Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam Kizlar günaydinnnn,
Bende Dün Test yaptim ve Ikinci cizgi silik cikti.ins test dogrudur.bakin sizede göstereyim yorum bekliyorum
Hayırlı olsun canım,pozitifte yanılma payı bence düşük.o yüzden kutlarım..
Bu süreçte neler yaptın? HCG testi pozitif çıkan arkadaşlar şu umutsuz arkadaşınıza yol gösterin lütfen :olamaz: ovulasyonla mi takip etmiştiniz,hangi günleri değerlendirdiniz? Bir gün var bir gün yok şekilde mi yoksa üst üste mi?

Bu süreçte neler yaptın? HCG testi pozitif çıkan arkadaşlar şu umutsuz arkadaşınıza yol gösterin lütfen :olamaz: ovulasyonla mi takip etmiştiniz,hangi günleri değerlendirdiniz? Bir gün var bir gün yok şekilde mi yoksa üst üste mi?
Canim eger olduysa hamileysrm kan sonucundan sonra paylasirim

Canim eger olduysa hamileysrm kan sonucundan sonra paylasirim
Çok teşekkürler canım,ben bundan dört beş gün önce tam regl belirtileri yaşadım karın ağrısı gibi.ustune belim çok ağrıdı,alt taraftan batma gibi bir şeyler oldu.iki gundur de sulu akıntım vardı beyazımsı.sonuc su ki dün test yaptım,negatif.bugun regl günüm.muhtemelen gelen giden olmayacak.

Saol canim benim insallah Cok tsk ederim güzel Sözlerin icin.testden sonra mutlaka sizede hbr veririm. Ben asilama yaptirmistim canim sebebsiz infertilite denildi bize

Çok teşekkürler canım,ben bundan dört beş gün önce tam regl belirtileri yaşadım karın ağrısı gibi.ustune belim çok ağrıdı,alt taraftan batma gibi bir şeyler oldu.iki gundur de sulu akıntım vardı beyazımsı.sonuc su ki dün test yaptım,negatif.bugun regl günüm.muhtemelen gelen giden olmayacak.
Bnmde surekli sulu akntim vardi dun seffaf uzayan akinti geldi bklm nolacak

Bende bu sabah test yaptım negatif kızlar artık hiç umudum kalmadı gerçekten birdaha anne olmicam anladım bir evladım var bütün hayatım o

Back