Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk gebeliği de adet gününden önce arada bulantılarım olurdu benimde hatta tatilde olduğumuz için üşüttüm sanırım diye düşünürdüm meğer hamileymişim :anne:
yaaa inşallah , Allah yüzümüze bakar bu ay . beni gögüs düşündürüyor arada bi sızlıyor bazı kadınlar gögüs agrısından duramazmış ya o umudumu kırıyor. ne biliym zaten şunun şurasın da son 3 gün

günaydın kızlar nezer159 nezer159 test yapsana 3 varken varsaa cıkar zaten yoksada ümitlenmezsin :)
günaydın canım, yapmak istemiyorum ya evde testte yok eczaneye de yetişemem , beklemek istiyorum en azıından adet olunca kesin değilim dyorm, test yapıp negatif çıksa tekrar yapmak istiycem, silik mi değil mi falan filan işte hiç o toplara girmek istemiyorum :)

günaydın canım, yapmak istemiyorum ya evde testte yok eczaneye de yetişemem , beklemek istiyorum en azıından adet olunca kesin değilim dyorm, test yapıp negatif çıksa tekrar yapmak istiycem, silik mi değil mi falan filan işte hiç o toplara girmek istemiyorum :)
oda doğru :) bnde hastaneyi aradım perşembe çıkcak sonuç dediler sinir oldum :D

Benim de günüm bugün geceden beri karın sancısından mahvoldum. Habire geldi sanıyorum ama gelmedi hala. Bu sefer öldürmeyecek süründürecek anlaşıldı. Yok başlasa hayıt suyuna başlıycam. Başlıyacağı da belli. Niye eziyet ediyorsun. Sanırım benim yıllardır düzenli olan adetim bozulmaya başlıyor. Baktım son 2 senede sadece 2 ay 26. Günde adet olmuşum. Yarın olursa ilk defa 27. Gün olacak. Menopoz yaklaşıyor :(

Benim de günüm bugün geceden beri karın sancısından mahvoldum. Habire geldi sanıyorum ama gelmedi hala. Bu sefer öldürmeyecek süründürecek anlaşıldı. Yok başlasa hayıt suyuna başlıycam. Başlıyacağı da belli. Niye eziyet ediyorsun. Sanırım benim yıllardır düzenli olan adetim bozulmaya başlıyor. Baktım son 2 senede sadece 2 ay 26. Günde adet olmuşum. Yarın olursa ilk defa 27. Gün olacak. Menopoz yaklaşıyor :KK43:
kaç yaşındsın canım, ilk bebek mi olacak . belki ağrılarının sebebi bebiştir

kaç yaşındsın canım, ilk bebek mi olacak . belki ağrılarının sebebi bebiştir
38 yaşındayım canım. Hatta 39 bile diyebiliriz artık. İlk olacak. Sanmıyorum. Ne mide bulantısı var, ne göğüs ağrısı. karın sancısından başka birşey yok. Felaket iştahım açıktı o da azaldı. Her adet öncesi muhakkak iştahım açılır zaten

38 yaşındayım canım. Hatta 39 bile diyebiliriz artık. İlk olacak. Sanmıyorum. Ne mide bulantısı var, ne göğüs ağrısı. karın sancısından başka birşey yok. Felaket iştahım açıktı o da azaldı. Her adet öncesi muhakkak iştahım açılır zaten
herhangi bi sağlık probleminiz var mı . inşallah olur en yakın zaman da , iyi düşün belki vardır

Bnm de dun adetin geldi cnm misafrm falan vardi buraya yazmamışım snrm k. Bakmayn malesef yine olmamis büyük ihtimal kimyasal oldu yine cunki testte 10 ve üzeri hcg cikiyor die biliorum ben cok silikti gece 3 te yaptım oglen 2ydi kan verdigm 12 saatte düşmüş snrm ondan 4.4 çıkmıştr sanki hayrlisi olsun bklm ne diyelim bunda da vardr bi hayr
Anladım canım, hayırlısı diyoruz hep; Rabbim biliyordur vakti saatini. Senin doktora falan gitme niyetin var mı. Bende iki güne hastalanırsam gidicem bu ay, klomen ve iğne için.

1,5 senedir iyi düşünüyorum. Bu sefer düşünmüycem. Herhangi bir sağlık problemim yok. Doktora en son gittiğimde yumurta rezerv azlığı var dedi. FSH yüksek, AMH düşüktü. Direk tüp bebek dediler zaten nezer159 nezer159
anladım canım. hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bizlerde o sevinci yaşarız

Anladım canım, hayırlısı diyoruz hep; Rabbim biliyordur vakti saatini. Senin doktora falan gitme niyetin var mı. Bende iki güne hastalanırsam gidicem bu ay, klomen ve iğne için.
Amin canım. Hayırlısı tabi ki. Doktora gittim. O dediklerimi söylediler. Şimdi adet olduğumda hayıt suyu, arı sütü bal polen kapsülüne başlıycam. Bir de Omega 3 içiyorum gece. Ovülasyon testi de aldım. Bir de duphaston aldım. Bakalım. Hayırlısı her zaman

Vala cnm bilmiorum esimin test sonucuna üroloji mi bqkacak ki kadin dogum mu bilmiom ona gore gidecem snrm doktora ama bqska tedavi simdilik düşünmüyorum cok daha stres yaparim sanki

Back