- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
- 373
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Ben adet oldum . malesef hayaller suya dustu.
Ben daha olmadım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adet oldum . malesef hayaller suya dustu.
Öyle düsünme ltf pes etme arkadasim ins yine olacaksindir Anne tip artik cok ilerlediBende bu sabah test yaptım negatif kızlar artık hiç umudum kalmadı gerçekten birdaha anne olmicam anladım bir evladım var bütün hayatım o
Çok mutlu oldum sizin adınıza allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahBu arada sonucumu aldim Kizlar kandada pozitif cikti cok sükür rabbime ins hepimiz hayirla kucagimiza aliriz
Aminn canim insallah,hepimize nasip eder Rabbim.:)Çok mutlu oldum sizin adınıza allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Naptin canm kan verdnmiSenin erken çıkmış cnm insAllah var o zmn bnm gec cikti Biraz
Insallah bir dahaki Ay hamile kalirsin,herseyin hayirlisi ins hepimiz icinBen adet oldum.
verdim negatif cnm sonuc 4.4 ciktiNaptin canm kan verdnmi
Sıkma canını. Allah büyük. Beklemeye devam hep beraberP
verdim negatif cnm sonuc 4.4 cikti
Öyle canım hayırlısı bklmSıkma canını. Allah büyük. Beklemeye devam hep beraber
Vala hic bilgim yok kiminin çıkıyor kiminin cikmiyor snrmKızlar bisey sorucam yarin değil öteki gün Bat günüm ultra erken gebelik testi yapsam çıkar mi yumurtlamadan sonra 11. Günüm Bugun
Hayırlı olsun insAllah Rabbim hepimize nasip etsin. Gününuz kaç gün geçti ve de kan değeriniz kaç çıktıBu arada sonucumu aldim Kizlar kandada pozitif cikti cok sükür rabbime ins hepimiz hayirla kucagimiza aliriz
Hayirlis olsun cnm cok svndm Rabbim saglikla kucagina aldrsn tatlimBu arada sonucumu aldim Kizlar kandada pozitif cikti cok sükür rabbime ins hepimiz hayirla kucagimiza aliriz
Belki yukswlir canim gec döllenme olabilirP
verdim negatif cnm sonuc 4.4 cikti
Amin canim cok tsk ederim Allah razi olsun darisi ins sizlerin basina.günüm bugün veya yarindi,henüz gecikmem olmamisti 132 cikti.Hayırlı olsun insAllah Rabbim hepimize nasip etsin. Gününuz kaç gün geçti ve de kan değeriniz kaç çıktı
Allah razi olsun canim,Tsk ederim insallah.senin negatif yazdigini Simdi gördüm Ama iki gün sonra yine baktir derim regl olmazsan Allahtan ümit kesilmez Belkide yükselir!herseyin Hayirlisi ins hepimiz icinHayirlis olsun cnm cok svndm Rabbim saglikla kucagina aldrsn tatlim
Erken öğrenmişsiniz bi umut oldu bana da günün yarından sonra test aldım bugün dayanamayıp gece yapacağım :)Amin canim cok tsk ederim Allah razi olsun darisi ins sizlerin basina.günüm bugün veya yarindi,henüz gecikmem olmamisti 132 cikti.
Evt canim erken oldu bende öyle bir Test almistim dayanamadim Dün gece yaptim idrarda pozitif olunca bugünde gittim kan verdimErken öğrenmişsiniz bi umut oldu bana da günün yarından sonra test aldım bugün dayanamayıp gece yapacağım :)