Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba dün negatif gördüğüm test şuan böyle adetimde 3 gün pembe açık kırmızı şekilde oldu acaba yerleşme kanaması olabilirmi varmı sizce gebelik ihtimalim? konuyla alakalı bi yerdemiyim bilmiyorum ama o kadar heyecanlıyımki şuan nereye bulsam yazıyorum

Eklentiler

• 058A47B3-B791-431E-8B26-AC4A24117D3A.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 50
Canim yarin tekrarla insallah vardir. Ilk 10 dakika gecerli ama sen tekrarla :)

Kızlar benim 14 nisandı adetim, ama ben bugn oldum 3 gün erken kahverengi bi akıntm var adet sancısı çekiyorum. Umutlar diğer aya kaldı insallah sizler güzel haberlerle gelirsiniz dualarm sizlerle

Benim hala agrilarm var bug

Benim 14 nisan, ve bugn cok agrm var adet olcakmsm gibi. Su gibi akıntım oluyo hic boyle olmamıştm. Test yapmayı düsnmüyrm zaten yasak var cikamam bi yere adet günümü beklicm..
Kızzz sen hamilesin sanırım bende akıntı yok ümidimi kaybetmeyr başladım

Kızlar benim 14 nisandı adetim, ama ben bugn oldum 3 gün erken kahverengi bi akıntm var adet sancısı çekiyorum. Umutlar diğer aya kaldı insallah sizler güzel haberlerle gelirsiniz dualarm sizlerle
Amin insallah canım bnmki de yarın sabah test yapacam sagkik ocağına kan vercem inşallah vardir

Kızlar bat 14 nisan, kac gün once test yaptiniz ogrenenler olmus hayirli olsun normal mi erken test mi bilgilendirir misiniz? Cok umutlu degilim ama yine bir şans

Kızlar bat 14 nisan, kac gün once test yaptiniz ogrenenler olmus hayirli olsun normal mi erken test mi bilgilendirir misiniz? Cok umutlu degilim ama yine bir şans
Benim bat 10 nisan di .. 5 gun onceden erken gebelik testi yaptim ben ve gozle zor gorunen bi cizgi vardi 4 gun kala yine erken gebelik testiyle yaptim biraz daha belirdi.. ayni gun kan verdim ve cikti

Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallahh Yumurtlama ve catlama gününü biliyor musunuz? Ya herkeste farklı oluyor aslında ama beklemek zor geliyor iste. Adetlerim düzenli olmadığı için, 28 33 oynuyor telefondaki programa gore yrn regl günüm ama ben en kötüsünü düşünüp 14ü diye bat belirledim Napsam acaba

Cnm takvime gore degerlendirdim ben 27martti oda.. baskada olmadi zaten benim de regli zamanim bazen 1,2,3 gun oynuyor ama takvime gore 10 nisandi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…