Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptim ama enteresan negatif cıktı.. bu gecikme beni endiselendiriyo dedigim gibi asla bu kadar gecikme yasamadim bu yasima kadar. Kan tahlili verdim yarin cikacak bakalim varsa onda mutlaka cikar
Hakkında hayırlısı canım iyi düşün iyi olsun insaAllah herşey gönlünce olur

Bende dün yaptım negatif günüm yarın ama hiç bi belirtim yok geçen ayda geçikmistim bişe çıkmadı yine aynı olacak sanırım bu aydan umudum kalmadı önümüzde ki aylara artık ? Bu arada klomen nedir ne için kullaniliyor

Klomen ovülasyon oluşturucudur.yumurtanın büyümesine yardımcı olur

Günaydın canım bizde haber yok, senden güzel haberler alırız inşallah bugün, test yapıp sonucunu paylaş bizimle Fit mutlu anne
Bnm de dun adetin geldi cnm misafrm falan vardi buraya yazmamışım snrm k. Bakmayn malesef yine olmamis büyük ihtimal kimyasal oldu yine cunki testte 10 ve üzeri hcg cikiyor die biliorum ben cok silikti gece 3 te yaptım oglen 2ydi kan verdigm 12 saatte düşmüş snrm ondan 4.4 çıkmıştr sanki hayrlisi olsun bklm ne diyelim bunda da vardr bi hayr

Kimyasal gibi evet ama yine de adet günün geçti senin tatlım.. daha olmadın dimi regl acaba bir daha mı yapsan test

Kimyasal gibi evet ama yine de adet günün geçti senin tatlım.. daha olmadın dimi regl acaba bir daha mı yapsan test
Geldi cnm yazdim ama farketmedin snrm cok ağrılı geçiyor normaline göre yine bnm zaten adet döngüm duzelmemisti iyice sapitacak snrm

dün eve giderken bir anda midem bulanmaya başladı ama az kalsın çıkaracaktım zor tuttum kendimi , bi an bi başım döndü yer ayağımın altından kaydı sanki , kendimi kaptırmak istemiyorum açıkcası , bulantı bu sabahta var gece yatmadan öncede oldu .

geçen haftanın içinde de üşütüp grip falan olmadıgım halde bir anda gece yataktan kalktım midem boşalırcasına istifra ettim. soluğu acilde aldık. test yapalım dei dr hayır dedm. şimdi negatif çıkar darmadağın olurum diye . ALLAHIM İNŞALLAH BU AY BEKLEDİĞİMİZİ VERİR. ADET OLAN ARKADAŞLARA DA ÖNÜMÜZDE Kİ AY NASİP EDER.

Geldi cnm yazdim ama farketmedin snrm cok ağrılı geçiyor normaline göre yine bnm zaten adet döngüm duzelmemisti iyice sapitacak snrm

Kaçırdım sanırım canım arada kusura bakma geçmiş olsun papatya çayının rahatlattığı söylenir kendim denemedim ama..

günaydın canım hayırlısı olsun umutların önümüzdeki aya kaldı. sıkma canını

İlk gebeliği de adet gününden önce arada bulantılarım olurdu benimde hatta tatilde olduğumuz için üşüttüm sanırım diye düşünürdüm meğer hamileymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…