Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama belkide olmaz benim sabirsizligim yarında yaparım

Kuzum bende gebetime yapmıştım geçen ay çizgiyi gördüm ama aradan 1 saat geçti adet oldum yerle bir olmuştum o zaman ama yeniden kaltim :) her ay çalışıyoruz ama inan oldu olmadı die düşünmeyi bıraktım hele kv ye kızdım ya bırak olmasın iyice kudursun diyorum sen mutlusun esinle evinle diyorum kendime hayırlısı rabbimden testle mestle uğraşmak zor olur akisina bırak en iyisi olursa Allah'tan olmazsa yine Allah'tan ama keyiflendim ben bu ay :)

Erken gebelik testi bu sanirim ? Hayalette olsa var sonucta. Kan ver kesinlessin canim. Kac gun gecti adetin
Bugün 2. Gün erken gebelik testi de ilkkez aldım ve yaptim. Eşimi yolladim o aldı. Ya bide ne kadar pahalı bu testler. Tek kullanımlık için 20 tl Predictor testin adı da. Ne bilim ya bakalım kanda ne olacak.

Evra yaren ne güzel demissin ya.
Mutlu olduğumuzun farkına varıp buna şükretmek lazım. Allah bizimle beraberdir. Stres yapmak sadece bünyeyi bozuyor.

Aynen valla benim tum cabam buay icindi biliyorsun iste kaybimdan dolayi. Zaten gecen 0i gorunce agladim uzuldum ama oanda biraktim tum uzuntu ve sikintimi. Tobe hasa allaha karsi gelecek halimiz yok ne yazdiysa oda olacak. Senin icinde sevindim kv fln esgec esinle cocugunla mutlusun oda yeter demen gibi. Bende ayni kv fln yok evim uzak onlara. esim cocuklarim evim bana yetiyor. Bazen insan elindekilerin degerini bilemiyor illede istiyor ama rabbim hayirli kilmadigi icin vermiyor. Bizde bunu gec anliyoruz. Dikkat ettim bu topikte kim heyecansiz rahat bisekilde beklediyse gunu gelmeden hamileligini ogrendi masallah. Ben kendi adima cok taktimda noldu amann.. Gunum grlsin adetimi olayim zaten zorunlu korunma surecine giricem histeroskopi cekecekler dogum yaptigim hastanede yani kasim ayi fos.

Bugün 2. Gün erken gebelik testi de ilkkez aldım ve yaptim. Eşimi yolladim o aldı. Ya bide ne kadar pahalı bu testler. Tek kullanımlık için 20 tl Predictor testin adı da. Ne bilim ya bakalım kanda ne olacak.
Bide uzerine yazmislar 6gun onceden cikar diye senin gunun gectigi halde silik gostermis bence 5tllik testtede cikardi senin

Ewt o markanin testi pahalı daha doğrusu erken gebelik testleri pahalı canım bende 25 almıştım nöbetçi eczaneden normal 3 bucukluk testi bile 5 satıyor çoğu eczane o yüzden günü 4-5 gün yada 1 hafta geçmeden test yapıp eczaneleri zengin etmeyelim

Evra yaren ne güzel demissin ya.
Mutlu olduğumuzun farkına varıp buna şükretmek lazım. Allah bizimle beraberdir. Stres yapmak sadece bünyeyi bozuyor.
Aynen canım benim canimi çocuktan ziyade nie olmuyorcular sıkıyor sanane ne olmuyorsa olmuyor sana mı düştü diycem agzinin payını vercem ama işte bendeki terbiye buna izin vermiyor :) eşim çok şükür hiç demedi nie olmuyor vs die bi tane kızımız var o yeter der hep de annesinin ağzı pek durmuyor ama catlasada yok patlasada yok Rabbim ne zaman verirse vermezsede şükür verirsede şükür artık :) huzurumuz var çok şükür oda yeter bize ❤

Ewt kuzum üzülme Rabbimin ne zaman senin hazır görse o zaman verecektir tıpkı hepimize olduğu gibi seni güçlü görmek beni çok mutlu ediyor artık hiç üzülme Rabbim ağına taş degirmesin ❤ ınşallah cekincegin şeyde temiz çıkar kuzum Rabbim büyük sen ona teslim et gerisine o kerim olur :)

bayanlar az önce yaptim 6 saatlik idrarımı tutmuştum dayanamadim bana çok silik bir çizgi var gibi geldi tabi teste dikkatli bakinca belli oluyo idrarımın çok koyuydu ama siz bişey gorebiliyomusnz

Tum ictenligimle amin kuzum. Ne dilediysen bana o guzel dualarin kabul olsun insallah ve sanada aynilarini diliyorum. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin sana en buyuk destek verenim sen oldun burada belki hamile kalmayiz ama guzel dualar ettik burda birbirimize ve yalniz olmadigimizi ogrendik.

@GaSeLLe canm bi cevap veririmisin testim bakarmisjn tek benmi görüyorum acaba 2. Ci cizgiyi

Bitanem ben malesed birsey goremedim uzulmeni de istemiyorum ama sanki idrari fazlami koydun? Cok pembe olmus ve suan gectiyse o pembelik tekrar atsana birdaha bakalim

Az önce iyice inceledim çokk hafif çizgi gördüm inanın o cizgiyi görmek bile beni okadar heycanlandirdiki anlatamam size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…