- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Selam Kizlar günaydinnnn,
Bende Dün Test yaptim ve Ikinci cizgi silik cikti.ins test dogrudur.bakin sizede göstereyim yorum bekliyorum
Ay cnm haber ver sonuçlarıni insAllah guzel haber aliriz ikimizde senin testine bnmki hemen hemen ayni gibiHadi ins hamilesindir bende bgn kan verecegim allahin izniyle
Hayırlı olsun canım,pozitifte yanılma payı bence düşük.o yüzden kutlarım..Selam Kizlar günaydinnnn,
Bende Dün Test yaptim ve Ikinci cizgi silik cikti.ins test dogrudur.bakin sizede göstereyim yorum bekliyorum
Canim eger olduysa hamileysrm kan sonucundan sonra paylasirimHayırlı olsun canım,pozitifte yanılma payı bence düşük.o yüzden kutlarım..
Bu süreçte neler yaptın? HCG testi pozitif çıkan arkadaşlar şu umutsuz arkadaşınıza yol gösterin lütfenovulasyonla mi takip etmiştiniz,hangi günleri değerlendirdiniz? Bir gün var bir gün yok şekilde mi yoksa üst üste mi?
Çok teşekkürler canım,ben bundan dört beş gün önce tam regl belirtileri yaşadım karın ağrısı gibi.ustune belim çok ağrıdı,alt taraftan batma gibi bir şeyler oldu.iki gundur de sulu akıntım vardı beyazımsı.sonuc su ki dün test yaptım,negatif.bugun regl günüm.muhtemelen gelen giden olmayacak.Canim eger olduysa hamileysrm kan sonucundan sonra paylasirim
Insallah canim aminn sende bende güzel haberler alalim ins,Rabbim yüzümüze baksin:)Ay cnm haber ver sonuçlarıni insAllah guzel haber aliriz ikimizde senin testine bnmki hemen hemen ayni gibi
Saol canim benim insallah Cok tsk ederim güzel Sözlerin icin.testden sonra mutlaka sizede hbr veririm. Ben asilama yaptirmistim canim sebebsiz infertilite denildi bizeHayırlı olsun canım,pozitifte yanılma payı bence düşük.o yüzden kutlarım..
Bu süreçte neler yaptın? HCG testi pozitif çıkan arkadaşlar şu umutsuz arkadaşınıza yol gösterin lütfenovulasyonla mi takip etmiştiniz,hangi günleri değerlendirdiniz? Bir gün var bir gün yok şekilde mi yoksa üst üste mi?
Hayırlı haberlere gel inşallah canımInsAllah hrpimizin cnm hepiniz dualarimdasnz
Haber ver bize de cnm
InsAllah
Kahvaltidan sonra kan vermeye gidicez cnm insAllah
Bence var tatlım hemen mı çıktı.Selam Kizlar günaydinnnn,
Bnmde surekli sulu akntim vardi dun seffaf uzayan akinti geldi bklm nolacakÇok teşekkürler canım,ben bundan dört beş gün önce tam regl belirtileri yaşadım karın ağrısı gibi.ustune belim çok ağrıdı,alt taraftan batma gibi bir şeyler oldu.iki gundur de sulu akıntım vardı beyazımsı.sonuc su ki dün test yaptım,negatif.bugun regl günüm.muhtemelen gelen giden olmayacak.
insAllah cnmHayırlı haberlere gel inşallah canım
Yaklasik 1 dakika icinde cikmaya basladi 5 dkdada böyle oldu canimBence var tatlım hemen mı çıktı.
Senin erken çıkmış cnm insAllah var o zmn bnm gec cikti BirazYaklasik 1 dakika icinde cikmaya basladi 5 dkdada böyle oldu canim
Insallah canim ikimizinde olsun rabbimin izniyle.ve sabah idrariyla yapmadim 3 saat tutup öyle yaptim.senin ne zaman cikti?Senin erken çıkmış cnm insAllah var o zmn bnm gec cikti Biraz
Bnm 10 k bekledim cikmadi sonra cikti bende 3 saat falan anca tuttum oyle yaptımInsallah canim ikimizinde olsun rabbimin izniyle.ve sabah idrariyla yapmadim 3 saat tutup öyle yaptim.senin ne zaman cikti?
Ama cikmis Sonucta olmasa isterse günlerde beklesen cikmaz diye düsünüyorum canimBnm 10 k bekledim cikmadi sonra cikti bende 3 saat falan anca tuttum oyle yaptım
InsAllah demin felaket kasiklarim agriyordu peceteye camur renginde akinti gekdi icinde azicik igne ucu kadar pembelik vardi simdi kasik agrim hafifledi insAllah yerlrsmedirAma cikmis Sonucta olmasa isterse günlerde beklesen cikmaz diye düsünüyorum canim
Ben adet oldum . malesef hayaller suya dustu.Bende aynıyım canım ayın 10u nda geldi kesildi, normal beyaza döndü bende daha test yapmadım
Hadi ya hayirkisi olsun canımBen adet oldum . malesef hayaller suya dustu.
Insallah canim kan vermeye gittinmi?benimd karnimda agri var bilmiyorum nedenInsAllah demin felaket kasiklarim agriyordu peceteye camur renginde akinti gekdi icinde azicik igne ucu kadar pembelik vardi simdi kasik agrim hafifledi insAllah yerlrsmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?