• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batı 23 eylül olan arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim 😂😂

Delirecem ya bugunde gelen giden yok göğüslerimin ucu sizlamaya başladı bugün agri giriyor resmen.dunku idrar testim negatif 37,. Gunumdeyim

Delirecem ya bugunde gelen giden yok göğüslerimin ucu sizlamaya başladı bugün agri giriyor resmen.dunku idrar testim negatif 37,. Gunumdeyim
Bugun karnim cok ağrıyor ama adet olcak gibi degil sisligimde yok.peceteye sildigimde cok cok acik renkli bi kac damla kan geldi.Sanirim adet olacagim bu ay elendim 😔

Birde testim de boyle cift cizgi gormustum.Bir daha asla idrar testi yapmam suan kendimi kurtaj olmus gibi hissediyorum cunku hamile oldugumdan cok emindim 😔
IMG_20220925_184119_158.jpg

Birde testim de boyle cift cizgi gormustum.Bir daha asla idrar testi yapmam suan kendimi kurtaj olmus gibi hissediyorum cunku hamile oldugumdan cok emindim 😔
Eki Görüntüle 3136445
Ben haziranda kimyasal gebelik yasadim :( resmen sevincin kursağında kaliyor.uzulme kafani takma diyecem ama insanin elinde değildir inanirim.benimde karnim regl gibi agriyor.kabizlik var göğüslerim sisti hassaslasti sanirim yarina regl olurum.gebelik olsa testte cikardi

Ben haziranda kimyasal gebelik yasadim :KK43: resmen sevincin kursağında kaliyor.uzulme kafani takma diyecem ama insanin elinde değildir inanirim.benimde karnim regl gibi agriyor.kabizlik var göğüslerim sisti hassaslasti sanirim yarina regl olurum.gebelik olsa testte cikardi
Testte cikmiyorsa yoktur, testte silik de cikmayacak kopkoyu cikacak ki var diyebilesin.Gecen sene 11 haftalikdi kurtaj oldugumda kalbi durmustu.Resmen bintravma olmus.Simdi 1 sene oncesine dondum beynimde...

Ders olsun bu adetini bekleyeceksin hatta en az 1 hafta gececek ki hamileyim diyebilesin

Kızlar cuma günü beta verdigim icin sonucu yarın çıkacak. ben yine test yaptım pembe olan prodoctor erken gebelik.
Diğeriyse surelab gebelik testi.
Normalde 21 günde. bazende 22-29 aralığında yada en son 32 günde gelir. Bugün 32.günüm adetim gelmedi. Testler yanıltmaz insallah
Kan verdiniz mi burda bariz var hayırlı olsun canım
Evet verdim ilk gün 52 ikincisinde 243 çıktı
Haftaya kadın doğuma gideyim dedim. Kese bebek inşallah görünür
Kese görünebilir de bebek ve kalp atışı için erken.

Aynen denerim ama o kadar beyaz bir testti ki ben inandım 😂
Kız beta hcg çatlamadan 10 gün sonra cok minik bir degerle salgılanmaya başlıyor 12. Günde gölge gibi çizgi cıkıyor beybi. Belkide suan 10. Güne bile anca geldin. Bak bana beynim oyun yapıyor bana bir gün çok. Agrım oldu o günü çatlama kabul ediyorum bugun 9. Gün sayıyorum 😂 çilem çok bat 3 Ekim mi 5 Ekim mmi belli değil ama 11 ile 12 si gibide işemiş gibi akıntım ve ıslanmam oldu degerlendirme yaparken 🤦‍♀️😂 ben napim kız hangi gün bat belli değil kafayı bozdum 😂

Kizlar resmen adet oldum ve adetim gecikmis bir sekilde oldum, doktor rahim duvarin 20 mm cok guzel hamilesin dediktem sonra oldum.Belkide basarisiz bir gebelikdi cunku idrar testinde baya baya iki cizgiyi gormustum.Hayirlisi buymus kasimda tekrar deneyecegiz.Onumuzdeki ay dinlenmek istiyorum

Yarın artık kan vercem ne gelen var ne giden beklemek öyle zor varmı yokmu 🙈 ama göğüste ağrı en çok belirti idi hadı dedım bu normal adet zamanında olur ama 2 gündür mide bulantısı baş dönmesi var bu ilk defa oldu diğer çocuğumda öğürme vs hiç yoktu bugün gecikmenin 8. Günü vallahı yoruldum ha 😂 bekle bekle cuma sabah erkenden bide test yapıcam bakalım ne çıkacak

Back