- 9 Kasım 2014
- 338
- 212
- 103
İlk yaptığımda hiç ikinci çizgi yoktu sonraki günler silik olarak belirginleşti en son da işte iki gün önce bu kadar net oldu, dünkü bu kadar net değildi acaba yumurtlayamadım mo ki emin olamadım yapmaya devam edeyim o zaman bugün deKoyu olması lazım canm böyle olmaz
Yaptinmi test canim?Kızlar sabah adet oldum sandım. Küçük kırmızılik oldu pecetede. Sonrasında ise damla damla kahverengi akıntı. Ancak onunda devami yok. 30 yaşındayım. Adetim hiç şaşmadı. Başladıysa başlar. Hiç böyle lekeleme olmamıştı. Ancak sabah ta söylemiştim. Kist falan yok ama yinede soğan kuru yapayım dedim. Bat da 12 ekimdi. Acaba soğandan mi yoksa hamilelikte mi. Icimde kıpır kıpır. Nasıl heyecanlandım ya? Yarın ilk kez idrar testi yapacam bakalım ne olacak.
yptimda silik çizgi. Acaba resim nasıl yüklüyoruzYaptinmi test canim?
Hadi ya :) masallah silik milik cikmisya cok sukuryptimda silik çizgi. Acaba resim nasıl yüklüyoruz
Ay inşallah ya pazartesi kan vereceğim. Dayanamazsam bugün özele giderim belki.Hadi ya :) masallah silik milik cikmisya cok sukur
Ben gördüm hayırlı olsunOldu sanırım ama bu çizgi çok mu hayalet ya..
Herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin. Iki gün geçti adetim. Hala gelen giden yok. Bakal im nolacak kan testinde.Ben gördüm hayırlı olsun
Gelmez de Merak etmeyin hamilesiniz çünküHerkese hayırlı haberler almayı nasip etsin. Iki gün geçti adetim. Hala gelen giden yok. Bakal im nolacak kan testinde.
Oldu sanırım ama bu çizgi çok mu hayalet ya..
Daha da heyecanlandım şimdi. Ay allahım inşallahhhhHayalet mayalet onemli olan cizgi :))))
Hadi gozunaydin insallah hep iyi haberler alirsin.
Canim benim ilk gebeligimde adet gunu oncesi gece cok cok silikti,2 gun gecince kana gittim direkt 2062 cikti degerim.Herkesin testi bir olmuyor.
Oldu sanırım ama bu çizgi çok mu hayalet ya..
Yok okadarda hayalet değil pembe pembis gözüküyor canm gözün aydın darısı başıma bende test aldım salı gününe kadar dayanabilirsem yapıcam salı günü 10. GunumOldu sanırım ama bu çizgi çok mu hayalet ya..
Erken gebelik testi bu sanirim ? Hayalette olsa var sonucta. Kan ver kesinlessin canim. Kac gun gecti adetinOldu sanırım ama bu çizgi çok mu hayalet ya..
Ben sanmiyorum artik pozitif cikacagini canim. Birkere siliklestiyse artik koyulasmaz.Hamile arkadasimiza allah hayirli dogum nasip etsin insallah
@GaSeLLe iki gunlugune baska sehire ama kendi evimize geldik. Iyi dedim orada da bakarım yumurtlamaya iki tane ovulasyon alayim. Ama yanlışlikla kutudan 2 strip gebelik testi almis gelmişim ya . Valla kendime cok kiziyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?