- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Hayrlisi bklm bekliorumBelki yukswlir canim gec döllenme olabilir
Oyle tabi hayrlisi herseyin cnmAllah razi olsun canim,Tsk ederim insallah.senin negatif yazdigini Simdi gördüm Ama iki gün sonra yine baktir derim regl olmazsan Allahtan ümit kesilmez Belkide yükselir!herseyin Hayirlisi ins hepimiz icin
Amin canim Hayirlisi ins bizide haberdar et durumundanHayrlisi bklm bekliorum
Oyle tabi hayrlisi herseyin cnm
Ederim cnm saolun :)Amin canim Hayirlisi ins bizide haberdar et durumundan
Çok mutlu oldum senin adına darısı başımı,a.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:)Bu arada sonucumu aldim Kizlar kandada pozitif cikti cok sükür rabbime ins hepimiz hayirla kucagimiza aliriz
Ümit kaybetmek yok nasip birdahaki aya canım sıkma canını hiçP
verdim negatif cnm sonuc 4.4 cikti
Ben erken gebelik testini 10 gün kala yaptım negatifti 4 gün kala normal test yaptım negatifti gününü bekliyorum artık benimde 15 ocak canım. İstiyorsan yap bu kişiden kişiye değişen bir durum.Kızlar bisey sorucam yarin değil öteki gün Bat günüm ultra erken gebelik testi yapsam çıkar mi yumurtlamadan sonra 11. Günüm Bugun
Yaptım ve negatif .. çok üzüldüm eşime de belli etmiyorum ama çok kötü oldumBen erken gebelik testini 10 gün kala yaptım negatifti 4 gün kala normal test yaptım negatifti gününü bekliyorum artık benimde 15 ocak canım. İstiyorsan yap bu kişiden kişiye değişen bir durum.
Allah razi olsun canim cok tsk ederim, darisi ins sizin basinizaÇok mutlu oldum senin adına darısı başımı,a.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:)
Ya çok mıtlu oldum sizin aldınıza hayırlın olsun sağlıkla gelsin , darısı da bizlerin başına inşallahBu arada sonucumu aldim Kizlar kandada pozitif cikti cok sükür rabbime ins hepimiz hayirla kucagimiza aliriz
6 ay oldu canım tedavi surecim artık umudum kalmadı ilk cocugumdada çok yipranmistim.16 aydır istiyoruzÖyle düsünme ltf pes etme arkadasim ins yine olacaksindir Anne tip artik cok ilerledi
Çok şükür canım gözün aydın ilk mi?sağlıcakla kucağına alırsın inşâllahBu arada sonucumu aldim Kizlar kandada pozitif cikti cok sükür rabbime ins hepimiz hayirla kucagimiza aliriz
Canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama testte silik gözüküyor değer yükselir mi acaba , bat me zamandı seninÖyle canım hayırlısı bklm
Bat bugündü canım bakalım bekliyorum gündüz kan vermeden çok az igne ucu kadar pembe leke geldi camur gibi akıtlntyla karışık devamı gelmedi henüzCanım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama testte silik gözüküyor değer yükselir mi acaba , bat me zamandı senin
Ya inşallah yerleşiyordur değerin de yğkselir canımBat bugündü canım bakalım bekliyorum gündüz kan vermeden çok az igne ucu kadar pembe leke geldi camur gibi akıtlntyla karışık devamı gelmedi henüz
Allah razi olsun canim insallah,Evt allahin izniyle ilk olacak.senin cocugun varmi canim?Çok şükür canım gözün aydın ilk mi?sağlıcakla kucağına alırsın inşâllah
Bende cok ugrastim canim sakin öyle düsünme bu benim 3.asilamamdi düsün artik gecirdigim evreleri,cok sükür Rabbim sonunda nasip etti.insallah sanada nasip edecektir sakin umutlarini yitirme6 ay oldu canım tedavi surecim artık umudum kalmadı ilk cocugumdada çok yipranmistim.16 aydır istiyoruz
Allah razi olsun canim cok tsk ederim,Kafan karisti cvp yazmadim sanirim sana göremedimde.insallah darisi tez vakitte tüm isteyenlere olur!aminnnYa çok mıtlu oldum sizin aldınıza hayırlın olsun sağlıkla gelsin , darısı da bizlerin başına inşallah
Ins hayrlisiYa inşallah yerleşiyordur değerin de yğkselir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?