Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım 28 yaşındayım
oo maşallah genç annelerdensin sen :)
sen kan verdin mi dr a gittin mi şöyle bişey var duydun mu adetin bitip temizlendikten sonra ki 5. güne kadar hamile kalırsan erkek, 8. güne kadar kalırsan kız diyorlar tam açıklayamadım ama böyle bişey di

Duydum canımda ben o dönemler kalamadım, şuan sanki yum zamanı kalmış gibiyim

Duydum canımda ben o dönemler kalamadım, şuan sanki yum zamanı kalmış gibiyim
inşallah olur yine de her erkek çocuğu olan o dönem kalmamıştır diye düşünüyorum, sende ki belirtiler neydi , ilşki sıklığınız çok muydu canım adete kaç gün kala belirtiler oldu

Hayırlısı olsun inşAllah hakkımızda yaa
inşallahh , ya daha önce burda bi konu okumuştum gebeik belirtisi diye kadın klozete çamaşır suyu dökmüş temizlemek için sonra da öyle oldugunu unutup klozeti kullanmş, idrarı yaptıktan sonra bakmış ki köpürüyor klozetin içinde ki su :) ve hamile oldugunu ögrenmiş o ay

benimde garibime gitmişti ama inanır mısın cumartesi günü aynı şey başıma geldi ve köpürdü de köpürdü :) çamaşır suyuyla idrar testi yapnlar da var bu da o misal , bakalım sonuç ne olacak :) inşallah hüsrana uğramayız

inşallah olur yine de her erkek çocuğu olan o dönem kalmamıştır diye düşünüyorum, sende ki belirtiler neydi , ilşki sıklığınız çok muydu canım adete kaç gün kala belirtiler oldu

Canım ben ilk göğğslerden anladım, adete 2 hafta vardı göğüslerim ağrımaya başladı normalde o kadar önceden ağrımaz. Sonra bat gününe 4-5 gün kala ağrı gitmişti, bat günü akşam kahve akıntı geldi ,sonra adet olacakmışım gibi kasık ağrım oldu ve göğüslerim tekrar ağrımaya başladı, 2 gündür hafif. Sonra gece lavaboya gittim akıntı beyaza dönmüş, ordan anladım. Sık ilişki olmadı canım.

Bnm yine kimyasal oldu snrm

Tam cnm yeni batlari kaydedecem ins

Test yapmadim bkizlar gerrk kalmadi snrm adet oldum

Çok sevindim senin adına canım güzel seyelr soylrmis
masAllah cnm saglikla kucagina al ins
Tamam canım ya buraya yazmamışım regl olduğumu yaa ben şimdi farkettim kusura bakma sabah yazdığımı söylemiştim :)

İnşAllah yaa.. ay evet çamaşır suyuyla, limonla, diş macunuyla öğrenme var bide şeker vardı herhalde bir ara test parası vermeye acır olmuştum da bakmıştım neler var diye

Canım test yaptinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…