- Konu Sahibi Fit mutlu anne
İnsallah canim umudum herzaman var tabiki.senin bir kızın var galiba kaç yasinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canim umudum herzaman var tabiki.senin bir kızın var galiba kaç yasinda
Doğru. Belki gebelik Yok beni umutlandırmak istemedi. Artık 1 2 haftaya kesin belli olur. Bekleyip görücez.Hadi hayırlısı az kaldı
Hayırlısı insAllah cnm ama bi bildiği vardır belki de şüpheli görmedi belki ne bilim başka değerlerine göre
Vala bana 40li değerleri bile şüpheli görüyoruz dedi sağlık ocağındaki ebe sağlıksız gebelik olsa ihtimali varmışEvet canım 10 un uzerindeyse gebelik varmış benim ablam hemşire
Evet 4 yaşında canımİnsallah canim umudum herzaman var tabiki.senin bir kızın var galiba kaç yasinda
Ay inşallah artar minik seninledir şuan Allah kalbine göre versin canım:)Evet var demek aslinda ama kesin var demiyorlar ilk tahlilde iki gün sonra yenileniyor tahlil güzel artmışsa gebelik var diolsr belli bi değeri gecmeden kesin konuşmuyorlar
Senin bat ne zmn şimdi cnm ne zaman vermistn tahliliDoğru. Belki gebelik Yok beni umutlandırmak istemedi. Artık 1 2 haftaya kesin belli olur. Bekleyip görücez.
Hatlar karıştı iyiceAy inşallah artar minik seninledir şuan Allah kalbine göre versin canım:)
Bat 17 Ocak. Tahlili Bugün yaptırdım. Daha 6 gün var yaniSenin bat ne zmn şimdi cnm ne zaman vermistn tahlili
Canım ya çok yeniyse gebelik degerin düşük baslamasi normal?sürekli artacaktır o değer tabiki artmaz sıkıntılı seyrederse onda bi problem vardır doğruVala bana 40li değerleri bile şüpheli görüyoruz dedi sağlık ocağındaki ebe sağlıksız gebelik olsa ihtimali varmış
Acaba adete kadar değerimin yükselme ihtimali var mı ki?Evet canım 10 un uzerindeyse gebelik varmış benim ablam hemşire
Canım iki gün sonra yenile tahlilini hem varsa kan testi kesin sonuç olurBat 17 Ocak. Tahlili Bugün yaptırdım. Daha 6 gün var yani
Sana teşekkür ettim kuzum yeniyim ya beceremedimHatlar karıştı iyicebeni alıntılamissin yanlışlıkla
Aslında 2 hafta beklemek istiyorum . Negatif görmek istemiyorumCanım iki gün sonra yenile tahlilini hem varsa kan testi kesin sonuç olur
Canım iki gün sonra kan ver artmışsa var demektir adetini beklemene gerek yokAcaba adete kadar değerimin yükselme ihtimali var mı ki?
Dimi. 2 hafta can çekişmenin anlamı da YokCanım iki gün sonra kan ver artmışsa var demektir adetini beklemene gerek yok
Ben sabredemem sen edebileceksen adet gününde belli olur zaten canimAslında 2 hafta beklemek istiyorum . Negatif görmek istemiyorum
Yaklaşık 10 aydır hep bir hüsranla sonuçlandı. Bu ay içime bir sakinlik geldi. Normale asla bekleyemem ama nedenini bilmediğin şekilde bu ay aşırı rahatım.Ben sabredemem sen edebileceksen adet gününde belli olur zaten canim
İnsallah herşey gönlünce olsun canım ilkmi olcak olursaDimi. 2 hafta can çekişmenin anlamı da Yok![]()
Evet ilkim olucak. İnşallah herkesin gönlüne göre olsun.İnsallah herşey gönlünce olsun canım ilkmi olcak olursa
Ya bati bekle o zmn canım sabredelirsnBat 17 Ocak. Tahlili Bugün yaptırdım. Daha 6 gün var yani
Var tabi ama düşme ihtimali de var cnm iki ihtimalle de alıştr ki fazla üzülmeAcaba adete kadar değerimin yükselme ihtimali var mı ki?
Önemli değil cnm bende başlarda zorlanıyordmSana teşekkür ettim kuzum yeniyim ya beceremedim![]()
Bence bati beklemesi daha iyi çünkü erken öğrenmekle bitmiyor sonra da düzenli artmış mi merak içinde kalıyosun hem adet öncesi değer olup sonra kimyasal oldugu da olabiliyor snrm en güzeli gecikme ya da bat gunu benceCanım iki gün sonra kan ver artmışsa var demektir adetini beklemene gerek yok