- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Aaa cizgiyi görmüşsün sevindim, insallah kandada pozitifi görürsünBenim de var ama erken gebelik testinde hafif bir ikinci çizgi var
Net değil çizgi ama kasik ağrım var adet olacak gibi iki taraftada. Pazartesi kan testi vericemAaa cizgiyi görmüşsün sevindim, insallah kandada pozitifi görürsün
Ayni benBen çok Zor hamile kalıyorum. Bu olursa 3. Gebeliğim olacak. Bir kürtaj birde kızım var. Kendiliğinden oluyor ama zor oluyor
Canim yarin tekrarla insallah vardir. Ilk 10 dakika gecerli ama sen tekrarla :)Kızlar merhaba dün negatif gördüğüm test şuan böyle adetimde 3 gün pembe açık kırmızı şekilde oldu acaba yerleşme kanaması olabilirmi varmı sizce gebelik ihtimalim?konuyla alakalı bi yerdemiyim bilmiyorum ama o kadar heyecanlıyımki şuan nereye bulsam yazıyorum
16 nisandı. Test yaptım negativeSelam kizlar bati 15 nisan olupta test yapan oldumu ? Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin insallah
İnşallah vardır yarın nöbetçi eczaneye gitmek sıkıntı olucak hem yasaklarda var pazartesi kan veririm heralde :/ dua edin banaCanim yarin tekrarla insallah vardir. Ilk 10 dakika gecerli ama sen tekrarla :)
Bende yaptim negatif canim ayin 15 de benim insallah erken diye cikmamistir16 nisandı. Test yaptım negative
Ay dogru canimm. Insallah vardir sende dua et benim icin bu mubarek gunlerde Rabbim hepimize nasip etsin insallahİnşallah vardır yarın nöbetçi eczaneye gitmek sıkıntı olucak hem yasaklarda var pazartesi kan veririm heralde :/ dua edin bana
Ay dogru canimm. Insallah vardir sende dua et benim icin bu mubarek gunlerde Rabbim hepimize nasip etsin insallah❤
İnşaallah canımBende yaptim negatif canim ayin 15 de benim insallah erken diye cikmamistir
Kızzz sen hamilesin sanırımBenim hala agrilarm var bug
Benim 14 nisan, ve bugn cok agrm var adet olcakmsm gibi. Su gibi akıntım oluyo hic boyle olmamıştm. Test yapmayı düsnmüyrm zaten yasak var cikamam bi yereadet günümü beklicm..
Amin insallah canım bnmki de yarın sabah test yapacam sagkik ocağına kan vercem inşallah vardirKızlar benim 14 nisandı adetim, ama ben bugn oldum 3 gün erkenkahverengi bi akıntm var adet sancısı çekiyorum. Umutlar diğer aya kaldı insallah sizler güzel haberlerle gelirsiniz dualarm sizlerle
Adet oldum galba 3 gün erkenKızzz sen hamilesin sanırımbende akıntı yok ümidimi kaybetmeyr başladım
Vardır insaallah sen ümidini kaybetme banada dua et yarın gidip kan vercemBenim yumurtlamanin 8 - 9 gun olmustu canim . <2 yazinca cok uzuldum bana dua et insallah vardir
Benim bat 10 nisan di .. 5 gun onceden erken gebelik testi yaptim ben ve gozle zor gorunen bi cizgi vardiKızlar bat 14 nisan, kac gün once test yaptiniz ogrenenler olmus hayirli olsunnormal mi erken test mi bilgilendirir misiniz? Cok umutlu degilim ama yine bir şans
Cnm takvime gore degerlendirdim ben 27martti oda.. baskada olmadi zatenHayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallahhYumurtlama ve catlama gününü biliyor musunuz? Ya herkeste farklı oluyor aslında ama beklemek zor geliyor iste. Adetlerim düzenli olmadığı için, 28 33 oynuyor telefondaki programa gore yrn regl günüm ama ben en kötüsünü düşünüp 14ü diye bat belirledim Napsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?