Kızlar sizleri umutsuzluğa düşürmek istemem ama ben size bu ay yaşadıklarımı anlatayım...
Yumurtlama günümü erken hissettim adetim 31 ağustosta bitti o gece ve o geceyi takiben üç kere gün aşırı birliktelik oldu adet bitmesinden dört gün sonra kasık ağrısı belirdi hemde regli sökülmesi gibi.. Sonra tüylerim dört günde uzadı epilasyon yapıyorum evde yirmi günde anva uzarlar normalde.. Bel ağrısı kasık ağrısı aynı anda üç dört gün yaşadım aynı zamanda göğüs ucu acıması başladı.. Bu belirtiler tam olarak bir hafta on gün sürdü.. Tam reglime 16 gün varken test yaptım silik olarak çizgi gördüm.. Ertesi gün iki test daha yaptım ilk sabah yaptığım negatif diyr çöpe attım akşama doğru yine silik ama net çizgi gördüm çöptekine baktığımda kıpkırmızıydı ikinci çizgi.. İki gün sonra yineledim aynı gün üç tane test negatif çıktı ertesi gün kan verdim negatif çıktı... Şuan belirti olarak göğüs acıması geçti kasık ağrılarım ara ara vuruyor belim ara ara vuruyor ama iş aksatacak kadar değil.. Bide uyku bastırmaya başladı ama okul açıldı erken kalkıyorum o yüzden de olabilir bugün dayanamadım yedi civarı uyudum yeni kalktım hala uykum var
he bide ben kabız oldum 10 gün sürdü oda şimdi şimdi düzelmeye başladı...
Yani diyeceğim şey şu belirti olarak insan takip ettiğinde vucudu o belirtileri veriyor biraz umudum var her ay olduğu gibi ama psikolojik olduğunu da düşünüyorum tüm yaşadıklarımın... Kendinizi dinlemeyin dicem elde değil biliyorum