- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Bende denemiştim çamaşır suyuyla hamile olmadığım halde köpürmüştü yine
Canım test yaptinmi
Hakkında hayırlısı canım iyi düşün iyi olsun insaAllah herşey gönlünce olurYaptim ama enteresan negatif cıktı.. bu gecikme beni endiselendiriyo dedigim gibi asla bu kadar gecikme yasamadim bu yasima kadar. Kan tahlili verdim yarin cikacak bakalim varsa onda mutlaka cikar
Olsun bklm bi dahaki aya insAllah deriz bizdeSanmıyorum hayırlısı
Klomen ovülasyon oluşturucudur.yumurtanın büyümesine yardımcı olurBende dün yaptım negatif günüm yarın ama hiç bi belirtim yok geçen ayda geçikmistim bişe çıkmadı yine aynı olacak sanırım bu aydan umudum kalmadı önümüzde ki aylara artık ? Bu arada klomen nedir ne için kullaniliyor
Ay midem ekşidi ishal oldu. Ama bi adet olamadımOlsun bklm bi dahaki aya insAllah deriz bizde
TeşekürlerKlomen ovülasyon oluşturucudur.yumurtanın büyümesine yardımcı olur
Hadi insAllah mi desek ki kizAy midem ekşidi ishal oldu. Ama bi adet olamadım
bence de , yada biz ilmini bilemiyoruzdemekki çamaşır suyunun pek geçerliliği yok
Bnm de dun adetin geldi cnm misafrm falan vardi buraya yazmamışım snrm k. Bakmayn malesef yine olmamis büyük ihtimal kimyasal oldu yine cunki testte 10 ve üzeri hcg cikiyor die biliorum ben cok silikti gece 3 te yaptım oglen 2ydi kan verdigm 12 saatte düşmüş snrm ondan 4.4 çıkmıştr sanki hayrlisi olsun bklm ne diyelim bunda da vardr bi hayrGünaydın canım bizde haber yok, senden güzel haberler alırız inşallah bugün, test yapıp sonucunu paylaş bizimleFit mutlu anne
Bnm de dun adetin geldi cnm misafrm falan vardi buraya yazmamışım snrm k. Bakmayn malesef yine olmamis büyük ihtimal kimyasal oldu yine cunki testte 10 ve üzeri hcg cikiyor die biliorum ben cok silikti gece 3 te yaptım oglen 2ydi kan verdigm 12 saatte düşmüş snrm ondan 4.4 çıkmıştr sanki hayrlisi olsun bklm ne diyelim bunda da vardr bi hayr
Geldi cnm yazdim ama farketmedin snrm cok ağrılı geçiyor normaline göre yine bnm zaten adet döngüm duzelmemisti iyice sapitacak snrmKimyasal gibi evet ama yine de adet günün geçti senin tatlım.. daha olmadın dimi regl acaba bir daha mı yapsan test
dün eve giderken bir anda midem bulanmaya başladı ama az kalsın çıkaracaktım zor tuttum kendimi , bi an bi başım döndü yer ayağımın altından kaydı sanki , kendimi kaptırmak istemiyorum açıkcası , bulantı bu sabahta var gece yatmadan öncede oldu .Oda olabilir
Geldi cnm yazdim ama farketmedin snrm cok ağrılı geçiyor normaline göre yine bnm zaten adet döngüm duzelmemisti iyice sapitacak snrm
günaydın canım hayırlısı olsun umutların önümüzdeki aya kaldı. sıkma canınıBnm de dun adetin geldi cnm misafrm falan vardi buraya yazmamışım snrm k. Bakmayn malesef yine olmamis büyük ihtimal kimyasal oldu yine cunki testte 10 ve üzeri hcg cikiyor die biliorum ben cok silikti gece 3 te yaptım oglen 2ydi kan verdigm 12 saatte düşmüş snrm ondan 4.4 çıkmıştr sanki hayrlisi olsun bklm ne diyelim bunda da vardr bi hayr
dün eve giderken bir anda midem bulanmaya başladı ama az kalsın çıkaracaktım zor tuttum kendimi , bi an bi başım döndü yer ayağımın altından kaydı sanki , kendimi kaptırmak istemiyorum açıkcası , bulantı bu sabahta var gece yatmadan öncede oldu .
geçen haftanın içinde de üşütüp grip falan olmadıgım halde bir anda gece yataktan kalktım midem boşalırcasına istifra ettim. soluğu acilde aldık. test yapalım dei dr hayır dedm. şimdi negatif çıkar darmadağın olurum diye . ALLAHIM İNŞALLAH BU AY BEKLEDİĞİMİZİ VERİR. ADET OLAN ARKADAŞLARA DA ÖNÜMÜZDE Kİ AY NASİP EDER.
Tamam cnm denerim Allah rqzi olsunKaçırdım sanırım canım arada kusura bakmageçmiş olsun papatya çayının rahatlattığı söylenir kendim denemedim ama..
Oyle tabi cnm hakkimzda hayrlisi ne diyrlimgünaydın canım hayırlısı olsun umutların önümüzdeki aya kaldı. sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?