- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Bende bu ay okudum ilk defa geciktim normalde bu sabah olmam lazımdı kalktım hala yok. Hiç gecikmez normalde bekliyoruminşallahhhhhh o kadar çok istiyorum ki , bu ay 4444 salatı tefriciye okudum bebek niyetiyle inşallah kabul olur. sizlerde deneyin kızlar etkili bir duaymış
Üroloji bakiyo canim spermogramsaVala cnm bilmiorum esimin test sonucuna üroloji mi bqkacak ki kadin dogum mu bilmiom ona gore gidecem snrm doktora ama bqska tedavi simdilik düşünmüyorum cok daha stres yaparim sanki
ayy inşallah hamilesinizdir. bakalım benimki ne olacak , belirtileriniz var mıBende bu ay okudum ilk defa geciktim normalde bu sabah olmam lazımdı kalktım hala yok. Hiç gecikmez normalde bekliyorum
tam emin degilim ama olsa görünürdü ki zaten normal gebeligi bile ultrasyondan göremeyince , net görmek için vajinadan bakıyorlar olsa görürlerdi diye düşünüyorum. ama hiç belli olmaz döllenip yerleşmesiyle ilgiside varKızlar önemli bisey sorucam dün ben vajinal ultrason a girdim bebek olsa gorunurmuydu. 26 günde bir hasta oluyorum bugun 27. Günüm
Belirti kasik batmalarım çok oldu ama ben çok kasik batması yaşayıp regl oldum göğsüm her zaman agrir fazla şekilde onada yormuyorum. Bilmiyorum aslında yok gibi sadece çok dua ediyorum Salat-ı tefriciyede okudum bu ay insallah dualarımız Kabul olurayy inşallah hamilesinizdir. bakalım benimki ne olacak , belirtileriniz var mı
Yumurtlamadan sonraki 10. Günümdü dün geç yumurtladım bu ay ovulasyonla takip ettim . Doktor rahim duvarın kalınlaşmış adette olabilirsin bebekte olabilir dedi kafam çok karıştıtam emin degilim ama olsa görünürdü ki zaten normal gebeligi bile ultrasyondan göremeyince , net görmek için vajinadan bakıyorlar olsa görürlerdi diye düşünüyorum. ama hiç belli olmaz döllenip yerleşmesiyle ilgiside var
inşallah canım allah dualarımızı kabul etsin, okudugumuz duaların yüzü suyu hürmetineBelirti kasik batmalarım çok oldu ama ben çok kasik batması yaşayıp regl oldum göğsüm her zaman agrir fazla şekilde onada yormuyorum. Bilmiyorum aslında yok gibi sadece çok dua ediyorum Salat-ı tefriciyede okudum bu ay insallah dualarımız Kabul olur
hmm inşallah bebektir. bi test alıp yapsan canım gününde bugünmüş zatenYumurtlamadan sonraki 10. Günümdü dün geç yumurtladım bu ay ovulasyonla takip ettim . Doktor rahim duvarın kalınlaşmış adette olabilirsin bebekte olabilir dedi kafam çok karıştı
Spermiogram canim sikinti varsa o bolum mu tedavi ediyor ki ilac falan yazıyorlarmis nette gorudmÜroloji bakiyo canim spermogramsa
Eczaneler bana çok uzak Bugun olmazsam sabah ilk isim kan vermek olucakhmm inşallah bebektir. bi test alıp yapsan canım gününde bugünmüş zaten
Evet üroloji bölümüne sonuçla beraber gidiyosun gerek görülürse ilaç veriyo orası ilgileniyo yanıSpermiogram canim sikinti varsa o bolum mu tedavi ediyor ki ilac falan yazıyorlarmis nette gorudm
bekle bakalım sabahı hayrolsun inşallahEczaneler bana çok uzak Bugun olmazsam sabah ilk isim kan vermek olucak
Amiin çok dua ediyorum hepimize insallah olucak bi gün inanıyoruminşallah canım allah dualarımızı kabul etsin, okudugumuz duaların yüzü suyu hürmetine
Çok zor beklemek ya . Olucakken midem bulanır hep sonra olurum sanki olucam gibi geliyo bide hsg cektiricem bu ay olursam ondanda çok korkuyorumbekle bakalım sabahı hayrolsun inşallah
Sonuçları kötü mü çıktıEvet üroloji bölümüne sonuçla beraber gidiyosun gerek görülürse ilaç veriyo orası ilgileniyo yanı
iyi düşün iyi olsun güzelim, herşey Allahtan değil mi bunda da vardr bir hayır. hsg yi çevremden bi kaç kişi çektirdi uyutuyorlar zaten korkulacak bişey yok diyorlarÇok zor beklemek ya . Olucakken midem bulanır hep sonra olurum sanki olucam gibi geliyo bide hsg cektiricem bu ay olursam ondanda çok korkuyorum
Makinaya bağlıymış anesitezi verip vermicegi. Benim gittiğim yerde anesitezi yok büyük ihtimaliyi düşün iyi olsun güzelim, herşey Allahtan değil mi bunda da vardr bir hayır. hsg yi çevremden bi kaç kişi çektirdi uyutuyorlar zaten korkulacak bişey yok diyorlar
canım araştır anestezi olan yerde yaptır. öbür türlü acı duyabilirsinMakinaya bağlıymış anesitezi verip vermicegi. Benim gittiğim yerde anesitezi yok büyük ihtimalherseyin hayırlısı ne yapalım
Tam cnm saolasimEvet üroloji bölümüne sonuçla beraber gidiyosun gerek görülürse ilaç veriyo orası ilgileniyo yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?