yaptirmaya kalksam 2000 liradan basliyor. Oyuzden gidecem baska care yok

Korkudan ertelemistim dogumda okadar canim yandiki bide canli canli kutaj derken korktum gitmege. Gitmezsem artik birdahaki ay ben gitsemde yapmazlar. Kendim yaptirmaya kalksam 2000 liradan basliyor. Oyuzden gidecem baska care yok
İnşallah sorun varsada kalkar ortadan gelecek aya hamis olarak görürüz seni inşallah

Kürtajı bayıltmadan mk yaptılar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…