- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Canm benjm inşallah hersey gönlünce olur günün gectimikiİnsallah gelmez adetin.
Ben yine duygusal ve gerginim biran once adet olmak istiyorum artikhic olmazsa su duygu karmasasindan kurtulurum
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Konuyu takip ediyorum mesaj yazamasam da. Umarım herkes hayırlı haberler alır er ya da geç.
Benim sorum olacak. BAT 17 Ekim, bugün sırf meraktan test yaptım Laboquick marka. Önce negatifti ikinci çizgiden eser yoktu. 10 dk sonra baktım yine aynı ve attım. Ama 3-4 saat sonra bir daha baktım çok silik çizgi var. Bu markada böyle oluyormuş diye okudum ama iyice umudu kesmek için fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden :)
Valla canm malesef yüzde 0 bulma ihtimalim yok
Ben belki negatif cikar diye 1 tane aldım keşke 2 tane alsaydım mmmmm yaaaValla buyuk heyecan :) Aslinda alip eve koymak lazimda olanida bitirmemek elde degil :))))
Yok daha gecmedi 17ekim zaman gecmiyorCanm benjm inşallah hersey gönlünce olur günün gectimiki
Predictor markası, daha önceki iki hamileliğimde de 18- 23. Gün arasında ilişkiye girdiğimde kalmıştım bakalım eğer bu ay hamile kalırsam bu testin çok da doğru sonuç vermediği kanıtlanmış olur, hamile kalmazsam test doğrudur :)
O gerginlik bende de fazlasıyla mevcut canım her ay böyle maalesef benim adete bir hafta kala içimden bir canavar çıkıyor olunca geçiyorİnsallah gelmez adetin.
Ben yine duygusal ve gerginim biran once adet olmak istiyorum artikhic olmazsa su duygu karmasasindan kurtulurum
3 gun kalmış belkide adet olmazsın canm niye böyle dusunuyonki adet olsam diyon pozitif düsunki pozitif olsun bitanemYok daha gecmedi 17ekim zaman gecmiyor
Gecmis olsun canimm. Vallah bugun aklima ne geldi buay olmazsam kasima korunacagim ufak bi operasyon yapilacak rahme sonrasindada korunsam diyorum. Psikolojikmen iyi olana kadar. En azindan heray varmi acaba diye diye kendimi yemem@GaSeLLe Bosver en iyisi :) degerlendirmissinizde hem.
Benim bat yok daha :) Dış gebelik yasadim degerlerimin sifirlanmasini bekliyorum 3 ayda korunma var :) Halbuki Eylulde regl oldugumu saninca Ekim'e kaldi diyordum keske Ekim'e kalsaymis :) Simdi korunmam gerekiyor 3 ay
Sonradan cikmasi hep iyi degildir aslinda.Sen normal bi test dene derim canim,hayirlisi olsun
Aynen ya benim bu ruh halim tum eve bulasiyor esime cocuklara valla sikildim bu durumdan artikO gerginlik bende de fazlasıyla mevcut canım her ay böyle maalesef benim adete bir hafta kala içimden bir canavar çıkıyor olunca geçiyor
Yok kuzum eminim olmayacagina3 gun kalmış belkide adet olmazsın canm niye böyle dusunuyonki adet olsam diyon pozitif düsunki pozitif olsun bitanem
Canm sen rahim filmi cekildinmi kaç aydır istuyodun gebeligiYok kuzum eminim olmayacagina
Canm sen rahim filmi cekildinmi kaç aydır istuyodun gebeligi[/QUOTE
Cok eskiden cekildim. Dogumdan sonra kurtajda oldugum icin histeroskopi istediler bu ay erteledim adet olursam gidip yaptiricam insallah. Bebegimden sonra ilk ayim daha
Korkudan ertelemistimYaptir bence belki ondan sonra hamile kalirsin canm
İnşallah sorun varsada kalkar ortadan gelecek aya hamis olarak görürüz seni inşallahKorkudan ertelemistimdogumda okadar canim yandiki bide canli canli kutaj derken korktum gitmege. Gitmezsem artik birdahaki ay ben gitsemde yapmazlar. Kendim yaptirmaya kalksam 2000 liradan basliyor. Oyuzden gidecem baska care yok
Kürtajı bayıltmadan mk yaptılar ?Korkudan ertelemistimdogumda okadar canim yandiki bide canli canli kutaj derken korktum gitmege. Gitmezsem artik birdahaki ay ben gitsemde yapmazlar. Kendim yaptirmaya kalksam 2000 liradan basliyor. Oyuzden gidecem baska care yok
Bebeğin nekadarlik tiİnşallah sorun varsada kalkar ortadan gelecek aya hamis olarak görürüz seni inşallah
Evet canim 14saat sanci cektim bebek tersti dogurdum tam rahatladim busefer kurtaj yapildi. Bayiltmadilar canimi cikardilarKürtajı bayıltmadan mk yaptılar ?
6aylikBebeğin nekadarlik ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?