Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benimde anii harekette kasıkta batma oluyor bıçak saplanır gibi , ağrın mı oldu da öyle düşündün

Yok böyle reglim gelirken belli eder kendini yavaştan akıyor gibi olur öyleydi buda ama gelmemiş. Ağrı az az gelmeye başladı sanki

Vala cnm bilmiorum esimin test sonucuna üroloji mi bqkacak ki kadin dogum mu bilmiom ona gore gidecem snrm doktora ama bqska tedavi simdilik düşünmüyorum cok daha stres yaparim sanki
Anladım canım. Ama kadın doğumda anlar sperm test sonucunu. Bende bekledikçe stres yapıyorum. Nasipte varsa tedavi bahane zaten. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize amin

Benim de bugün ama gelen giden bişey yok
Hakkinda hyrlidi cnm insAllah senin vardr gelmez adetin
Anladım canım. Ama kadın doğumda anlar sperm test sonucunu. Bende bekledikçe stres yapıyorum. Nasipte varsa tedavi bahane zaten. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize amin
Aynen. Oyle vala nasip hersey cidden olacak oldu mu Rabbim ne sartlarda veriyor hayrkisi olsun

Bende belirti varfi ds noldu kiz sonuc fos ama hakkimzda hayrlisi tabihaa bitmeyen umudumuz var onumuzdeki aylara Bakacaz
Öyle canım belirti aramaktan vücudumuz psikolojimiz şaştı vallahi. Hayırlısı Hakkımızda, Rabbim tez zamanda güzel haberler almamızı burdan paylaşmamızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…