- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
- 373
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
öyle mi bende ilk gebeliğin sandım .
canım inşallahhh sağlıkla erkek evlat nasip eder rabbim sana 3 tane kzın varmış 1 tane de oğlun olsun inşallah :)
İnşallah canım 28 yaşındayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle mi bende ilk gebeliğin sandım .
canım inşallahhh sağlıkla erkek evlat nasip eder rabbim sana 3 tane kzın varmış 1 tane de oğlun olsun inşallah :)
oo maşallah genç annelerdensin sen :)İnşallah canım 28 yaşındayım
valla akıntım krem kıvamında şuan senin nasıl
oo maşallah genç annelerdensin sen :)
sen kan verdin mi dr a gittin mi şöyle bişey var duydun mu adetin bitip temizlendikten sonra ki 5. güne kadar hamile kalırsan erkek, 8. güne kadar kalırsan kız diyorlar tam açıklayamadım ama böyle bişey di
İnşallah canım 28 yaşındayım
canım benim de gögüslerde bariz acı yok kendimi dinledigim için var diyorum , adete yakın ağrırdı iyice o da yok :) bakalım ne olacak sonuçBende krem gibi de değil ama var yani.. hoş başka da birşey yok göğüslerim o kadar boş ki hatta :)
canım benim de gögüslerde bariz acı yok kendimi dinledigim için var diyorum , adete yakın ağrırdı iyice o da yok :) bakalım ne olacak sonuç
inşallah olur yine de her erkek çocuğu olan o dönem kalmamıştır diye düşünüyorum, sende ki belirtiler neydi , ilşki sıklığınız çok muydu canım adete kaç gün kala belirtiler olduDuydum canımda ben o dönemler kalamadım, şuan sanki yum zamanı kalmış gibiyim
inşallahh , ya daha önce burda bi konu okumuştum gebeik belirtisi diye kadın klozete çamaşır suyu dökmüş temizlemek için sonra da öyle oldugunu unutup klozeti kullanmş, idrarı yaptıktan sonra bakmış ki köpürüyor klozetin içinde ki su :) ve hamile oldugunu ögrenmiş o ayHayırlısı olsun inşAllah hakkımızda yaa
inşallah olur yine de her erkek çocuğu olan o dönem kalmamıştır diye düşünüyorum, sende ki belirtiler neydi , ilşki sıklığınız çok muydu canım adete kaç gün kala belirtiler oldu
Tamam canım ya buraya yazmamışım regl olduğumu yaa ben şimdi farkettim kusura bakma sabah yazdığımı söylemiştim :)Bnm yine kimyasal oldu snrm
Tam cnm yeni batlari kaydedecem ins
Test yapmadim bkizlar gerrk kalmadi snrm adet oldum
Çok sevindim senin adına canım güzel seyelr soylrmis
masAllah cnm saglikla kucagina al ins
Takip edemiorum bazen kacirdm sandm bendeTamam canım ya buraya yazmamışım regl olduğumu yaa ben şimdi farkettim kusura bakma sabah yazdığımı söylemiştim :)
inşallahh , ya daha önce burda bi konu okumuştum gebeik belirtisi diye kadın klozete çamaşır suyu dökmüş temizlemek için sonra da öyle oldugunu unutup klozeti kullanmş, idrarı yaptıktan sonra bakmış ki köpürüyor klozetin içinde ki su :) ve hamile oldugunu ögrenmiş o ay
benimde garibime gitmişti ama inanır mısın cumartesi günü aynı şey başıma geldi ve köpürdü de köpürdü :) çamaşır suyuyla idrar testi yapnlar da var bu da o misal , bakalım sonuç ne olacak :) inşallah hüsrana uğramayız
Hadi insAllah guzel haber alalim insAllah cnmCanım ben henuz olmadım
Canım ben henuz olmadım
Canım test yaptinmiAdetime 4 gun kala test yaptim negatif cıktı ama tum belirtilerim vardi neredeyse emindim gebe olduguma dair.. negatif olunca bekleyecegim iyice gecsin dedim bugun 3 gundur geciyo yarin tekrar bi test yapacagim insallah :) adetlerim asla gecikmez
Sanmıyorum hayırlısıHadi insAllah guzel haber alalim insAllah cnm
canım 12 ocakta erken gebelik testi yapmıştım ama negatifti daha sonra yapmadım adet olmayı beklıyprumTest falan yaptınız mı
Bende denemiştim çamaşır suyuyla hamile olmadığım halde köpürmüştü yineİnşAllah yaa.. ay evet çamaşır suyuyla, limonla, diş macunuyla öğrenme var bide şeker vardı herhaldebir ara test parası vermeye acır olmuştum da bakmıştım neler var diye
![]()