Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koyu olması lazım canm böyle olmaz
İlk yaptığımda hiç ikinci çizgi yoktu sonraki günler silik olarak belirginleşti en son da işte iki gün önce bu kadar net oldu, dünkü bu kadar net değildi acaba yumurtlayamadım mo ki emin olamadım yapmaya devam edeyim o zaman bugün de

Yaptinmi test canim?

Oldu sanırım ama bu çizgi çok mu hayalet ya..

Hayalet mayalet onemli olan cizgi :))))
Hadi gozunaydin insallah hep iyi haberler alirsin.
Canim benim ilk gebeligimde adet gunu oncesi gece cok cok silikti,2 gun gecince kana gittim direkt 2062 cikti degerim.Herkesin testi bir olmuyor.

Hayalet mayalet onemli olan cizgi :))))
Hadi gozunaydin insallah hep iyi haberler alirsin.
Canim benim ilk gebeligimde adet gunu oncesi gece cok cok silikti,2 gun gecince kana gittim direkt 2062 cikti degerim.Herkesin testi bir olmuyor.
Daha da heyecanlandım şimdi. Ay allahım inşallahhhh

Hamile arkadasimiza allah hayirli dogum nasip etsin insallah
@GaSeLLe iki gunlugune baska sehire ama kendi evimize geldik. Iyi dedim orada da bakarım yumurtlamaya iki tane ovulasyon alayim. Ama yanlışlikla kutudan 2 strip gebelik testi almis gelmişim ya . Valla kendime cok kiziyorum su an

sizlere dua için geldim buraya rabbim hepinizin göbüşinizi kucağınızı doldursun inşallah. rabbim tez zamanda gönlünüzdekini versin aaaaaa yeterin ya hepiniz hamiş kalın üzülüyorum burda anne olmak isteyenlerin yazdıkları duygusal yazılara aaa dogurun aratın ve lütfen birbirinize herkese dua edin benim arkadaşımada öpüyorum hepinizi

Oldu sanırım ama bu çizgi çok mu hayalet ya..
Yok okadarda hayalet değil pembe pembis gözüküyor canm gözün aydın darısı başıma bende test aldım salı gününe kadar dayanabilirsem yapıcam salı günü 10. Gunum

Ben sanmiyorum artik pozitif cikacagini canim. Birkere siliklestiyse artik koyulasmaz.

Adete bugunu saymazsak son 4gun kaldi. Sanirim Gecenki pozitiften sonra yikilan hayaller sayesinde suan cok sakinim. Negatifsede negatif ve buay olmazsa zaten akisina birakicam insallah. Ovu testlerini bosuna almis oldum yapnayacagim cunki. Nekadar detaya girersek gun sayarsak okadar zor oluyor ve zaman gecmiyor. Bu arada innovita test kullanan arkadaslar ben ne ovulasyon nede gebelik testinden memnun kalmadim. Hele o gebelik testi pespembe yalanci siligi gosterip nasil umutlandirdi beni meger yokmus dikkatli olun kullanirken benimde son oldu zaten dahada kullanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…