Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz nasil dayaniorsunz ben bugun hemen kan verdim negatif sonuc aldm ama olsun

Adetime 4 gun kala test yaptim negatif cıktı ama tum belirtilerim vardi neredeyse emindim gebe olduguma dair.. negatif olunca bekleyecegim iyice gecsin dedim bugun 3 gundur geciyo yarin tekrar bi test yapacagim insallah :) adetlerim asla gecikmez

Anladım cnm hayırlısı olsun bende 4 kala yaptım negatifti bugün bat bi kac gun nasıl dayancam bilmem

Benim de dün çok kötü kasık ağrım oldu. Bugün akşama kadar gelir dedim ama gelmedi bugün. Ama zaten normal olmam gereken gün 15’i. Erken olucam sandım. Daha önce de yapmıştı böyle birkaç kere. 2-3 gün önceden gelecekmiş gibi yapıp, gününde gelmişti. O yüzden boşa heveslenmiycem bu sefer

Yalnız kızlar bu Omega 3 içiyorum diye muhtemelen, felaket iştahım açık. Doyma hissini unuttum resmen. 4 kilo almışım 2 haftada. Bırakmak da istemiyorum hapı ama napıcam bilemedim. Bir dur demem lazım bu yemeye

günaydın canım , bizde 2 yıllık evliyiz 1 yıl korunduk , 1 yıldır deniyoruz 2 kez kimyasal gebelik yaşadım, dra gittik eşimin sperm şekillerinde bozukluk varmış, ama eşimin degerinden kötü olupta gebe kalan çok hemde dogal yoldan. bende yum. gelişimi istenilen boyuta gelmiyomuş çok fazla ,
klomen+ çatlatma ignesiyle de tutmayınca bende dr falan bıraktım , eşime kürler yapıyorum bende dogal yum. geliştirecek şeyler yiyip içiyorum dr normal yolla olur dedi inşallah allahın izniyle bi olsaydı , dualara sıgındık bakalım canım böyle işte

hayirlisi insallah sizinde en kisa zamanda olur canim. rabbim yardimcimiz olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…