- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Ayyy tutmus olabikir bence bnmde son iliski 3 ocqktaydi muhtemel o dollendi ama sagliksz olunca olmadi diorumValla bilmiyorum ki en son ki ilşkim 4 ocakta oldu acaba geç döllenme ihtimali olabilir mi fazlada umitlenmek istemıyorum ama hala adet olmadım
Hadi yaaa rabbim hayırlısını versin kuzumAyyy tutmus olabikir bence bnmde son iliski 3 ocqktaydi muhtemel o dollendi ama sagliksz olunca olmadi diorum
Amin canım insAllahHadi yaaa rabbim hayırlısını versin kuzumBende sabırsızlıkla beklıyorum bakalım :) inşallah dediğimiz gbi olur
Hiç belli olmaz oİnşallahcanım teşekkür ederim ama sanmıyorum. Karnım çok ağrıyor bugün gelir gibi
Ne güzel tadını çıkarın buralarda yok hiçValla az önce beklenmedik bir kar yağdı her yer bembeyaz oldu bizde oğlumla çıktık ooooh mis gibi kartopu oynadık
Canım ovulasyondn sonra 15. Günse nasıl gecikmenin 4. Gunu oluyor ovulasyondan sonra 14. Gün adet olunuyor diye biliyorum benKızlar ovülasyondan bugüne 15 gün oldu adetimde 4 gün gecikti test yaptım ama negatif sizce neden adet olamıyorum
Erken gebeliklere güvenmeyen de çok canım doğru sonuç vermedi diyen de bat ne zmnd kan versen belki daha net olur canımCanlar selam ben adet olmadım lakin öğlen annem erken gebelik testi getirmiş yaptım ve negatif çıldırsam haklıyım dimi?
Canım silikleştiği günden yani öatladıktan sonra ben 15. Gün adet oldum yani ona göre 14 gün sonra adet olunuyorKızlar ovülasyondan bugüne 15 gün oldu adetimde 4 gün gecikti test yaptım ama negatif sizce neden adet olamıyorum
Testi sabah ilk idrarla yapmak daha iyi diyorlar canım öyle bir test dene istersenCanlar selam ben adet olmadım lakin öğlen annem erken gebelik testi getirmiş yaptım ve negatif çıldırsam haklıyım dimi?
Canım ovulasyondn sonra 15. Günse nasıl gecikmenin 4. Gunu oluyor ovulasyondan sonra 14. Gün adet olunuyor
Canım 30 Aralık’ta yumurtlamayı gördüm bugün ayın 16 sı 11 Aralık’ta beklenilen adet günümdü 5 gün geciktim böyle yani
Gi aydın tatlım bat dündü.Bugünde olmadım olacak belirtimde yok valla anlamadım hayatım ya.Canım ovulasyondn sonra 15. Günse nasıl gecikmenin 4. Gunu oluyor ovulasyondan sonra 14. Gün adet olunuyor diye biliyorum ben
Erken gebeliklere güvenmeyen de çok canım doğru sonuç vermedi diyen de bat ne zmnd kan versen belki daha net olur canım
Bugün birdaha deniyeceğim bi kahvaltı ederimde çok acıktımTesti sabah ilk idrarla yapmak daha iyi diyorlar canım öyle bir test dene istersen
Olmqzsn insAllah hayırlısıyla guzrl haber alirsn tatlımGi aydın tatlım bat dündü.Bugünde olmadım olacak belirtimde yok valla anlamadım hayatım ya.
Testi buraya da at cnmBugün birdaha deniyeceğim bi kahvaltı ederimde çok acıktım
Adetin mi başladıBenim başladı akşam. Hayıt suyu vs başladım ben de
Evet belliydi zaten. Hayıt suyu vitamin falan başladımOlmqzsn insAllah hayırlısıyla guzrl haber alirsn tatlım
Testi buraya da at cnm
Adetin mi başladı
Hayıt suyu ne ise yarıyor cnm ben bilmiormEvet belliydi zaten. Hayıt suyu vitamin falan başladım
Hormonları düzenliyor canım. Fsh Amh dengeliyor. Yumurta kalitesine de etkisi varHayıt suyu ne ise yarıyor cnm ben bilmiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?