- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Doğru söylüyorsun ben arastiriyimcanım araştır anestezi olan yerde yaptır. öbür türlü acı duyabilirsin
canım akıntı durumun nasıl, benim ki bugün krem kıvamında değil de , sıvılaşmış birazkahvecibaby
canım benimde anii harekette kasıkta batma oluyor bıçak saplanır gibi , ağrın mı oldu da öyle düşündünValla canım bugün bir ara regl oluyorum herhalde diye düşündüm ama yoktu akıntı aynı beyaz kremsi gibi.
belki de yerleşme kanamasıdır o . hadi inşallah, bat ne zamandıBenimki de gelmedi ama çok açık kahverengi damla gibi bişey gelmiş.
canım benimde anii harekette kasıkta batma oluyor bıçak saplanır gibi , ağrın mı oldu da öyle düşündün
anladım canım. bekleyip görücez sonucu son 3 günYok böyle reglim gelirken belli eder kendini yavaştan akıyor gibi olur öyleydi buda ama gelmemiş. Ağrı az az gelmeye başladı sanki
Aslında çok çok nadir 26. Güne kalırım ama bugün olması gerekiyor. Genelde 25-24-23 o günlerde gelir hep.belki de yerleşme kanamasıdır o . hadi inşallah, bat ne zamandı
hadi olmazsın inşallah da gebesindirAslında çok çok nadir 26. Güne kalırım ama bugün olması gerekiyor. Genelde 25-24-23 o günlerde gelir hep.
Anladım canım. Ama kadın doğumda anlar sperm test sonucunu. Bende bekledikçe stres yapıyorum. Nasipte varsa tedavi bahane zaten. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize aminVala cnm bilmiorum esimin test sonucuna üroloji mi bqkacak ki kadin dogum mu bilmiom ona gore gidecem snrm doktora ama bqska tedavi simdilik düşünmüyorum cok daha stres yaparim sanki
İnşallahcanım teşekkür ederim ama sanmıyorum. Karnım çok ağrıyor bugün gelir gibihadi olmazsın inşallah da gebesindir
Hakkinda hyrlidi cnm insAllah senin vardr gelmez adetinBenim de bugün ama gelen giden bişey yok
Aynen. Oyle vala nasip hersey cidden olacak oldu mu Rabbim ne sartlarda veriyor hayrkisi olsunAnladım canım. Ama kadın doğumda anlar sperm test sonucunu. Bende bekledikçe stres yapıyorum. Nasipte varsa tedavi bahane zaten. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize amin
Çok zor bir ihtimal canım belirti hiç yok dediğim gibi. Ben biran önce hastalanmayı bekliyorum bu ay :)Hakkinda hyrlidi cnm insAllah senin vardr gelmez adetin
Aynen. Oyle vala nasip hersey cidden olacak oldu mu Rabbim ne sartlarda veriyor hayrkisi olsun
Bende belirti varfi ds noldu kiz sonuc fosÇok zor bir ihtimal canım belirti hiç yok dediğim gibi. Ben biran önce hastalanmayı bekliyorum bu ay :)
Öyle canım belirti aramaktan vücudumuz psikolojimiz şaştı vallahi. Hayırlısı Hakkımızda, Rabbim tez zamanda güzel haberler almamızı burdan paylaşmamızı nasip etsinBende belirti varfi ds noldu kiz sonuc fosama hakkimzda hayrlisi tabi haa bitmeyen umudumuz var onumuzdeki aylara Bakacaz
Amin insAllah tatlimÖyle canım belirti aramaktan vücudumuz psikolojimiz şaştı vallahi. Hayırlısı Hakkımızda, Rabbim tez zamanda güzel haberler almamızı burdan paylaşmamızı nasip etsin
anladım canım. bekleyip görücez sonucu son 3 gün
Valla bilmiyorum ki en son ki ilşkim 4 ocakta oldu acaba geç döllenme ihtimali olabilir mi fazlada umitlenmek istemıyorum ama hala adet olmadımHadi insAllah mi desek ki kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?