- Konu Sahibi mavilihayat00
Evet verdim ilk gün 52 ikincisinde 243 çıktıKan verdiniz mi burda bariz var hayırlı olsun canım :)
Haftaya kadın doğuma gideyim dedim. Kese bebek inşallah görünür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet verdim ilk gün 52 ikincisinde 243 çıktıKan verdiniz mi burda bariz var hayırlı olsun canım :)
Bugun karnim cok ağrıyor ama adet olcak gibi degil sisligimde yok.peceteye sildigimde cok cok acik renkli bi kac damla kan geldi.Sanirim adet olacagim bu ay elendimDelirecem ya bugunde gelen giden yok göğüslerimin ucu sizlamaya başladı bugün agri giriyor resmen.dunku idrar testim negatif 37,. Gunumdeyim
Ben haziranda kimyasal gebelik yasadim resmen sevincin kursağında kaliyor.uzulme kafani takma diyecem ama insanin elinde değildir inanirim.benimde karnim regl gibi agriyor.kabizlik var göğüslerim sisti hassaslasti sanirim yarina regl olurum.gebelik olsa testte cikardiBirde testim de boyle cift cizgi gormustum.Bir daha asla idrar testi yapmam suan kendimi kurtaj olmus gibi hissediyorum cunku hamile oldugumdan cok emindim
Eki Görüntüle 3136445
Testte cikmiyorsa yoktur, testte silik de cikmayacak kopkoyu cikacak ki var diyebilesin.Gecen sene 11 haftalikdi kurtaj oldugumda kalbi durmustu.Resmen bintravma olmus.Simdi 1 sene oncesine dondum beynimde...Ben haziranda kimyasal gebelik yasadim resmen sevincin kursağında kaliyor.uzulme kafani takma diyecem ama insanin elinde değildir inanirim.benimde karnim regl gibi agriyor.kabizlik var göğüslerim sisti hassaslasti sanirim yarina regl olurum.gebelik olsa testte cikardi
Kan verdiniz mi burda bariz var hayırlı olsun canımKızlar cuma günü beta verdigim icin sonucu yarın çıkacak. ben yine test yaptım pembe olan prodoctor erken gebelik.
Diğeriyse surelab gebelik testi.
Normalde 21 günde. bazende 22-29 aralığında yada en son 32 günde gelir. Bugün 32.günüm adetim gelmedi. Testler yanıltmaz insallah
Kese görünebilir de bebek ve kalp atışı için erken.Evet verdim ilk gün 52 ikincisinde 243 çıktı
Haftaya kadın doğuma gideyim dedim. Kese bebek inşallah görünür
Bende görüyorum canım hayırlı olsun 2 gün sonra ilk idrarla tekrar yap koyulasır inşaAllahEki Görüntüle 3135392
Kızlar gölge çizgiyi gören Şahin gözlü var mı benden başka
İnşallah canım ya ümitlenmiyorum varla yok arası çünküBende görüyorum canım hayırlı olsun 2 gün sonra ilk idrarla tekrar yap koyulasır inşaAllah
2 gün ssorna tekrarla ama sabah ilk idrarla yap Koyulasma varsa umutlanabilirsin kuzumİnşallah canım ya ümitlenmiyorum varla yok arası çünkü
Ben henüz ultrasona gitmedim haftaya cumaya gidecem 6+1 olmuş olacak kısmetse bakalımİlk gittiginde ultrasonda ne dediler bana rahim duvarin 20 mm cok guzel kendini gebelik icin hazirliyor dedi
Canım naptın sen gebelik varmı ?Birdahaki aya hayırlı haberler al inşallah canım
Bugün yaptım bembeyaz bir sayfa çıktı benim hayaller iptalBende görüyorum canım hayırlı olsun 2 gün sonra ilk idrarla tekrar yap koyulasır inşaAllah
3 gün sonra adet gelmemişse sabah ilk idrarla tekrarla canımBugün yaptım bembeyaz bir sayfa çıktı benim hayaller iptal
Aynen denerim ama o kadar beyaz bir testti ki ben inandım3 gün sonra adet gelmemişse sabah ilk idrarla tekrarla canım
Kız beta hcg çatlamadan 10 gün sonra cok minik bir degerle salgılanmaya başlıyor 12. Günde gölge gibi çizgi cıkıyor beybi. Belkide suan 10. Güne bile anca geldin. Bak bana beynim oyun yapıyor bana bir gün çok. Agrım oldu o günü çatlama kabul ediyorum bugun 9. Gün sayıyorum çilem çok bat 3 Ekim mi 5 Ekim mmi belli değil ama 11 ile 12 si gibide işemiş gibi akıntım ve ıslanmam oldu degerlendirme yaparken ben napim kız hangi gün bat belli değil kafayı bozdumAynen denerim ama o kadar beyaz bir testti ki ben inandım
Yok kuzu regl oldum. Sende ne durumlar.Canım naptın sen gebelik varmı ?