- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Allah c.c sana bağışlasın sağ sağlim kucağına alırsın inşallah evet var canım 2 buçuk yaşında bir oğlum varAllah razi olsun canim insallah,Evt allahin izniyle ilk olacak.senin cocugun varmi canim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah c.c sana bağışlasın sağ sağlim kucağına alırsın inşallah evet var canım 2 buçuk yaşında bir oğlum varAllah razi olsun canim insallah,Evt allahin izniyle ilk olacak.senin cocugun varmi canim?
Umut her zmn vqr kuzum insAllah Rabbim nasip ederKızlar ben de 2 ocakta ilk aşılamamı oldum ve bugun 11. Gun, umutsuzum cunku 2,5 senedir deniyoruz ama yine de bekliyorum...
Amin canim Allah razi olsun güzel dileklerin icin. Masallah Allah anneli babali büyütmeyi nasip eder ins cnm ve en Hayirli zamanda Ikinci bebiste gelirAllah c.c sana bağışlasın sağ sağlim kucağına alırsın inşallah evet var canım 2 buçuk yaşında bir oğlum var
Amin canım inşallah siz ne zamandır istiyordunuz ilk çocuk mu biraz baheder misinAllah razi olsun canim cok tsk ederim,Kafan karisti cvp yazmadim sanirim sana göremedimde.insallah darisi tez vakitte tüm isteyenlere olur!aminnn
İnş hamilesinizdir rabbim umudumuzu boşa çıkarmasınKızlar ben de 2 ocakta ilk aşılamamı oldum ve bugun 11. Gun, umutsuzum cunku 2,5 senedir deniyoruz ama yine de bekliyorum...
Neredeyaptırdın canım nerede oturuyosunBende cok ugrastim canim sakin öyle düsünme bu benim 3.asilamamdi düsün artik gecirdigim evreleri,cok sükür Rabbim sonunda nasip etti.insallah sanada nasip edecektir sakin umutlarini yitirme
Insallah cnm 2 bucuk yildir evliyiz,bir sene korunduktan sonra bebek isteigmiz oldu. Benim rahim retrovert bu yüzden olmadigini düsünüp doktorlara basvurdum.rahim filmi cektirdik,ne Bende ne esimde bir Sorun yok.sebebsiz infertilite denildi.yumurta takibi yaptirdim 2 Ay olmayinca ilk asilamami oldum tutmadi. 2.asilamam tuttu malesef düsük yaptim,simdi 3.asilamamda tuttu cok sükür.insallah Hayirli bir sekilde devam eder. Durum böyle cnm herseyin hayirlisi. Sende durum nedir?varmi bir Sorun?fAmin canım inşallah siz ne zamandır istiyordunuz ilk çocuk mu biraz baheder misin
Canim benim regl 2-3 gün gösteriyor genelde bu günlerde yerlesme kanamasi oluyormus.benim simdiye kadar ne Karin agrin ne kasik agrim oldu.ama bugün kanda ögrendikten sonra felaket karnim agrimaya basladi sanki regl olacakmisim gibi cnm.
Özel msj attim sana cnmNeredeyaptırdın canım nerede oturuyosun
Benimde adet agrisi gibi kasiklarim falan cok agriyor ama bklm nolcakCanim benim regl 2-3 gün gösteriyor genelde bu günlerde yerlesme kanamasi oluyormus.benim simdiye kadar ne Karin agrin ne kasik agrim oldu.ama bugün kanda ögrendikten sonra felaket karnim agrimaya basladi sanki regl olacakmisim gibi cnm.
Yükselir inşallah Allahın izniyle canım. Bende önceki gebeliğimi 17 Hcg ile öprendim geç Döllenme olmuş demekki hadi hayırlısı inşallah dualarım seninleHayrlisi bklm bekliorum
Oyle tabi hayrlisi herseyin cnm
Bende resmen yatiyorum Düne kadar hic agrim olmadi desem yeri yani Hayirlisi ins hakkimizdaBenimde adet agrisi gibi kasiklarim falan cok agriyor ama bklm nolcak
Canim artis olacaksa meselaa bugun veridm ya kan sali mi vermem lazim bilio musunYükselir inşallah Allahın izniyle canım. Bende önceki gebeliğimi 17 Hcg ile öprendim geç Döllenme olmuş demekki hadi hayırlısı inşallah dualarım seninle
Benimde bugun cok olsu hyrlsii bklmBende resmen yatiyorum Düne kadar hic agrim olmadi desem yeri yani Hayirlisi ins hakkimizda
Canım sen tedavi görüyor musunBenimde adet agrisi gibi kasiklarim falan cok agriyor ama bklm nolcak
Aynen öyle canım. Salı günü inşallah tekrar kan ver. Iki katı yükselmiş ise geç Döllenme olmuş tutunuyor demek. Inşallah :)Canim artis olacaksa meselaa bugun veridm ya kan sali mi vermem lazim bilio musun
Benimde bugun cok olsu hyrlsii bklm
Yok görmüyorum cnmCanım sen tedavi görüyor musun
Tamam cnm insAllahAynen öyle canım. Salı günü inşallah tekrar kan ver. Iki katı yükselmiş ise geç Döllenme olmuş tutunuyor demek. Inşallah :)
Evet kizlar bugünden sonra artik bata son 9 gun (13 ocak) ayni bat tarihi olanlar beraber bekleyelim kimin ne belirtisi var insAllah bu ay hayırlısıyla kırmızılari gormeyiz:)
@Busrayld 8 ocak
@gamzeli_bebis 10 ocak
@Gizmigiz 11 ocak
Fit mutlu anne 13 ocak
@gkymc 13 ocak
@Vuslat ne zaman 13 ocak
@Sadece02matilda 13 ocak
@yaprakali 13 ocak
@Kutsalll BULUT 13 ocak
Monephe 13 ocak
@yellowrose75[/USER[COLOR=rgb(255, 0, 0)]] 15 ocak[/COLOR]
[USER=921035]@Evrem9292 15 ocak
@pinkhouse34 18 ocak
nezer159 18 ocak
@Sehriayaz58 18 ocak
@Vintagelife 10+ ocak
@kahvecibaby 18-21 ocak[/USER]
Kiz nasil dayaniorsunz ben bugun hemen kan verdimBenimde 11 ocaktı bekliyorum gelen giden bisey yok test de yapmadim