- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Hayirlisi ins cnm. Evt bgn kan verince tekrar sali günü yaklasik ayni saatlerde verirsen takip acisindan senin icin daha Kolay olur.Canim artis olacaksa meselaa bugun veridm ya kan sali mi vermem lazim bilio musun
Benimde bugun cok olsu hyrlsii bklm
Amin insAllahHayirlisi ins cnm. Evt bgn kan verince tekrar sali günü yaklasik ayni saatlerde verirsen takip acisindan senin icin daha Kolay olur.
Kiz nasil dayaniorsunz ben bugun hemen kan verdimnegatif sonuc aldm ama olsun
Anladım cnm hayırlısı olsun bende 4 kala yaptım negatifti bugün bat bi kac gun nasıl dayancam bilmemAdetime 4 gun kala test yaptim negatif cıktı ama tum belirtilerim vardi neredeyse emindim gebe olduguma dair.. negatif olunca bekleyecegim iyice gecsin dedim bugun 3 gundur geciyo yarin tekrar bi test yapacagim insallah :) adetlerim asla gecikmez
Anladım cnm hayırlısı olsun bende 4 kala yaptım negatifti bugün bat bi kac gun nasıl dayancam bilmem
Bugun kan verdim negatif canımYarin yapabilirsin varsa çıkar mutlaka
Bugun kan verdim negatif canım
İnsAllah cnmHadi yaa cok üzüldüm bidahaki ay olur inşalalh
Üzülme csnim kirmizilari görmedikçe umut varBat 15 ocak
Bugün aldığım testi yaptim malesef negatif ne silik çizgi ne başka bişey bembeyaz test
(
ben bu sabah oldum canim@gkymc
Sadece02matilda
Y yaprakali
Kutsalll BULUT
Monephe
Kızlar hepimizin bat aynı 13 ocak regl oldunuz mu merak ettim yazdysanz da unuttum galiba k. Bakmayin şimdiden
günaydın canım , bizde 2 yıllık evliyiz 1 yıl korunduk , 1 yıldır deniyoruz 2 kez kimyasal gebelik yaşadım, dra gittik eşimin sperm şekillerinde bozukluk varmış, ama eşimin degerinden kötü olupta gebe kalan çok hemde dogal yoldan. bende yum. gelişimi istenilen boyuta gelmiyomuş çok fazla ,Insallah cnm 2 bucuk yildir evliyiz,bir sene korunduktan sonra bebek isteigmiz oldu. Benim rahim retrovert bu yüzden olmadigini düsünüp doktorlara basvurdum.rahim filmi cektirdik,ne Bende ne esimde bir Sorun yok.sebebsiz infertilite denildi.yumurta takibi yaptirdim 2 Ay olmayinca ilk asilamami oldum tutmadi. 2.asilamam tuttu malesef düsük yaptim,simdi 3.asilamamda tuttu cok sükür.insallah Hayirli bir sekilde devam eder. Durum böyle cnm herseyin hayirlisi. Sende durum nedir?varmi bir Sorun?f
Bende bir 13 Ocak magduruyum@gkymc
Sadece02matilda
Y yaprakali
Kutsalll BULUT
Monephe
Kızlar hepimizin bat aynı 13 ocak regl oldunuz mu merak ettim yazdysanz da unuttum galiba k. Bakmayin şimdiden
hayirlisi insallah sizinde en kisa zamanda olur canim. rabbim yardimcimiz olsun hepimizingünaydın canım , bizde 2 yıllık evliyiz 1 yıl korunduk , 1 yıldır deniyoruz 2 kez kimyasal gebelik yaşadım, dra gittik eşimin sperm şekillerinde bozukluk varmış, ama eşimin degerinden kötü olupta gebe kalan çok hemde dogal yoldan. bende yum. gelişimi istenilen boyuta gelmiyomuş çok fazla ,
klomen+ çatlatma ignesiyle de tutmayınca bende dr falan bıraktım , eşime kürler yapıyorum bende dogal yum. geliştirecek şeyler yiyip içiyorum dr normal yolla olur dedi inşallah allahın izniyle bi olsaydı , dualara sıgındık bakalım canım böyle işte
amin canım allah razı olsun, sen dr a gideceksin demi kanda değerin kaç çıkmıştıhayirlisi insallah sizinde en kisa zamanda olur canim. rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Hayırlısı olsun kuzum bi daha ki ay aya insAllahben bu sabah oldum canim
Var mi belirtti test falan yaotin mi hicBende bir 13 Ocak magduruyumve olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?